What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Οι στιγμες μας στα Games......

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εντάξει και το HL ήταν για την εποχή του από τα καλύτερα που είχαν κυκλοφορήσει. Μπορεί όχι για 101%, αλλά ήταν πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά το πρώτο που ήταν και η πρώτη επαφή μας με το franchise.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


JonIrenicus13 wrote:
Εντάξει και το HL ήταν για την εποχή του από τα καλύτερα που είχαν κυκλοφορήσει. Μπορεί όχι για 101%, αλλά ήταν πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά το πρώτο που ήταν και η πρώτη επαφή μας με το franchise.</blockquote>

Το πρώτο καλούτσικο ήταν,άλλαξε και αρκετά πράγματα στα shooters,δε λέω.Όσο βαρετό κι αν ήταν για μένα το gameplay του,ήταν σημαντικό παιχνίδι αντικειμενικά.
Το δεύτερο όμως το μόνο που είχε να προσφέρει σε σχέση με τα άλλα shooters ήταν καλύτερα γραφικά και gravity gun.Ίσως να μην είναι άσχημο παιχνίδι,αλλά προσωπικά το θεωρώ τρελά υπερτιμημένο.

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Scratches παίδες...
<span class="bbcode_spoiler">Η στιγμή που ανοίγει η π....να η πόρτα την ώρα που ζεις το όνειρο και πετάγεται η μάσκα. Δεν έχω χεστεί περισσότερο πάνω μου σε adventure game...</span>

Φοβερό ατμοσφαιρικό παιχνίδι, που σου δείχνει πως η ατμόσφαιρα είναι το παν στα adventures. ΔΕ γίνεται να χάσεις και όμως νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου κάθε φορά... Απλά υπέροχο !!!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τόσο καλό? Δεν το είχα σε πολύ υπόληψη, αλλά με τρώει να το δοκιμάσω τελικά.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μη σε πάρω στο λαιμό μου, (αν και στα steam sales κοστίζει 2,50 ευρώ και το είχε δώσει και το PCM κάποια στιγμή με DVD θήκη κιόλας) αλλά αξίζει τα λεφτά του για 'μένα και θα είναι ένα adventure που σίγουρα θα το θυμάσαι. Δείχνει πόσο ρόλο παίζει η ατμόσφαιρα και η μουσική σε ένα Adventure.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737


Alucard wrote:
SPOILER SPOILER Scratches παίδες... Η στιγμή που ανοίγει η π....να η πόρτα την ώρα που ζεις το όνειρο και πετάγεται η μάσκα. Δεν έχω χεστεί περισσότερο πάνω μου σε adventure game... SPOILER SPOILER

Φοβερό ατμοσφαιρικό παιχνίδι, που σου δείχνει πως η ατμόσφαιρα είναι το παν στα adventures. ΔΕ γίνεται να χάσεις και όμως νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου κάθε φορά... Απλά υπέροχο !!!</blockquote>

SPOILER SPOILER
Όντως τα σπάει η συγκεκριμένη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που ακολουθούσε μετά στο κελάρι βέβαια ήταν ακόμα πιο τρομαχτικό.
Αλλά βάζε spoilers <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Alucard wrote:
Μη σε πάρω στο λαιμό μου, (αν και στα steam sales κοστίζει 2,50 ευρώ και το είχε δώσει και το PCM κάποια στιγμή με DVD θήκη κιόλας) αλλά αξίζει τα λεφτά του για 'μένα και θα είναι ένα adventure που σίγουρα θα το θυμάσαι. Δείχνει πόσο ρόλο παίζει η ατμόσφαιρα και η μουσική σε ένα Adventure.</blockquote>

Μπορεί να λέω και μέγαλη βλακία αλλά το είχε και με ελληνικούς υπότιτλους ή κάνω λάθος;

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Θα αναφέρω πρώτα σκηνές που με τρόμαξαν. Πολύ.
Resident Evil 3: Ο Νέμεσις που πετάγεται από το παράθυρο.
Resident Evil 2: Εκείνος ο γα_μοκροκόδειλος!

Doom 3: O Γαμ_μένος ο χοντρός που σπάει το τζάμι ενώ τον περιμένεις στη πόρτα.

Half Life 2: Tα Venom-wanna-be mutants που πηδάνε τεράστιες αποστάσεις.

Nosferatu WoM: Ο κωλόγερος που πέφτει από το τζάμι. Α, και μια πόρτα που άνοιξα και υπήρχε μια γρια που έπρεπε να σώσω παρέα με καμιά 6-7 ζόμπια. Στη τρομάρα μου πυροβόλησα με τη μοναδική σφαίρα που είχα. Όπου βρήκα. Δηλαδή τη γιαγιά κατακούτελα. ffs.

Στιγμές γέλιου:

Windwaker: Το ξεκίνησα μαζί με ένα φίλο μου. Όταν είδαμε για πρώτη φορά εκείνα τα χοντρά τέρατα με το κοντάρι και το φανάρι, εκεί στη φυλακή, κάνει μια εκείνος "Χακούνα Ματάτα μλκ, ο Πούμπα!" και πεθάναμε στο γέλιο.

Rayman Οrigins: Το ξεκινάμε co-op με ένα φίλο, και με το που αρχίζουν κάτι μ_λακισμένα να τραγουδάν σα ζαβά, πεθάναμε στο γέλιο.

MOHAA: Nα σημαδεύω κάποιον αντίπαλο με sniper, και εκεί που πατάω τη σκανδάλη να περνάει ανάμεσα ένα άλλο -αντίπαλο- κεφάλι και να την τρώει εκείνος. Πολύ γέλιο όλοι όσοι με έβλεπαν στο μαγαζί.

MoHAA: πάλι. Είμαι στημένος εγώ όμορφα και ωραία και βιάζω με το Mauser σε LAN αναμέτρηση, και ένας αντίπαλος, που βρίσκεται πίσω μου με Bren, μου λέει "Tσάους (αρατσούκλι μου) κοίτα μια μαγκιά." γυρνάω και του τραβώ headshot. Πεθάναμε όλοι στο γέλιο.

Worms Armageddon: Όταν καταφέραμε με τον παραπάνω φίλο μου να κάνουμε μια μπανάνα να σκάσει και να ανατιναχτούν ταυτόχρονα όλες οι μπανανούλες που πετάει. Δε θυμάμαι τον αριθμό, αλλά περισσότερο damage ΔΕΝ έχω ξαναδει στο game. (Και ναι, έξυπνε, είχαμε Damage x2. Ναι ήξερα ότι αυτό σκέφτηκες. Ξέρεις ποιος είσαι, δε λέω όνομα.)

Crash Team Racing 4 άτομα. Nα είναι τώρα ο άλλος πρώτος, να μας περιμένει λίγο πριν από τη γραμμή τερματισμού, να τρώει βόμβα και να τον περνάμε και οι 3 <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
Ή το άλλο, να είναι ένας στη γραμμή τερματισμού, να μας περιμένει να πλησιάσουμε και με τον που την περνάει να συνηδητοποιεί ότι δεν ήταν Final Round χχχααχαχχχααχχααχ!!! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

Στιγμές απλά γαμάτες, πορωτικές και λυπητερές, όλα μαζί στο σακί γιατί βαριέμαι:

To φινάλε του Republic Commando<span class="bbcode_spoiler">που αναγκάζεσαι να αφήσεις πίσω τον πιο γαμάτο χαρακτήρα της ομάδας σου. SEV MIA</span>

Η ανατριχίλα που ένιωσα στο LOTR ROTK όταν το βίντεο της ταινίας γύρισε στα γραφικά του παιχνιδιού και άρχισα να σφάζω. Ανατριχίλα. Πόρωση.

Όταν ταξίδεψα στο LOTRO μέχρι το Shire απλά και μόνο για να βγάλω φωτογραφίες. Άλλη ανατριχίλα από τη πόρωση.

Στο Throne of Baal, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να πάρω στο party τον πιο γαμάτο χαρακτήρα του παιχνιδιού! <span class="bbcode_spoiler">Sarevok stands ready!</span>

Βattle for ME (1) όταν με έναν φίλο μου νικήσαμε σε 2v2 τους υποτιθέμενους καλύτερους της περιοχής. Gondor-Rohan VS Gondor-Rohan. Έτρεμε το χέρι μου όταν πήγε ο Gandalf μου 10lvl θυμάμαι και σκότωσε σχεδόν όλο το αντίπαλο στράτευμα μονόχιτο.

Dracula: Η συγκίνηση του να τερματίζεις το πρώτο σου adventure χωρίς βοήθεια. (δε τα μπορώ. τα αποφεύφω. Μου αρέσουν, αλλά δε με κόβει για γρίφους, πώς το λένε?)

Links Awakening για GBA. Και μόνο που ξαναζούσα αυτό που έζησα μικρός και άκουγα εκείνη τη μουσική, φτάνει για να σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Pokemon Blue: Όταν ο πρώτος μου Charmeleon έγινε Charizard. Η απόλυτη συγκίνηση για ένα παιδί που έβλεπε φανατικά Ποκεμον. (Τώρα θα μου πείτε "γιατί ρε μλκ πήρες Blue αφού γούσταρες Charizard?" Δανεικιά ήταν μάγκες.)

Gothic 1: Δεν είναι το καλύτερο RPG που έχω παίξει. Ούτε καν για τα δεδομένα της εποχής του, αλλά με είχε μαγέψει περισσότερο ακόμα και από το αγαπημένο μου (Shadows of Amn). Full-voiced διάλογοι, ένας χαρακτήρας (το προτιμώ απ' το να έχεις party) και πολύ καλό PoV. Όσο να 'ναι, όταν η κάμερα είναι από πίσω και σε ακολουθεί, σε βάζει περισσότερο στο κόσμο από το να παίζεις από τον ουρανό λες και είναι RTS. Με το που έπαιξα Gothic 1 μπήκα αμέσως μέσα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ναι, εξυυπνάκια, είχα παίξει και άλλα RPG με παρόμοια κάμερα, και μερικά First Person, όπως Daggerfall, Ultima Underworld 2, Ultima 9 (ελεϊνό) κτλ. αλλά το Gothic... δε ξέρω, δε περιγράφονται τα συναισθήματα. Απλά ήταν γαμάτο.

Βaldur's Gate: Άργησα να το πάρω. Είχα ένα φίλο που το έπαιζε και κάθε που βρισκόμασταν μου έλεγε τις περιπέτειες του εκεί μέσα, και μαγευόμουν, αλλά ποτέ δεν το είχα παίξει, Όταν το πήρα επιτέλους και εγώ. Εντάξει, τι να 'πω, ένιωσα ότι εξελίχτηκα σαν gamer.

WoW: Όταν το ξεκίνησα είχε ήδη περάσει καιρός που βγήκε. TBC ήταν, και νομίζω το patch του Black Temple. Βlood Elf Paladin είχα ξεκινήσει. Στα 9 lvl με πήρε ένας φίλος μου σε party, ρογκάς, και expάραμε μαζί μέχρι τα 60. Δε θα ξεχάσω εκείνες τις μέρες. Ήταν η καλύτερη μου φάση στο WoW, ένιωθα πραγματικά σαν να ζούσα εκεί μέσα μαζί με το φίλο μου, και εξερευνούσαμε, βοηθούσαμε τους κατοίκους, μπλέκαμε σε μπελάδες... Ήταν πραγματικά σαν να ζούσα μέσα στο game.

Warcraft 3: Το τι τσιρίδες και φωνές πάτησα όταν <span class="bbcode_spoiler">η Τyrande έπεσε στο ποτάμι</span> ή όταν <span class="bbcode_spoiler">ο Grom πέθανε</span> δε λέγεται.

Jedi Power Battles: Το έπαιζα co-op με ένα φίλο μου. Το τι πόρωση ρίξαμε όταν αντιμετωπίζαμε, επιτέλους, τον Darth Maul, δε λέγεται!

Quake 2 (PSone): Δεν το ήξερα θυμάμια ότι υπήρχε και σε PSone. Μου το έμαθε μια χρονιά ένας φίλος μου και την επόμενη (αφού τοι είχα δείξει στην υπόλοιπη παρέα και παίζαμε συνέχεια) όταν εκείνος ξαναήρθε από Αθήνα τον έπαιξα 1v1 και τον νίκησα. Ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο. Από εκείνη την ημέρα και για αρκετό καιρό (μέχρι που έκλεισε το net-cafe λόγω του @#$ νόμου 3037(?)) ήμουν ο καλύτερος της περιοχής.

KOTOR: όταν μαθαίνεις ποιος είσαι! Όχι δε το βάζω καν σαν spoiler, να τσακιστείς να το παίξεις, κουφάλα!
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316


Stamatimenos wrote:
WoW: Όταν το ξεκίνησα είχε ήδη περάσει καιρός που βγήκε. TBC ήταν, και νομίζω το patch του Black Temple. Βlood Elf Paladin είχα ξεκινήσει. Στα 9 lvl με πήρε ένας φίλος μου σε party, ρογκάς, και expάραμε μαζί μέχρι τα 60. Δε θα ξεχάσω εκείνες τις μέρες. Ήταν η καλύτερη μου φάση στο WoW, ένιωθα πραγματικά σαν να ζούσα εκεί μέσα μαζί με το φίλο μου, και εξερευνούσαμε, βοηθούσαμε τους κατοίκους, μπλέκαμε σε μπελάδες... Ήταν πραγματικά σαν να ζούσα μέσα στο game.</blockquote>

Πλάκα πλάκα όσο και αν το κράζω αυτό το παιχνίδι από τις αξέχαστες στιγμές σε games θα παραμείνει αυτή...

<img src="http://i46.tinypic.com/wv1sfp.jpg" alt="wv1sfp.jpg" class="bbcode_img" />

Βέβαια το screenshot είναι μούφα και πιο πρόσφατο, ο πρώτος μου χαρακτήρας που πέρασε στην Outland ήταν ο πολυαγαπημένος μου Swordy ο Rogue! Δέος και περιέργεια γι'αυτά που θα ακολουθούσαν (Η μετέπειτα οργή όμως επειδή αναγκάστηκα να πετάξω κομμάτια της πολυπόθητης Bloodfang Armor για γύφτικα uncommons από quest rewards ήταν θεαματική μπορώ να πω... :lol: )

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
@f2bnp (κάποια στιγμή θέλω να μάθω τι σημαίνουν όλα αυτά τα αρχικά) το έφτιαξα! Σόρυ αλλά δεν έχω συνηθίσει να βάζω spoilers γιατί θεωρώ ότι και να το κρύψω, όλοι από περιέργεια θα το ανοίξουν να δουν τι γράφω.

@Tsok, αυτό είναι, ναι!
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
Οι καλυτερες gaming σκηνες? Μαχες med2TW με φιλους. Τιποτα καλυτερο απο το να βλεπεις τον εχθρο να τρεχει και να κυνηγας η' να σκοτωνεις τον στρατηγο και να σπας το μετωπο.
Απο single player συμφωνω για το τελος του mass effect ως φοβερη στιγμη, με τις δυσκολες αποφασεις και την υπεροχη μουσικη, αλλα ακομ; πιο φοβερη στιγμη ειναι οταν το android των προθεαν σου αποκαλυπτει τους ριπερς.
Τελος ac2, deus ex και fallout new Vegas μου προσφεραν αξεχαστες στιγμες
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
- Η suicide mission στο mass effect 2
- H "συναυλία" στο Alan Wake
- H είσοδος του pinky από τη τζαμαρία στο Doom 3
- H καταδίωξη από τους κατοίκους του Insmouth μέσα στο ξενοδοχείο (Dark Corners of the Earth)
- H συνάντηση με τη Ravel στο PS: Torment
- H μάχη με το Faceless Man στο Mask of the Betrayer αλλά κυρίως όλη η σεκάνς που έχει προηγηθεί
- Η μάχη με τον King of Shadows
- Η συνάντηση με την Polito στο System Shock 2
- H τελική μάχη στο cyberspace στο System Shock
- To lab X-16 στο Shadow of Chernobyl
- Η αναμέτρηση με τη Bodhi στο Baldur's Gate 2

Και αρκετές ακόμα που αν γράψω θα βγει το ποστ σελίδα... <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Adhan wrote:
- Η αναμέτρηση με τη Bodhi στο Baldur's Gate 2</blockquote>

Αυτό με παραξένεψε...Τι σε εντυπωσίασε τόσο;

 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682


Raz wrote:


Adhan wrote:
- Η αναμέτρηση με τη Bodhi στο Baldur's Gate 2</blockquote>

Αυτό με παραξένεψε...Τι σε εντυπωσίασε τόσο;</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Στοίχημα πως στιγματίστηκε συναισθηματικά όταν του έκανε την Aerith του undead...</span>



 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Ναι, το Scratches είχε υποτιτλιστεί από την <i>It's all Greek to me </i>μεταφραστική ομάδα.
Ελπίζω να σας άρεσε η δουλειά μας γιατί πραγματικά μας είχε βγει η παναγία. Ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές το είχαμε παίξει στη beta μα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ήθελα να πάω σε μία γωνία και να κλάψω από τον φόβο μου
<span class="bbcode_spoiler">όποτε έμπαινες στο υπόγειο για πρώτη φορά και έπαιζε εκείνη η απίστευτα ελλοχεύουσα μουσική</span>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Τώρα που είπανε Aerith... κλάμα, θυμάμαι με το FF7 και <span class="bbcode_spoiler">τον θάνατο της λουλουδούς.</span>
Α, πώς ξέχασα την @#$@#$ πίστα με τους snipers στο MOHAA??? GRRR!!!!!!!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Raz wrote:


Adhan wrote:
- Η αναμέτρηση με τη Bodhi στο Baldur's Gate 2</blockquote>

Αυτό με παραξένεψε...Τι σε εντυπωσίασε τόσο;</blockquote>

Λογικά αυτό που μαθαίνεις από την Bodhi.



 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Elessar, σας αξίζουν πολλά μπράβο για τη δουλειά σας ! Πολύ ωραία δουλειά και χαρά στο κουράγιο σας που καθίσατε και το κάνατε!!!!

<span class="bbcode_spoiler">Είναι πάρα πολλές οι σκηνές που πραγματικά "κόλλησα" στην καρέκλα. Και με το υπόγειο που λες και την άλλη στιγμή που κοιτάς σε ένα παράθυρο και περνάει μια σκιά ενός τυπά...</span>

Γμσ τα ! Παιχνιδάρα!
 

theios jara

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
129
-οι διαλογοι του monkey island 2, οταν το ξαναεπαιξα ενηλικας
-το σκατο που μου εφυγε οταν μου την επεσε το πρωτο facehugger στο πρωτο AvP, θυμαστε που σου την επεφτε και ξαφνικα στην οθονη σου εβλεπες ενα αρχιδελι να κουνιεται
-η ατμοσφαιρα του alone in the dark, συμβουλη μην το παιξετε κλασμενοι/μεθυσμενοι
-το ξενοδοχιο στο bloodlines, επισης οχι για κλασμενους
-οταν καταφερα να σκοτωσω πρωτη φορα το demi-lich στο BG:SoA
-Clive barker's Undying, ειναι μια εμπειρια μονο του
-το πρωτο τσου-λου με την liverpool στο CM 1996
-planescape torment, ολο
-οταν επαιζα kotor και διαπιστωνω ποιος ειναι πραγματικα ο χαρακτηρας, εγκεφαλικος οργασμος και σαν gamer αλλα και σαν φανμποης του SW
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337


Alucard wrote:
Elessar, σας αξίζουν πολλά μπράβο για τη δουλειά σας ! Πολύ ωραία δουλειά και χαρά στο κουράγιο σας που καθίσατε και το κάνατε!!!!

<span class="bbcode_spoiler">Είναι πάρα πολλές οι σκηνές που πραγματικά "κόλλησα" στην καρέκλα. Και με το υπόγειο που λες και την άλλη στιγμή που κοιτάς σε ένα παράθυρο και περνάει μια σκιά ενός τυπά...</span>

Γμσ τα ! Παιχνιδάρα!</blockquote>

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φίλε μου, να είσαι καλά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Πραγματικά το αγαπάω αυτό το παιχνίδι, κάθε φορά που το παίζω ανακαλύπτω και καινούρια πράγματα.

Ναι, όντως - η σκηνή
<span class="bbcode_spoiler">όπου κοιτάς στον καυστήρα και περνάει ξαφνικά από μπροστά ο Robin με είχε πετάξει στον απέναντι τοίχο, χωρίς υπερβολή</span>

 
Top Bottom