@ J.Lynx :worshippy: Επιτέλους αυτό θέλω να συζητήσουμε τόση ώρα τη στιγμή που αναλώνομαι σε ανούσια μπουρδοσυζήτηση <br><br>Όπως έγραψα προηγουμένως χαίρομαι πραγματικά που το αντιγράφει στεγνά γιατί έτσι όσοι παίζουν Overwatch μπορούν να δουν και το RL. Δεν πιστεύω πως θα αγοράσει κανείς το OW λόγω του mode (ναι σωστά διάβασες mode) αλλά είναι φανταστική διαφήμιση για το RL. Σαν παιχνίδια ανήκουν σε διαφορετικά είδη και το OW έχει διαφορετικό περιεχόμενο στα σημεία που δεν αντιγράφει το RL και προφανώς το κοινό του θα συνεχίσει να το παίζει για τους λόγους που το παίζει. Ωστόσο το Lucioball και 1/3 της διασκέδασης να προσφέρει σε σχέση με την πρωτότυπη εμπειρία αποτελεί πολύ καλό δούρειο ίππο. <br><br><blockquote><br>Επειδή σε κάποια πράγματα μου αρέσουν οι συνωμοσίες, δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι συμφωνία κάτω από το τραπέζι το Lucio Ball. Και οι δύο εταιρίες κερδίζουν . Απλώς δεν ξέρω ποιος κερδίζει περισσότερο. <br></blockquote><br>Δεν μπορώ να μιλήσω για την Blizzard. Παρακολουθώντας όμως την psyonix και την ανάπτυξη του RL το αποκλείω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι ίδιοι έχουν επιδιώξει και καταφέρει συνεργασίες με άλλες εταιρίες μικρότερες της Blizzard όπως η Valve, CD Project RED, Epic, Bethesda και πολλές άλλες. Έχουν βάλει αντικείμενα τους στο παιχνίδι και αντίστοιχα έχει μπει λίγο RL σε κάποια από αυτά. Φανερά και ξάστερα. Έτσι δουλεύει η psyonix μέχρι τώρα και δε βρίσκω το λόγο να αλλάξει, αφού ήδη το παιχνίδι είναι υπερεπιτυχημένο. Πιο πολύ μου φαίνεται πως κάποιος άλλος θέλει να δαγκώσει από τα έτοιμα (ναι είναι υπονοούμενο σωστά το σκέφτηκες αυτή τη φορά μπράβο σου)<br><br>Τέλος Λύγκα καθυστερείς το αναπόφευκτο (ξανά). Παίξε τραμπολίνο όταν μπορείς να πετάς.