By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Συνεχίζει άραγε τα μπάνια (στημπαραλία) ο Σόδας;...
Εμένα άλλο με απασχολεί προς το παρόν: ο @soad667 έκανε τα μπάνια του κανονικά το καλοκαίρι που μας πέρασε; (Σόδα γουέλκαμ μπακ btw)
Ρε αισθάνομαι άσχημα, σε βασάνιζε καιρό αυτό ε; Αν και δεν θα έπρεπε να απορείς καν, τίποτα δε μπαίνει ανάμεσα στο σόδα και στα μπάνια του.
έχω 22$ σε amazon.com gift card, καμιά ιδέα τι μπορώ να τα κάνω εκτός από το να τα βάλω στον πάτο μου;
έχω 22$ σε amazon.com gift card, καμιά ιδέα τι μπορώ να τα κάνω εκτός από το να τα βάλω στον πάτο μου;
για κάτι σε physical δεν υπάρχει νόημα, τα μεταφορικά βγάινουν περισσότερα...
δε βέπω κατι, ανταλασει κανεις pc game passμε stea, funds?Μερικά digital παιχνιδάκια ίσως;
mono com
ήμουν έτοιμος να τσιμπήσω κάτι games από το amazon.com αλλά μου ήρθε μια φλασιά μην δεν δουλεύουν στο EU account μου, ξέρει κανείς τι παίζει;
α ναι btw έστειλαν pdf με εγχειρίδιο σωστής χρήσης της εταιρικής ταυτότητας, με άθλια και άκυρα μεταξύ τους γραφιστικά, και τους ξέφυγα στα πρώτα Pdf η υπογραφή αυτού που πραγματικά τα έφτιαξε και ήταν μια άλλη εταιρία που είχε πάρει μέρος στον αρχικό διαγωνισμό...Μας φτιάξανε μέχρι και ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΜΕΤΡΟ για να μη τα χάσουμε από το σοκ μόλις δούμε το real thing στα τέλη του μήνα.
Θεσσαλονίκη: Περίπτερο πληροφόρησης για το μετρό στην Αριστοτέλους
Κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληροφοριακό και διαδραστικό υλικό για τη νέα εποχή που ξεκινά στις μετακινήσεις της πόληςwww.voria.gr