Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δύο που πρόλαβε να πάρει το μάτι μου από το πρόσφατο event που είχε το steam.
Ωραία ατμόσφαιρα, με καλή μουσική και συμπαθητική γραφή είχε αυτό.

Αυτό μου έδωσε vibes από Indiana Jones and the Fate of Atlantis.
 
Αυτό μου έδωσε vibes από Indiana Jones and the Fate of Atlantis.

Θυμίζει Indy υπερβολικά θα έλεγα, αλλά δε με χαλάει διόλου. Αργεί πολύ ακόμα, αλλά είναι ήδη στη wishlist.
 
Ανέβηκε την προηγούμενη εβδομάδα το ποστ και νόμιζα πως το έριξα κι εδώ αλλά φευ. Ας όψεται, το ρίχνω τώρα.


Το να βλέπω ξανά όλες αυτές τις φάτσες σε υψηλή ανάλυση προκαλεί φτερουγίσματα στην ΨΧ μου.
 
πανεμορφο ειναι, οκ, ομως διαβαζω οτι τα βιδεο εχουν μεγεθος 8tb. oλο το κέιμ τι μεγεθος θα χει? (ναι, ναι, ξερω: μπουυυυυ δεινοσαυρε, εμεις θα το παιξωμε στο κλαουντ κλπ κλπ)
επισης, νταξ, fmv ειναι το παιγνιδι, αλλά εχω μια ανησυχια οτι εχουν δωσει πολυ μεγαλη σημασια στα βιντεος κι ασχολουνται μονο μ αυτα τοσον καιρο. τα υπολοιπα γραφικα του παιγνιδιου δε θα τα πειραξουν ή εχουν τελειωσει ηδη μ αυτο το κομματι?

εντιτ: φακ, με τα γαμω4κ φανηκαν καποιες γραμμουλες στο προσωπακι της τσελσι που δεν φαινοσαντε στα καβουρδιστηρια μας τοτενες.
τζαστ σέιιν.
 
ομως διαβαζω οτι τα βιδεο εχουν μεγεθος 8tb. oλο το κέιμ τι μεγεθος θα χει?
υποθέτω ότι αυτό είναι το μέγεθος που παράγεται. Για να το κάνεις παιχνίδι θα το επεξεργαστείς επιπλέον, δεν έχει λόγο να παραμείνει σε τέτοιο μέγεθος σαν τελικό προϊόν.
 
ναι ρε μην τρελαίνεσαι το ασυμπίεστο είναι αυτό, στο βίντεο δουλεύεις με ασυμπίεστα αρχεία για το καλύτερο αποτέλεσμα και μετά πέφτει η συμπίεση στο τελικό render.
 
εγω να σας πιστεψω, αλλά νομιζω πρωτη φορα γινεται τετοιας εκτασης δουλεια σε ποιοτητα 4k, απο παμπαλαια αρχεια.
δεν βλεπω πως τα 8 τερα, θα γινουν ξερω γω 100 gb, αλλά μακαρι.
 
@Χειρομαλάχτης Παράλληλα ξανασχεδιάζουν και τα 3D περιβάλλοντα, έχουν ανεβάσει σχετικά videos και screenshots, αν θυμάμαι καλά. Μακάρι να μην τους κουράσει όλο αυτό και το παρατήσουν στη μέση, έχω ψηθεί άσχημα για νέο playthrough μετά από οχτακόσα χρόνια.
 
Last edited:
Υπάρχει κι άλλο νούμερο εκτός από τα 8 τέρα όμως ΒΒ. 74 ώρες βίντεο. 74 ώρες. Είναι προφανές νομίζω πως ούτε το 10% δεν θα περιλαμβάνεται στο game. Αυτό δεν είναι παράξενο για οποιοδήποτε movie production, η μέση ταινία του Χόλυγουντ έχει δέκα ώρες υλικό πριν πιάσει την κοπτοραπτική το μοντάζ.
 
Βρήκα ένα fanmade Indiana Jones adventureάκι, αλλά υπάρχει μόνο ένα demo available, δεν έχω ιδέα αν έχει σταματήσει το development. Πολύ όμορφο πάντως, με καλή μουσική.
1.png2.png3.png

edit: έχει σταματήσει το development:cry:
 
Last edited:
Ρε παιδιά, κάνα fan-made τύπου Fate of Atlantis που να έχει ολοκληρωθεί υπάρχει?
 
Ρε παιδιά, κάνα fan-made τύπου Fate of Atlantis που να έχει ολοκληρωθεί υπάρχει?

Νομίζω πως όχι. Υπήρχε ένα project που προχωρούσε καλά αλλά έφαγε εξώδικο λόγω του επερχόμενου Indiana Jones game και σταμάτησαν.
 
Πολύ συχνά updates τελευταία.

 
Μέχρι να βγει πάντως, το βλέπω σαν ένα όνειρο που κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και δεν θα είναι αληθινό. Δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστέψω ότι ετοιμάζεται αυτό το remake. Κι ένας θεός ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί... Και το remake του Overseer υπό τον τίτλο Poisoned Pawn ακούγεται εδώ και χρόνια αλλά αν δεν κάνω λάθος έχει μπει στον πάγο.

Καταλαβαίνετε, μιλάμε για το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, το οποίο έχω παίξει 5-6 φορές και θα παίξω άλλες τόσες στο μέλλον, με ή χωρίς το remake.
 
Back
Top