By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μακάρι να γίνει κάποτε, είχα πετύχει αυτό πριν από λίγο καιρό
Περίμενε γιατί έχει βγεί νέα ιστορία με τα σπιτάκια ανακύκλωσης που τα πληρώσαμε 300.000 ευρώ το καθένα.Ανάλογα τι σκάνδαλο θα χρειαστεί να καλύψουν, θα μπορούσε.
Πχ για δες τώρα, κοτζάμ ΟΠΑΚΕΠΕΚΕΠΕΚΕΕΕΕΕΕ πωστολεν έγινε και ξαφνικά παραδόθηκε η Πατρών Πύργου... Δεν ήξερα καν ότι έχουν αρχίσει εργασίες τόσα χρόνια που το παιδεύουν το ξεχάσαμε.
ίσως επειδή το είχα ποστάρει εγώ...Μακάρι να γίνει κάποτε, είχα πετύχει αυτό πριν από λίγο καιρό
Δυστυχώς στην αθήνα κόβουν τα αιωνόβια δέντρα χωρίς έλεος και μάς πουλάνε μεγάλο περίπατο. (που βγήκε και δεν βγήκε κατά τον πρώην δήμαρχο)Περίμενε γιατί έχει βγεί νέα ιστορία με τα σπιτάκια ανακύκλωσης που τα πληρώσαμε 300.000 ευρώ το καθένα.
Και αναρωτιόμουν πως το είχα ανακαλύψει αυτό το κανάλιίσως επειδή το είχα ποστάρει εγώ...
Κανένας, αλλά για Καλαμάτα η άλλη λύση (που επέλεγα τόσα χρόνια) είναι να κάνεις τον κύκλο μέσω Τριπόλεως.Περίμενε γιατί έχει βγεί νέα ιστορία με τα σπιτάκια ανακύκλωσης που τα πληρώσαμε 300.000 ευρώ το καθένα.
ΥΓ ποιός θέλει να πάει στον Πύργο; Γιατί;
Κάτι θυμάμαι για κάποιον μύκητα που είχαν και για αυτό τα έκοβαν.Δυστυχώς στην αθήνα κόβουν τα αιωνόβια δέντρα χωρίς έλεος και μάς πουλάνε μεγάλο περίπατο. (που βγήκε και δεν βγήκε κατά τον πρώην δήμαρχο)
Αφού ο τέως δήμαρχος είχε πει ότι ήταν πιλοτικό. Δηλαδή τι θέλετε; Με το ζόρι να βρείτε σκάνδαλο σ' αυτή την οικογένεια.Δυστυχώς στην αθήνα κόβουν τα αιωνόβια δέντρα χωρίς έλεος και μάς πουλάνε μεγάλο περίπατο. (που βγήκε και δεν βγήκε κατά τον πρώην δήμαρχο)
1,5m? Α εσύ μου είσαι λάρτζ ρε πάρτε εκεί 50εκ που θέλετε και 1,5μΚάτι θυμάμαι για κάποιον μύκητα που είχαν και για αυτό τα έκοβαν.
Να πω κάτι πάντως σχετικό που δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ. Όποτε έρχονται οι συγγενείς μου από Μόναχο, εκνευρίζονται που δεν μπορούν να διασχίσουν τα πεζοδρόμια, ειδικά με τα καρότσια των μωρών. Καταλαβαίνω ότι έχουμε μεγάλη έλλειψη πρασίνου στην Αθήνα, αλλά σε όλα τα πεζοδρόμια πλάτους 1,5 μ να υπάρχουν νερατζιές δεν βοηθάει στην καθημερινότητα. Πέτυχα το ΣΚ ένα αστείο tweet με μία φωτό έξω από το παλιό Hilton που διαμορφώνουν τον περιβάλλοντα χώρο. Και σε ένα πεζοδρόμιο 1,5 μ έχουν βάλει την στάση λεωφορείων και οι πεζοί πρέπει για να συνεχίσουν την πορεία τους να κατέβουν στην λεωφόρο και σκεφτόμουν πόσο Ελλάδα είναι αυτό;
κατά 90% ηλίθιες γριές που βρίζουν κιόλας που τους κορνάρουν. Καθημερινά μπροστά από το γραφείο μου, άδεια πεζοδρόμια (δεν έχουν τίποτα μηχανές επάνω δηλαδή) και οι κωλόγριες μέσα στον στενό δρόμο...Οντως το 1,5 μετρο ειναι ανετοτατο, υπαρχουν πεζοδρομια που με το ζορι χωραει σημα της τροχαιας. Οπως επισης υπαρχουν και πεζοι που περπατουν προκλητικα στη μεση του δρομου ενω υπαρχουν διπλα πεζοδρομια με χωρο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Απο Καλογρια μεχρι τερμα κατω εχει απιστευτες παραλιες. Ευτυχως που τελειωσε ο νεος δρομος και τραβηξε την κινηση και τωρα μπορουμε να ξανατρεχουμε ανετα στο μεχρι προχθες Εθνικο δρομο.ΥΓ ποιός θέλει να πάει στον Πύργο; Γιατί;
![]()
Δωρεάν είσοδος σε επιλεγμένα Μνημεία, Μουσεία & Αρχαιολογικούς Χώρους για την Πανσέληνο του Αυγούστου (09/08) - Lagonika.gr
Το Υπουργείο Πολιτισμού εχει ανακοινώσει "δρασεις" σε όλη την Ελλάδα δεν ειναι όμως παντου η είσοδος δωρεάν.Ανάλογα λοιπόν με την πόλη που είστε διακοπές;www.lagonika.gr
Τσεκάρετε τη λίστα, πιθανόν έχει κάτι στην περιοχή σας.