Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εμένα αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι που κόσμος θα χάσει τις δουλειές του!!1

Εμένα αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι που κόσμος θα χάσει τις δουλειές του!!1
Για ενα κωλοπαιχνιδο που ετυχε να σπασει.

βραζω. τρελαινομαι με τον καθε καριόλη που εχει στα χερια του τις ζωες ανθρωπων, εχει λερωμενη την φωλιτσα του ειτε απο ωχαδερφισμο ειτε γιατι απλα τα πηρε χοντρα, και απο πανω πουλαει τρελιτσα και σε κοροιδευει στα μουτρα σου.

το συζηταγαμε προχτες και οντας κι εγω (κατα μια ευρεια εννοια) κομματι αυτου που λεμε Δημόσιο, σας εγραφα οτι η πουστικη διατυπωση της δημαρχου κασανδρας οτι ο δημος εχει κανει την δουλεια του, γιατι ειναι σε "διαδικασια επιβολης προστιμου μεσα στις νομιμες προθεσμιες" κρυβει από αδιαφορια και σταρχιδισμο μεχρι υπονοιες δωροδοκιας (δικο μου συμπερασμα).

χτες - προχτες σε δηλωση της ελεγε:

«Με την δεδομένη αναγνώριση της υπάρχουσας γραφειοκρατίας για την λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων, σε συνδυασμό με την απουσία Δημοτικής Αστυνομίας και της δυσκίνητης διοικητικής διαδικασίας που το υπάρχον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο δημιουργεί, ο Δήμος Κασσάνδρας βεβαιώνει ότι, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και των αρμοδιοτήτων του έλαβε και θα λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την πρόληψη και καταστολή παρόμοιων παραβατικών συμπεριφορών»

τα βαζουμε γενικα κι αοριστα με την γραφειοκρατια (των αλλων, παντα. εννοει προφανως αστυνομια και υπ. αναπτυξης...), πεταμε και 2 παπαριες γενικοτερες και ολα καλα.

χτες βραδυ, βγηκε απο την ερτ (μπραβο τους ομως, γιατι κανουν ρεπορταζ που δεν θα εκανε ποτέ καποιο ιδιωτικο καναλι) το εξης χαρτι της αστυνομιας:

15.jpg

γι αυτο λεω οτι τα χω παρει. η κοροιδια μ ενοχλει περισοτερο απ ολα. 9/7 ρε μλκ μου. απιστευτο. 1,5 μηνα πριν. να τους κυνηγησει η οικογενεια του παιδιου μεχρι το μαυρο χιονι. ουτε εξαγορες ουτε τιποτα. να πανε ολοι φυλακη.

Να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει. Τι σημαινει πρακτικα το να εχει αδεια ενα λουνα παρκ στην Ελλαδα; Πηγαινει ομαδα και ελεγχει μια μια βιδα σε καθε παιχνιδι;

Αυτες οι "γνωστοποιησεις" μού θυμιζουν τις γνωστοποιησεις προς τον ΕΦΕΤ του καθε τυχαρπαστου συμπληρωματος διατροφης οπου επι του πρακτικου δεν σημαινουν κατι.

Να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει. Τι σημαινει πρακτικα το να εχει αδεια ενα λουνα παρκ στην Ελλαδα; Πηγαινει ομαδα και ελεγχει μια μια βιδα σε καθε παιχνιδι;

Αυτες οι "γνωστοποιησεις" μού θυμιζουν τις γνωστοποιησεις προς τον ΕΦΕΤ του καθε τυχαρπαστου συμπληρωματος διατροφης οπου επι του πρακτικου δεν σημαινουν κατι.

Ερώτηση
Τι σημαίνει πρακτικά το να έχει άδεια ένα λούνα παρκ στην Ελλάδα;

Απάντηση
Πηγαίνει ομάδα και ελέγχει μία-μία τις τσέπες του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Δεν ξέρω που ακριβώς να το βάλω αλλά είχαμε διάφορα ενδιαφέρον πράγματα. Ο mad scientist άνοιξε 2η κωλοτρυπίδα στον γρυπολακα κάνοντας debunk τις μπαρουφες που λέει. Και φυσικά απείλησε με μηνύσεις

Screenshot_2024-08-22-11-36-17-845_com.instagram.android.jpg

Σε άλλα νέα.
Μου έμαθαν έναν εξαίρετο κύριο.

Σκοτούρα κ αυτή να κληρονομείς σπίτι κ να πρέπει να καθαρίζεις, να τραβάς φώτο, να συννενοείσαι με υποψήφιους ενοικιαστές κ όλα αυτά για ένα μεροκάματο να πας να το φας σε ξαπλώστρα, club sandwitch κ μοχίτο.

To δράμα μιας R B N B-ίστριας | Ελένη Ψυχούλη

Σκοτούρα κ αυτή να κληρονομείς σπίτι κ να πρέπει να καθαρίζεις, να τραβάς φώτο, να συννενοείσαι με υποψήφιους ενοικιαστές κ όλα αυτά για ένα μεροκάματο να πας να το φας σε ξαπλώστρα, club sandwitch κ μοχίτο.

To δράμα μιας R B N B-ίστριας | Ελένη Ψυχούλη

Πάντα μου ήταν αντιπαθής η συγκεκριμένη. Τώρα, ακόμα περισσότερο...

Επειδή γράφω με ονοματεπώνυμο εδώ, δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Αργότερα όμως θα ποστάρω και κάτι διαμάντια.

Αν και ξέρω ότι ένας από το φόρουμ θα ταχθεί με το μέρος του βυζαντινομάχου, εγώ θα πω μακριά κι αγαπημένα. Έχω καταφερθεί εναντίον του και στο παρελθόν εξάλλου.

Έχει στυλ.

Εντιτ:
Τρέμει όλο το Γουεστερος

Φατσικα είναι ένα κράμα Κώστα Τσάκωνα και Μπλακ Ντραγκον

Τόνεχ, κάπου παίζει και party με priest, Εγώ είμαι πλοκ για να το τσιμπήσω.

Οφείλω να ομολογήσω πως κάπου στη πορεία χάθηκε το sanity μου και δε κατάφερα να προχωρήσω με τα βίντεο του/lore του.

Έχει στυλ.

Εντιτ:
Τρέμει όλο το Γουεστερος

Φατσικα είναι ένα κράμα Κώστα Τσάκωνα και Μπλακ Ντραγκον

Ευχαριστούμε Tony για την προώθηση!! Όποτε θες έλα για μάθημα στη σχολή. Εδώ και καιρό προσπαθούμε να μπούμε και στο re-enactment, αλλά θέλει χρήμα και χρόνο!!

Περάσαμε και από casting πάντως για σειρά τύπου GoT!!!!

Θυμάμαι τη πρώτη φορά που πήγα να βρω για aikido.
Πέτυχα ένα ντοτζο που κατά τη διάρκεια της "προπόνησης" ακουγόταν το "Bad" του Michael Jackson και ο Σενσεης παρότρυνε τα παιδιά να είναι πχιο βίαια. Ο Σενσεης κρατούσε υφακι παραλίας και μάγκικο στυλ από τα λιντλ.
Είχε κάμποσους φανατιλες αλά κόμπρα καη, που τον είχαν σαν τον μέγιστο Σενσεη και πίνανε νερό στο όνομα του.
Ρίξαμε ένα ωραίο γέλιο, αφήσαμε τη προσφορά για τους πρώτους μήνες και πήγαμε στον Αθλητικό Σύλλογο Ατραπός (Σαλόνικα), όπου βρήκαμε την υγειά μας.

Σε γενικές γραμμές, όταν βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει με "γκριμάτσες", φρου-φρου αρώματα και να δοξάζεται ως ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, κτλπ. Τότες κατά 99% μιλάμε για τρόμπα.
Μπορεί να κάμω και λάθος, αλλά γουατεβερ...

Εντιτορε:

Μάλλον δε παίζει να κάμω λάθος
455674561_8363799726973738_6248083436532291241_n.png

Last edited:
Back