By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ρε σατανά... πως δε το σκέφτηκα να το λέω που μου ζαλίζουν ότι σήμερα ξεστόλισα το δέντρο στο γραφείο;![]()
Ανεξαρτησία Λαμίας για ένα καλύτερο αύριο....
Εγώ πάντως για πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα από την εμφάνιση ότι η αφίσα ήταν fake.Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις
![]()
Θανάσης Μπούρας: «Εξεπλάγην όταν είδα 2.000 άτομα»
Θανάσης Μπούρας: Θύμα κακόβουλης και ψεύτικης ανάρτησης έπεσε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούραςeleftherostypos.gr
Εγώ πάντως την πίστεψα. Και κάναμε μάλιστα και πλάκα χθες στην δουλειά μήπως πηγαίναμε γιατί είμαστε κοντάΕγώ πάντως για πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα από την εμφάνιση ότι η αφίσα ήταν fake.
Το κατάλαβα μόλις είδα το "γουρνοπούλα" να συνοδεύεται από το "Δυτ. Αττικής" αντί για το "Ηλεία" όπου τη σερβίρουμε και στις κηδείες,
Παρα πολυ αμφιβολο. Το μονο σιγουρο που μπορω να του δωσω ειναι οτι ειναι αδιστακτος (ισως στην αγνοια του), απληστος, εγωπαθης και πως ακολουθει ιδανικα κατα γραμμα τις συμβουλες των υπευθυνων για αυτον, αλλα θα χρειαστουν αρκετες αποδειξεις ωστε να μπορω να δεχτω οτι ο τυπος ειναι τοσο μηχανορραφος. Δεχομαι απολυτα οτι η "αυλη" του που τον καθοδηγει ειναι πανεξυπνη και ικανοτατη σε διαφορους τομεις βεβαια (Βλ Σκερτσος, Πιερρακακης, Χατζιδακης κλπ) .Πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης παίζει πρώτο βιολί τους πάντες και είναι πραγματικά πανέξυπνος στους χειρισμούς του.
Η μόνη ικανότητα που έχει είναι να μην τού καίγεται καρφί. Το ότι μπορεί να την βγάζει «λάδι» δεν έχει καθόλου σχέση με τον ίδιο, ελάχιστη σχέση με την «αυλή» του και κυρίως με την καταστροφή τής δημοκρατίας που έχει υποστεί η χώρα.Μόνο με το σκάνδαλο των υποκλοπών, άλλοι θα είχαν κάνει σεπούκου, αυτός τη βγάζει λάδι ακόμη.