OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Κυργιακος δεν ειναι πουθενα γιατι φροντιζουν οι αλλοι για αυτον. Δεν ειναι στρατηγικη κινηση αλλα εξουσιοδοτηση λογω αδυναμιας.
Εκτος και αν εχεις καποιο στιγμιοτυπο με τον Κυργιακο, που να δειχνει οτι μεσα στο κεφαλι του υπαρχει η παραμικρη σπιθα εγκεφαλικης δραστηριοτητας. Δεν μιλαω με πολιτικο υφος και ουτε ως αντιπαλο κοματοσκυλο.
Ο ανθρωπος κανει μπαμ οτι αν του δωσεις ανοιχτηρι και κονσερβα, θα πεθανει απο την πεινα.
ρε μαν, μεχρι και οι φωτογραφιες του που κανει διαφορες μουτσουνες, που παλια ηταν παντου, εχουν σχεδον εξαφανιστει απο το ιντερνετ.
Ουτε κολοτουμπα δεν ξερει να κανει γκουχσκοπιαγκουχ.

εχεις αντιδοτο για αυτο;

Εαν φτασεις στα 7 πραγματα που δεν ηξερες για τον κυργιακο. θα σε παραδεχτω.

Εγω ηξερα οτι ερχονται εκλογες απο την στιγμη που βγηκε η ειδηση. Κανενας δεν παει να δουλεψει σε οικοδομες και χωραφια. Δουλειες υπαρχουν, εσεις δεν τις θελετε. Μαζι με την εξαφανιση της ειδησης για τις παρακολουθησεις.
Υπαρχουν και μερικες ακομα ειδησεις, πολυ μικρες για να τις θυμαμαι αλλα με την ιδια αξια.
Αυτο που κραταω ειναι οτι πλειοψηφια δεν σημαινει σωστο.

Δεν ξέρω σε πιο πλαίσιο ακριβώς λες για τις δουλειές, αλλά :
οι «δουλειές στα χωράφια» είναι 100 φορές πιο προτιμητέες.
Ναι κουραστικές σωματικά, και ένα πολύ μικρός άγχος στο να βγάλεις μια Α ποσότητα, αλλά :

α) καμία σχέση το άγχος που έχεις και η ατμόσφαιρα που υπάρχει συγκριτικά με άλλες δουλειές
β) ειδικά άμα είσαι σε «συνεργείο» το ημερομίσθιο είναι 50+ ευρώ τη μέρα. 300 ευρώ τη βδομάδα μαύρα δεν είναι άσχημα. Είναι;

Τώρα όσον αφορά τον Βαρδοτάκη... Δεν ασχολούμαι με εμετούληδες!!!

Ο Κυργιακος δεν ειναι πουθενα γιατι φροντιζουν οι αλλοι για αυτον. Δεν ειναι στρατηγικη κινηση αλλα εξουσιοδοτηση λογω αδυναμιας.
Εκτος και αν εχεις καποιο στιγμιοτυπο με τον Κυργιακο, που να δειχνει οτι μεσα στο κεφαλι του υπαρχει η παραμικρη σπιθα εγκεφαλικης δραστηριοτητας. Δεν μιλαω με πολιτικο υφος και ουτε ως αντιπαλο κοματοσκυλο.
Ο ανθρωπος κανει μπαμ οτι αν του δωσεις ανοιχτηρι και κονσερβα, θα πεθανει απο την πεινα.
ρε μαν, μεχρι και οι φωτογραφιες του που κανει διαφορες μουτσουνες, που παλια ηταν παντου, εχουν σχεδον εξαφανιστει απο το ιντερνετ.
Ουτε κολοτουμπα δεν ξερει να κανει γκουχσκοπιαγκουχ.

εχεις αντιδοτο για αυτο;

Εαν φτασεις στα 7 πραγματα που δεν ηξερες για τον κυργιακο. θα σε παραδεχτω.

Ενδεικτικο θα μπορουσε επισης να ειναι και το οτι αποφευγει την δημοσια αυθορμητη λογοδοτηση/συνεντευξη εφ ολης της υλης και τα debate τα οποια δεν ειναι σε 100% ελεγχομενο περιβαλλον. Σε ολες τις περιπτωσεις που του ετυχαν, εκανε σοβαρες ζημιες που ετρεχαν τα φιλικα μιντια να τη σωσουν

Με όλα τα δημόσια πρόσωπα υπάρχει πάντα το ερωτηματικό αν αυτό που δείχνουν προς τα έξω είναι αντιπροσωπευτικό του ποιοι είναι πραγματικά. Με κανονικά media, social media, επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους μάζας κλπ έχω την αίσθηση ότι βλέπουμε ένα συνεχές θέατρο.

Με όλα τα δημόσια πρόσωπα υπάρχει πάντα το ερωτηματικό αν αυτό που δείχνουν προς τα έξω είναι αντιπροσωπευτικό του ποιοι είναι πραγματικά. Με κανονικά media, social media, επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους μάζας κλπ έχω την αίσθηση ότι βλέπουμε ένα συνεχές θέατρο.
Ζουμε σε εποχες οπου η εκλογικη νικη ειναι ενα επικοινωνιακο αποτελεσμα.

Εν τω μεταξυ τσεκαρα ενα γιαουρτι που προτιμω (Ολυμπος πνοη 2%).
- Περισυ τιμη 2.15 σε προσφορα, 2.45 χωρις. Καθαρο βαρος προιοντος 200gr φατσα καρτα στη συσκευασια

- Αυτη τη στιγμη 3.25 με προσφορα, 3.65 χωρις προσφορα. Καθαρο βαρος προιοντος 170γρ με 7pt font κατω στο πλαι της συσκευασιας.

EDIT: ωπα ωπα ακυρο... δεν ηταν το πνοη το 200αρι. Η ποσοτητα ηταν και τοτε 170, μλκιες γραφω για τη ποσοτητα, το μπερδεψα με της φαγε. μονο η τιμη αλλαξε

🤡

Αν κρίνουμε τον Κούλη στο κατά πόσον είναι ικανός να διοικήσει ορθά μία χώρα τότε ναι είναι ανίκανος..

Αν κρίνουμε τον Κούλη στο κατά πόσον μπορεί να διαχειριστεί την ευκαιρία που δόθηκε σε αυτόν, την παράταξή του και την τάξη που εξυπηρετεί ώστε να ισοπεδώσει δικαιώματα κατακτημένα από δεκαετίες, να περάσει σαν οδοστρωτήρας πάνω από θέματα που η ελληνική κοινωνία, έστω από συνήθεια, δεν δεχόταν παρέμβαση (δημόσια παιδεία, πανεπιστημιακή αστυνομία, πλήρης αστυνομοκρατία, διάολε κατάφερε να διαλύσει το ΕΣΥ αμέσως μετά από πανδημία και δεν κουνήθηκε φύλλο) και να κάνει την ελληνική κοινωνία μέσω του πολιτικού οπαδισμού να χάσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης τότε νομίζω ότι είναι καθόλα επιτυχημένος. Πρώτη του κίνηση άλλωστε ήταν ο πλήρης και απευθείας έλεγχος των ΜΜΕ (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και της ΕΥΠ.

Ε δεν δείχνει αποτυχημένο πολιτικό η πορεία του. Απλά δείχνει έναν πολιτικό που σε εμάς δεν αρέσει. Για ρωτήστε κανέναν νεοδημοκράτη.

Αν κρίνουμε τον Κούλη στο κατά πόσον είναι ικανός να διοικήσει ορθά μία χώρα τότε ναι είναι ανίκανος..

Αν κρίνουμε τον Κούλη στο κατά πόσον μπορεί να διαχειριστεί την ευκαιρία που δόθηκε σε αυτόν, την παράταξή του και την τάξη που εξυπηρετεί ώστε να ισοπεδώσει δικαιώματα κατακτημένα από δεκαετίες, να περάσει σαν οδοστρωτήρας πάνω από θέματα που η ελληνική κοινωνία, έστω από συνήθεια, δεν δεχόταν παρέμβαση (δημόσια παιδεία, πανεπιστημιακή αστυνομία, πλήρης αστυνομοκρατία, διάολε κατάφερε να διαλύσει το ΕΣΥ αμέσως μετά από πανδημία και δεν κουνήθηκε φύλλο) και να κάνει την ελληνική κοινωνία μέσω του πολιτικού οπαδισμού να χάσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης τότε νομίζω ότι είναι καθόλα επιτυχημένος. Πρώτη του κίνηση άλλωστε ήταν ο πλήρης και απευθείας έλεγχος των ΜΜΕ (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και της ΕΥΠ.

Ε δεν δείχνει αποτυχημένο πολιτικό η πορεία του. Απλά δείχνει έναν πολιτικό που σε εμάς δεν αρέσει. Για ρωτήστε κανέναν νεοδημοκράτη.

Δε κρινουμε αυτο. Θεωρουμε οτι ο Κουλης ειναι ενας υπεροχος αχυρανθρωπος που εχει την υποστηριξη/καθοδηγηση εξαιρετικα ραδιουργων ατομων (μη παει το μυαλο σας σε ιλουμινατους η μασονους η αλλες ψεκες αλλα σε ατομα του στενου του κυκλου, βλ Σκερτσος, Πιερρακακης, Χατζιδακης κλπ) οπου τα συγκεκριμενα ατομα εχουν απο πισω τους πλατες εξαιρετικα ισχυρων κυκλων (παλι μη παει το μυαλο σας σε λεσχες που τρωνε παιδια και ωβραιους αλλα μιλαω για ΣΕΒ/ολιγαρχες, τραπεζες κλπ) και που δεν δισταζει (δεν εχει την ικανοτητα να διαχωρισει ισως; ) να προδωσει την ιδια του την αδερφη αντι να παραβει τις στρατηγικες κινησεις που του εχουν γραψει ωστε να αναδυθει ως φελλος και να περασει τα αποτελεσματα που χρειαζονται.

Θεωρώ ότι αυτή η άποψη, που όντως υπάρχει γενικώς στον κόσμο, είναι ό,τι καλυτερο για τον Κούλη και για την Νέα Δημοκρατία και πιθανότατα συντηρείται και από τους ίδιους. Στην πρώτη στραβή αποποιούνται όλες τις ευθύνες και κάνουν ένα ηρωικό reboot γιατί "Ε ήταν χαζό το παιδί, μην το βαράτε. Κοίτα εδώ έναν Δένδια γυαλιστερό, αντιστασιακό και παρακολουθούμενο από τον χαζό που έχω!"

Θεωρώ ότι αυτή η άποψη, που όντως υπάρχει γενικώς στον κόσμο, είναι ό,τι καλυτερο για τον Κούλη και για την Νέα Δημοκρατία και πιθανότατα συντηρείται και από τους ίδιους. Στην πρώτη στραβή αποποιούνται όλες τις ευθύνες και κάνουν ένα ηρωικό reboot γιατί "Ε ήταν χαζό το παιδί, μην το βαράτε. Κοίτα εδώ έναν Δένδια γυαλιστερό, αντιστασιακό και παρακολουθούμενο από τον χαζό που έχω!"
Ετερον εκατερον.

Το οτι ειναι μεγαλο οφελος των δελφινων της ΝΔ να τα ριξουν στον Κουλη και την ηλιθιοτητα του οταν πανε τα πραματα στραβα*, δε σημαινει οτι δεν ισχυει οτι ειναι οντως ηλιθιος.

* επισης στα συστημικα κομματα, παντα ετσι γινεται στις ηττες. Οταν χανονται εκλογικες αναμετρησεις εχουμε αυτο που αναφερουν ως "εσωστρεφεια", που στη πραγματικοτητα ειναι το "dog eat dog" ξεκινοντας τη μαχη των δελφινων.

Αρα κατ'εμε η θεση του να υπερεκτιμας εναν ανθρωπο οπως ο Κουλης ειναι ψωμι στο βουτυρο των ανθρωπων που τον καθοδηγουν καθως βγαινουν λαδι.

εγώ από την άλλη είδα αρκετά προϊόντα που αγοράζω να μειώνουν τις ποσότητες και να κρατάνε τιμές ίδιες. Ο Άδωνης δεν κατάλαβε διαφορά γιατί στέλνει την φιλιπινέζα να ψωνίσει...

EDIT: ωπα ωπα ακυρο... δεν ηταν το πνοη το 200αρι. Η ποσοτητα ηταν και τοτε 170, μλκιες γραφω για τη ποσοτητα, το μπερδεψα με της φαγε. μονο η τιμη αλλαξε
Ειτε λιγοτερη ποσοτητα στην ιδια τιμη, ειτε ιδια ποσοτητα με διπλασια τιμη, το αποτελεσμα παραμενει ιδιο.Τρως λιγοτερο γιαουρτι :p

Εγω ψωνιζω παντα κοιταζοντας τιμες κιλου/λιτρου/τεμαχιου. Συνηθως το γραφει στην ταμπελα με την τιμη. Διαφορετικα δεν βγαζεις ακρη.

Ειτε λιγοτερη ποσοτητα στην ιδια τιμη, ειτε ιδια ποσοτητα με διπλασια τιμη, το αποτελεσμα παραμενει ιδιο.Τρως λιγοτερο γιαουρτι :p

Εγω ψωνιζω παντα κοιταζοντας τιμες κιλου/λιτρου/τεμαχιου. Συνηθως το γραφει στην ταμπελα με την τιμη. Διαφορετικα δεν βγαζεις ακρη.
Σωστός και εγώ έτσι το πάω. Τώρα με τις αλλαγές που έκαναν με τις ποσότητες με βοήθησε κιόλας να καταλάβω καλύτερα τις τσατσιές.

Τοσο νεροβραστος που είναι ο Τσίπρας δεν έχω και πολλές ελπίδες... Μακάρι να κάνω λάθος

Εδω ο κοσμος καιγεται και ο Κουλης διακοπαρει στα μερη μου! Ακομη μια ενδειξη, οτι μην εχοντας καμια ικανοτητα, ο Κουλης φυγαδευεται εκτος της βουλης για να μην αναγκαστει να παρει το λογο και τα κανει μανταρα. Μονη ελπιδα του το κουκουλωμα, η λασπη με αλλαγη ατζεντας και η πολωση των εκλογων

Ακομη μια ενδειξη, οτι μην εχοντας καμια ικανοτητα, ο Κουλης φυγαδευεται εκτος της βουλης για να μην αναγκαστει να παρει το λογο και τα κανει μανταρα.
Οι οπαδοί τής θεωρίας ότι είναι έξυπνος μπορεί και να πούνε ότι ιδιοφυώς κατέφερε να πείσει τούς επικοινωνιολόγους του ότι το λιγότερο ζημιάρικο που μπορεί να κάνει είναι διακοπές.

Οι οπαδοί τής θεωρίας ότι είναι έξυπνος μπορεί και να πούνε ότι ιδιοφυώς κατέφερε να πείσει τούς επικοινωνιολόγους του ότι το λιγότερο ζημιάρικο που μπορεί να κάνει είναι διακοπές.
Σατανικο!!!! :ROFLMAO:

Back