Να τις ντυσεις με ζακετες.
Με επιασε μια γειτονισσα και μου ειπε να τσεκαρω το αυτοκινητο μου. Ανοιξε το καπο του αυτοκινητου της και βρηκε τριχες απο γατα και διαφορα φαγωσιμα. Μια γατα τρυπωνει στην μηχανη του αυτοκινητου της και εκτος απο την ξαπλα, τρωει κιολας. Πρωτη φορα ειδα μηχανη αυτοκινητου γεματη με λειωμενες καραμελες και ψιχουλα.
Την ιδια στιγμη, αλλος γειτονας, που παρκαρει διπλα στην γειτονισσα, εχει το ιδιο προβλημα αλλα με ποντικια. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα γιατι ακουω heavy metal.
Συνεχιζω με αλλο θεμα και χωρις να πιασω τις λεπτομερειες αλλα τα απονερα. Το θεμα με τις καταγγελιες για κακοποιησεις/παρενοχλησεις στον κοσμο του θεαματος (σε παγκοσμιο επιπεδο).
Περιπτωση α.
Γινεται μια καταγγελια, ακολουθει δικαστηριο και βγαινει καταδικαστικη αποφαση με την αναλογη ποινη. ωραια και σωστα.
Η ποινη που επιβαλει το δικαστηριο χρηματικη/ποινη φυλακισης/αποζημιωσεις κτλ ειναι το καθαρτηριο. σωστα;
Οταν το δικαστηριο κρινει οτι δεν χρειαζεται να σταματησεις το επαγγελμα σου πχ να παιζεις σε ταινιες και οι εταιριες σου ακυρωνουν τα συμβολαια, δεν προσθετουν στην ποινη πραγματα που δεν αποφασισε το δικαστηριο;
Η ερωτηση ειναι απο την πλευρα της ψυχρης λογικης.
Περιπτωση β,
Γινεται μια καταγγελια και πριν γινει οποιοδηποτε δικαστηριο, ακυρωνονται συμβολαια.
Στο παρελθον ειχαμε αρκετες περιπτωσεις οπου καποιος ετυχε τηλεοπτικου διασυρμου και την φυσικη συνεχεια του ιντερνετικου διασυρμου και αποδειχτηκε οτι ηταν αθωος,αλλα κινησεις για συγνωμη και αποζημιωσεις δεν υπηρξαν.
Οι ερωτησεις ειναι ρητορικες και με ψυχρη λογικη αφου γνωριζουμε οτι η υποκρισια ειναι κοινωνικο προιον. πχ εαν εισαι διασημος/εχεις την τυχη να σε "παιξει" η τηλεοραση θα ακουστεις και θα λαβεις την αναλογη ψυχολογικη υποστηριξη.
Εαν δεν εισαι διασημος, τι νουμερα να βαρεσει το καναλι; δηλαδη εχουμε εξαργυρωση του πονου με τηλεθεαση.
Δικαιο δεν θα βρεθει επειδη λειπουν τα αποδεικτικα στοιχεια. Σε περιπτωσεις με διασημοτητες, τα αποδεικτικα στοιχεια ειναι η οργη του οχλου.
δικεοσινι.