Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συνεχίζει άραγε τα μπάνια (στημπαραλία) ο Σόδας;...

Εμένα άλλο με απασχολεί προς το παρόν: ο @soad667 έκανε τα μπάνια του κανονικά το καλοκαίρι που μας πέρασε; (Σόδα γουέλκαμ μπακ btw)

Ρε αισθάνομαι άσχημα, σε βασάνιζε καιρό αυτό ε; Αν και δεν θα έπρεπε να απορείς καν, τίποτα δε μπαίνει ανάμεσα στο σόδα και στα μπάνια του.

Welcome back. Πού χάθηκες τόσο καιρό;

EDIT: Τί συναίβει και αποκλείστηκε παλιό μέλος του RQ? Με ενδιαφέρει το περιστατικό μοναχα.

Last edited:
Ρε αισθάνομαι άσχημα, σε βασάνιζε καιρό αυτό ε; Αν και δεν θα έπρεπε να απορείς καν, τίποτα δε μπαίνει ανάμεσα στο σόδα και στα μπάνια του.

Ναι ρε φίλε, μια ανησυχία την είχα επειδή τότε έφυγες ξαφνικά και φοβόμουν μήπως όλο αυτό το σκηνικό είχε επηρεάσει την καθημερινότητά σου.

Όλα καλά λοιπόν!

έχω 22$ σε amazon.com gift card, καμιά ιδέα τι μπορώ να τα κάνω εκτός από το να τα βάλω στον πάτο μου;
για κάτι σε physical δεν υπάρχει νόημα, τα μεταφορικά βγάινουν περισσότερα...

έχω 22$ σε amazon.com gift card, καμιά ιδέα τι μπορώ να τα κάνω εκτός από το να τα βάλω στον πάτο μου;

Έτοιμη σου την είχα την απάντηση, αλλά ας όψεται η έμφυτη ευγένεια μου!!!!! :p:p:p:p

για κάτι σε physical δεν υπάρχει νόημα, τα μεταφορικά βγάινουν περισσότερα...

Μερικά digital παιχνιδάκια ίσως;

ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω κάτι games από το amazon.com αλλά μου ήρθε μια φλασιά μην δεν δουλεύουν στο EU account μου, ξέρει κανείς τι παίζει;

ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω κάτι games από το amazon.com αλλά μου ήρθε μια φλασιά μην δεν δουλεύουν στο EU account μου, ξέρει κανείς τι παίζει;

Δεν γράφει η σελίδα του παιχνιδιού αν έχει regional restrictions;

Δε βλέπω κάτι, κάτσε να ανοίξω pc

Στα σχόλια βλέπω ότι δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα όσο ίσως περιμένει κάποιος από το παραπάνω, αλλά ακόμα και έτσι φαίνονται κάποιες ιδέες.

Μας φτιάξανε μέχρι και ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΜΕΤΡΟ για να μη τα χάσουμε από το σοκ μόλις δούμε το real thing στα τέλη του μήνα.

Μας φτιάξανε μέχρι και ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΜΕΤΡΟ για να μη τα χάσουμε από το σοκ μόλις δούμε το real thing στα τέλη του μήνα.

α ναι btw έστειλαν pdf με εγχειρίδιο σωστής χρήσης της εταιρικής ταυτότητας, με άθλια και άκυρα μεταξύ τους γραφιστικά, και τους ξέφυγα στα πρώτα Pdf η υπογραφή αυτού που πραγματικά τα έφτιαξε και ήταν μια άλλη εταιρία που είχε πάρει μέρος στον αρχικό διαγωνισμό...

το κομπίνα έχει γίνει δηλαδή... έλεος. εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Αχαχαχαχ αυτό αν διαρρεύσει σε κάνα σαιτ άνετα γίνεται ειδησάρα. Αν δεν έγινε ήδη βούκινο δλδ, δεν διάβασα κάπου κάτι σχετικό.

Back