Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επέστρεφα χθες χώμα από την δουλειά και σταμάτησα σε ένα μινιμάρκετ να πάρω να φάμε κανά τοστ, πήρα το παρακάτω.
Βρείτε το λάθος.

naialladeleeiotiexeiremounopana.jpg

Επέστρεφα χθες χώμα από την δουλειά και σταμάτησα σε ένα μινιμάρκετ να πάρω να φάμε κανά τοστ, πήρα το παρακάτω.
Βρείτε το λάθος.

View attachment 8554

Πάριζα μεταμφιεσμένη σε τυρί;

δεν είναι τυρί...

Ωπ, τώρα είδα ότι έχει άλλες φέτες πάνω (πάριζα), άλλες κάτω (τυρί), αλλά διαφημίζεται μόνο η πάριζα. Αυτό εννοείς;

Κατά τα άλλα, τι πήγες και πήρες ραγόριμου... :Ρ

στα ψιλά πίσω γράφει φυτικό υποκαταστατο τυριού...
Απο βεβαιη καταστροφη σε εσωσε. Ξερεις ποσο βλαβερο ειναι το κιτρινο τυρι. Καμια σχεση με τα οφελη της παριζας.

+1 στο "τι πήγες και πήρες ραγόριμου" :)

εγώ απλά πήγα και πήρα ένα κόμπι πάριζα με τυρί, αυτό έβλεπαν τα ματάκια μου 😭

στα ψιλά πίσω γράφει φυτικό υποκαταστατο τυριού...

A έλα ρε για αυτό ήταν τόσο μαλακία. Πήρα κι εγώ ένα ίδιο με γαλοπούλα και το τυρί δεν τρωγόταν, αλλά αυτό δεν το παρατήρησα.

A έλα ρε για αυτό ήταν τόσο μαλακία. Πήρα κι εγώ ένα ίδιο με γαλοπούλα και το τυρί δεν τρωγόταν, αλλά αυτό δεν το παρατήρησα.
:agkalia:

ρε σεις, πρεπει να τα προσεχουμε αυτα. δεν τα γραφουν οι παπαρες στην προσοψη αυτα, πανε και τα χωνουνε στα "ψιλα γραμματα", στα πλαινα η στο πατωμα της συσκευασιας..
κανονιστε τωρα που οπου ναναι θα σκασουνε στα σμ τα προιοντα απο αλευρι κατσαριδοεντομων να ψωνιζετε χωρις να κοιτατε....

μια που ανοιξε ο νιτρος το θεμα, να πω τη δικη μου ντροπιαστικη εμπειρια. απο τοτε κοιτω καλα καλα, πανω κατω, διαγωνια κλπ κλπ.
βλεπω στο ραφι (νομιζω σκλαβενίταρος ηταν) τουτο δω:

af19b7ed-cd6a-494e-9e2f-773af595f6e5_E1.jpg

γιναμε λεω. μια χαρα. καινουριο προιον (ειδικα στα σνακοειδή κανω τεστ ντραιβ σε καθε καινουριο ο ανθυγιεινος...), πρωτοτυπο σχημα, φλέιμι χό που μ αρεζουνε, ολα τσεκ. χτυπα το. θα πρεπε να υποψιαστω απ το βεγκαν φρεντλυ, αλλά λεω οκ, το κοτσαρανε κει χαμω μπας και κανουν καμμια πωληση παραπανω.
παω σπιτι, τρωγω, περιεργη αλλά οχι με την αρνητικη εννοια, ασυνηθιστη θα ελεγα καλυτερα γευση, καυτερο πολυ, μια χαρα. σηλ οφ απρουβαλ. εκει που κοίταα την συσκευασια παιρνει το ματι καπου με γραμματακια στο πισω μερος: "προιον φτιαγμενο απο αλευρι φακης".
ωνασουγαμησω. οκ, δεν ειναι και φτιαγμενο απο σκατα, ουτε εντομα. απλά ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει αλευρι απο φακη. και ισως ειναι λαθος αντιμετωπιση, αλλά αν το ηξερα, μαλλον δεν θα το βανα στο καροτσι ο τσομπανης. κακως, γιατι ετσι οπως τα χουμε κανει ως ειδος, πρεπει να κοιταμε τα εναλλακτικα προιοντα και πηγες ενεργειας.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, εννοειται. τραβω την κοκινη γραμμη εκει.

Εφαγα μπισκοτα Βιολαντα η Δερμισης με αλευρι φακης και ρεβυθιου. Καλη φαση και πλεον το σκεφτομαι σαν φαρσα του στυλ να πηγαινεις επισκεψη με αυτα και να μην καταλαβαινει ο αλλος το λογο που του εχει ερθει τοσο κλασιμο.

ΟΚ όλα τα εκθέματά τους είναι κλεμμένα αλλά όχι να καούν κιόλας.

"Πολυ, παρα πολυ, πολλα, παρα πολλα, πολυ πολυ"

Οταν ζητας απο την Trinity να σου φορτωσει Κορεατικα και εκεινη βαζει παιδικα τραγουδια youtube.

Οι κάτοικοι της Σαλονίκης κάνανε τη τύχη τους!

Τι καφέ, ένα κορεάτικο μπάρμπεκιου θέλουμε, Βόρειας Κορέας φυσικά με πορτραίτα Κιμαρου μέσα και σκυλιά στην πίσω αυλή για όποιον δεν του αρέσει.

Security Patch for Athens Riviera / Alimos [Ellada 2.0]

Athens Riviera *NEW* features: Thermal Spa

ρε εσείς είχα πάρει ένα οινόπνευμα φωτιστικό μπλε από το ΣΜ και έγινε σε μια εβδομάδα διάφανο... μούφα είναι;

Back