Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote>Βέβαια είμαι εμπαθής, και ακόμη περιμένω να μιλήσει με τους φίλους του για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια σε 2 μήνες. Ή μήπως τελικά βγήκε η χώρα από το Μνημόνιο το Πάσχα όπως είπε ο Τσίπρας? Έχω μπερδευτεί κι εγώ με το ταραχώδες/ταραγμένο/συγχισμένο μυαλουδάκι μου...[/QUOTE]<br><br>Μήπως είσαι από αυτούς που θέλουν οι πολιτικοί να μη λένε μαλακίες εσύ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ;

<blockquote><br>Ρε η Δημοκρατία δουλεύει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία από το να έχουμε ψευδαίσθηση ότι με το να ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Γιατί τη μοίρα μας σίγουρα την καθορίζουμε. <br></blockquote><br><br>Κάτι σαν τις "επιλογές" της Telltale.

Ιστορικές στιγμές. Ο Shredder πήρε 1440p οθόνη και η Ευρώπη αρχίζει να καταρρέει. Φοβάμαι να δω τι θα γίνει όταν θα αγοράσει τον καινούργιο επεξεργαστή για να αποφύγει τα μπουκαλολαίμια. <br><br>/discuss

Ο υποψήφιος του Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. τον ερχόμενο Νοέμβρη.<br><br>You heard it here first, τρέξτε για Στοίχημα τώρα που έχει ακόμα καλή απόδοση ως outsider.

<blockquote>Δεν τον έβρισα. Είναι συμπαθητικός κύριος, άσχετα αν κάνει τη Μάρθα Βούρτση να φαντάζει γατάκι μπροστά σε κάθε ομιλία του. Απλώς η γραφικότητα του "πολιτικού" του λόγου, όπου λέει πράγματα απλώς και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού (καμία αιτιολόγηση), φτάνει σε επίπεδα ακόμη και αυτά του Πάγκαλου (βέβαια ως προσωπικότητες είναι η μέρα με τη νύκτα). <br><br>Βέβαια είμαι εμπαθής, και ακόμη περιμένω να μιλήσει με τους φίλους του για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια σε 2 μήνες. Ή μήπως τελικά βγήκε η χώρα από το Μνημόνιο το Πάσχα όπως είπε ο Τσίπρας? Έχω μπερδευτεί κι εγώ με το ταραχώδες/ταραγμένο/συγχισμένο μυαλουδάκι μου...</blockquote><br><br> :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MDwTfKPk8i8[/youtube]<br><br><br> :worshippy: :rofl:

PROEDRE POULA<br><br>Ρε παίδες να ρωτήσω τώρα. <br>Αγόρασα τούτο δω :<br>http://www.skroutz.gr/s/4774907/Energenie-EGEM1.html?from=catspan&keyphrase=energenie<br><br>για να μετράω κατανάλωση (ζήλεψα απ τον ΨΨ΅Ρηβάηβολ στο άλλο θρεντ). Όμως έχω μερικαί απορίαι.<br><br>1) Το εύρος μέτρησης λέει είναι :<br><br>Power measure range: 5 VA - 3680 VA<br><br>Δηλαδή αν μια συσκευή καίει κάτω από 3 Watts δεν θα το δείξει (Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Power Factor είναι 0.6);<br><br>2) Θέλω να βάλω το μετρητή στο κλιματιστικό (24.000 BTU) το οποίο έχει input power 0,96KWatts.<br>Αν βάλω το μαραφέτι στο A/C αυτό για να μετρήσω, υπάρχει περίπτωση να το κάψει;.<br>Γιατί 3680 VA * 0.6 = 2.208 Watts = 2,208Kwatts. <br>Το οποίο θεωρητικά μας λέει ότι δεν θα το κάψει.<br>ΟΜΩΣ είχα διαβάσει ότι κάθε ηλεκτρική συσκευή έχει μια ενέργεια εκκίνησης που μπορεί να ναι και δεκαπλάσια απ την κανονική ενέργεια που χρειάζεται.<br><br>Εσείς τι λέτε; Να το τολμήσω;

Όταν βάζεις 500αρι τροφοδοτικό και δουλεύει καλύτερα από το δικό σου 750αρι....<br>Σιθάρι γύρνα πίσω, ή έστω τηλεφώνα

για πες μοντέλα τροφοδοτικών.<br><br>Τελικά έβαλα το μαραφέτι στο μικρό κλιματιστικό. Ενώ έγραφε 0.62kW Cooling Input , τελικά έκαιγε ~720Watts. Πως εξηγείται αυτή η διαφορά στα βαττ; 100 παραπάνω απ΄όσα αναγράφει πως καίει. <br>Για διαφωτίστε με καλοί μου ηλεκτρολόγοι  :blush1:

Και τα 2 είναι CX 750 & 500 αντίστοιχα, με το 750αρι να είναι modular

και από ποιά άποψη δουλεύει καλύτερα; Κι εγώ το CX 500 έχω και μάλλον αυτό φταίει που μου κρασάρει το PC σε κάποια games. <br>Τι ακριβώς δεν κάνει το 750άρι Κρόνε;

Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω έχω απορία:<br>Οι Αγγλοι ψήφισαν με γνώμονα αν θα μείνει ή θα φύγει η Αγγλία από την Ευρώπη ; ή αν θα παραμείνουν ή θα φύγουν οι Ευρωπαίοι από την Αγγλια;  :hmm:

<blockquote><br>και από ποιά άποψη δουλεύει καλύτερα; Κι εγώ το CX 500 έχω και μάλλον αυτό φταίει που μου κρασάρει το PC σε κάποια games. <br>Τι ακριβώς δεν κάνει το 750άρι Κρόνε;<br></blockquote><br><br>Έχω πέσει σε ελαττωματικό τροφοδοτικό. Στην αρχή είχε θέμα με το 3.3 rail και τώρα τελευταία μου σιγοτραγουδάει τ ις νύχτες

<blockquote><br>Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω έχω απορία:<br>Οι Αγγλοι ψήφισαν με γνώμονα αν θα μείνει ή θα φύγει η Αγγλία από την Ευρώπη ; ή αν θα παραμείνουν ή θα φύγουν οι Ευρωπαίοι από την Αγγλια;  :hmm:<br></blockquote><br>μαλλον αν θα παραμεινουν οι αγγλοι στις ευρωπαικες χωρες. εβλεπα στο BBC οτι πολλοι αγγλοι που ζουν σε ευρωπαικα κρατη, εφαγαν μπανανα. για παραδειγμα οι αγγλοι που εστησαν μια δουλιτσα στην ισπανια, ειναι πολλοι αλλα τωρα η παραμονη τους εκει ειναι λιγο αβεβαιη.

φιλαρακι δεν ξερω να πω με βεβαιοτητα. <br><br>Η λογικη λεει οτι αυτοι που ειναι εκει και εργαζονται, πρεπει να παρουν αδεια παραμονης. αυτοι που ειναι εκει και ψαχνουν, θα πρεπει μπουν σε βαρκες για να περασουν στην απεναντι οχθη<br>

Δηλαδή θα έχουμε πνιγμένους στα στενά της Μάγχης από σάπιες πορτοκαλί βάρκες;

Το λοιπόν, έχω παραπομπή για μαγνητική. Πάω σε μαγνητικό κέντρο συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ και μου λένε ότι δεν μπορούν να με δεχθούν γιατί είναι μέσω ΑΜΚΑ το χαρτί που έχω, να πάω σε νοσοκομείο. Στο νοκομείο σου λένε έλα από το &#039;17. Ο γιατρός μου λέει τράβα σε ιδιωτικό, το χαρτί σε καλύπτει, απλά θα πληρώσεις ένα μικρό ποσοστό. Το ιδιωτικό μου λέει τα ίδια και νιώθω να έχω πέσει σε Vortex.<br>Τελικά τι σκατά παίζει με τις γαμωασφαλίσεις και τις εξετάσεις;<br>Μήπως να απευθυνθώ στον Doctor Who???

<blockquote><br>Πάω σε μαγνητικό κέντρο συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ και μου λένε ότι δεν μπορούν να με δεχθούν γιατί είναι μέσω ΑΜΚΑ το χαρτί που έχω, να πάω σε νοσοκομείο.</blockquote><br><br>Ό,τι πιο κουλό έχω ακούσει τελευταία... Το παραπεμπτικό για τη μαγνητική δεν έχει δημιουργηθεί μέσω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης; Εάν το κέντρο είναι όντως συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ, οφείλει να σε δεχτεί (πάντα πληρώνεις μια μικρή συμμετοχή π.χ. αντί 200 ευρώ που κάνει η εξέταση, εσύ θα πληρώσεις 10 - τυχαίο παράδειγμα).

Back