lelos kounelos
Tarrasque
Άστα να πάνε. Δεν μπορώ να έχω φυσιολογικά πράγματα στη ζωή μου.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gone Girl 2...;Τώρα, κάποιες από τις κατηγορίες είναι τέρμα ψεύτικες, αλλά το κερασάκι είναι ότι η γυναίκα μου, φεύγοντας, πίστευε ότι θα με φέρει σε δύσκολη θέση παίρνοντας μαζί της το διαβατήριο μου, την άδεια παραμονής και την ταυτότητα μου.
Η απορια σου ειναι διαχρονικη, αλλα απλοποιει τα πραγματα και χανεται μεγαλο κομματι απο την πιτα της πραγματικοτητας.Είδα το video με τους πιτσιρικάδες και τα ρούχα, έχει δουλέψει ποτέ κανείς τους για να ξέρουν πως βγαίνουν αυτά τα λεφτά? Δεν χρειάζομαι απάντηση, ρητορικά ρωτάω
wtf ειναι το
Order of Kunena
"Let me tell you of the days of high adventure..."
Πρώτον, εννοείται ότι φεύγεις απ' τη χώρα όταν αρχίσει η φάση του διαζυγίου (μη σου πω κι από τώρα). Είναι περίεργες κι επικίνδυνες τέτοιες καταστάσεις.τωρα κανω σχεδιο πως θα γινει το διαζυγιο. λογικα θα το αναθεσω σε δικηγορο και θα βγω απο την χωρα.
Αλκοολ, μόνο όταν υπάρχει λόγος και το Σ/Κ δεν είναι λόγος. Όταν υπάρχει λόγος πίνω, πολύ, και πηγαίνω όρθιος στο σπίτι μου.
Βέβαια καπνίζω δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα και 5-6 καφεδάκια πρέπει να τα έχω μέσα στο 24ωρο.
Μια μεγάλη μεριδα γύρου, μια πατάτες, ανθρώπων που με γνωρίζουν και μερικών φίλων, θεωρούν ότι είμαι τρελός, με την καλή εννοια. Κάποιοι με φοβούνται κιόλας και δεν ξέρουν το γιατί. Κάποιοι λένε ότι ο λόγος είναι η αδυναμία να με ψυχολογησουν, δεν ξέρουν τι θα κάνω την επόμενη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πέφτω μέσα στα σκατα Βλ. τελευταία γεγονότα.
jimmy213 πριν τον εκδότη, πρέπει να γραφτει το βιβλίο.