Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

"Εκεί εμφανίστηκε ξαφνικά η 15χρονη μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα. Κοιτάχτηκαν και η 15χρονη έδωσε εντολή επίθεσης"

Κάποια έβλεπε Cobra Kai τελευταία.

Ποια φυτα; χθες το βραδυ πετυχα 2 κουνουπια μεσα στο σπιτι και με πετυχαν και αυτα. πηγα να ξεθαψω τα εντομοκτονα κατω απο τα καλοκαιρινα. Την ζημια που εχει γινει την ειδα σε μερη οπου στην διαρκεια του raining season δεν ειδα σταγονα βροχης.

Παιδιά είναι κάποιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το section Forum της σελίδας?
Στον υπολογιστή μέσα από τον Chrome δεν μου δίνει την πρόσβαση στο φόρουμ της σελίδας. Έκανα εκκαθάριση cookies αλλά τίποτα.
Να σημειώσω εδώ ότι με Opera που δοκίμασα και Edge δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

CTRL-F5 ενώ είσαι στο φόρουμ, δοκίμασες?

υπαρχει αλλη μια λυση αλλα πρεπει να βρεις στραβωμενο μαχαιρι, μαρμαρινο τραπεζι. αυτα εινα τα ευκολα.
το δυσκολο μερος ειναι οτι πρεπει να βρεις παρθενα και το πολυ δυσκολο μερος ειναι να βρεις φωτογραφια απο το Σουνιο, χωρις φεγγαρι.

Παίρνω συνέχεια το ποσταρισμενο μήνυμα : An unexpected database error occured. Please try again later.
Δοκιμάστηκε και το cntrl f5, με καμία επιτυχία...

"Σταματήστε να ακούτε Queen και Fleetwood Mac στο ίντερνετ, ανερχόμενοι καλλιτέχνες όπως ο KSI (?) δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν".

Οταν θα γραψουν κατι σαν αυτο, το συγκεκριμενο σημειο ουτε καν ολοκληρο το κομματι

Και βαλουν στο εξωφυλλο μπαλακια να κρεμονται χωρις να τα σχολιασει κανενας, κατι θα γινει.

Ενώ χάζευα βίντεο στο youtube για την αλλαγή προεδρίας στις ΗΠΑ έπεσα πάνω στην παρακάτω συνέντευξη του Bernie Sanders από τον Αύγουστο του 19. Απορώ πραγματικά πως κατάφερε να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού κόμματος. Αν είχαν λίγο μυαλό και τον είχαν βγάλει υποψήφιο θα είχε κερδίσει τον Τραμπ για πλάκα.

Last edited:
αφού τον έφαγε με πουστιά η χίλαρι

φυσικα για την καταντια αυτων των 4 χρονων φταινε και οι δημοκρατικοι. τον φαγανε τον μπερνη. δεν ξερω τι που πως αλλα ηταν αρκετα αργα οταν αρχισαν να σκανε τα σκανδαλα εναντιων της δεν υπηρχε δρομος επιστροφης.

Ενώ χάζευα βίντεο στο youtube για την αλλαγή προεδρίας στις ΗΠΑ έπεσα πάνω στην παρακάτω συνέντευξη του Bernie Sanders από τον Αύγουστο του 19. Απορώ πραγματικά πως κατάφερε να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού κόμματος. Αν είχαν λίγο μυαλό και τον είχαν βγάλει υποψήφιο θα είχε κερδίσει τον Τραμπ για πλάκα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν έναν άνθρωπο με τέτοιες ιδέες να διεκδικήσει την προεδρία. Τον καθάρισαν στεγνά με τους εκλέκτορες.

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν έναν άνθρωπο με τέτοιες ιδέες να διεκδικήσει την προεδρία. Τον καθάρισαν στεγνά με τους εκλέκτορες.
Εγω απορω πως εφτασε εκει που εφτασε και δεν κατεληξε απομονωμενος και αγνωστος απο ολους.

social media, young people
δεν μπορω να σου δώσω agree γιατι στο fb κυκλοφορούν τυπισσες ηλικιας μανας μου μη πω γιαγιας μου.

δεν μπορω να σου δώσω agree γιατι στο fb κυκλοφορούν τυπισσες ηλικιας μανας μου μη πω γιαγιας μου.
facebook και teens δεν πάνε μαζί, τα παιδιά έχουν instragram και tiktok.

facebook και teens δεν πάνε μαζί, τα παιδιά έχουν instragram και tiktok.
καλα και instagram δεν παει πισω. tiktok δεν ξερω κατι κινεζοι μου ειπαν οτι ειναι δεν τσεκαρα

Αυτό το είχε αναφέρει ξανά ο ρογκαν πως αν ήταν ο μπερνη θα έβγαινε άνετα. Πάνω στην συζήτηση, δεν θυμάμαι με ποιον καλεσμένο, είχε πει μάλλον ότι δεν θα ήταν διαχειρισιμος.

Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει για όσους έχουν ήδη Αμερικανική Βίζα σε ισχύ (σχεδόν 8 έτη ακόμα ), αν τους επιτρέπετε να ταξιδέψουν-περάσουν Αμερικα για εργασία, λόγω κορωνοιου ?

Back