Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σίγουρα το έχετε ακούσει/διαβάσει κάπου, αλλά το είδα πρόσφατα στο παρακάτω video που είναι και σοβαρή παραγωγή και μου το θύμισε.

Δεν ξερω σε τι σελιδες μπουκαρεις ρε @nitro912gr αλλα εγω δεν το γνωριζα. Εγω ξερω οτι αν κανεις τα ιδια και τα ιδια πραγματα στην ζωη σου, αυτα τα μπαλακια και τα χαλικακια με τις σκονες κτλ δεν εχουν κανενα νοημα.

Η ατακα be patient be quiet, Ειναι ενας καλος λογος να βαλουν φωτια, κανονικη, σε οτι κανουν και να ασχοληθουν με μηχανες πλεξιματος πουλοβερ.

WTF is this shit.

Δεν ξερω τι ειναι αλλα η εικονα στα αριστερα. Πολλες μπουρμπουληθρες εκει μεσα. Κατι που αναπνεει σερνεται κατω απο την επιφανεια

Αυτα που φορανε, χορευουν και τρωνε οι Γερμανοι, ειναι πραγματα που δεν μπορει να κατανοησει κανενας. Για να φερουν μια ισορροπια, καθε μερικα χρονια, προκαλουν κατι που τραβαει τα βλεματα ολοκληρου το πλανητη και ολοι καταλαβαινουν τι κανουν εκει στην Γερμανια.

EDIT
πχ

Ναι, δεν πάμε καλά. Ο καιρός έχει χαζέψει και τα φαινόμενα γίνονται όλο και πιο ακραία.

Στο θεμα με τους μετρητες του ρευματος.
Σχεδον ολα τα point για τον μελλοντινο μετρητη ρευματος, εχουν σχεση με την ευκολια του ιδιωτη προμηθευτη.

ωραιος ο κυριος Σποκ αλλα το παρελθον δεν αλλαζει και το μελλον βασιζεται σε αλλα πραγματα.

Δηλαδή ένα νέο είδος γαρίδας... σαν καραβίδα είναι. Ρε τι μαλακίες γράφουν τα μουσχάρια για το κλικ...

Back