Παγκόσμια έλλειψη σε computer chips

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μαμω την ατυχια μου. Δεν μπορω να ζησω διχως φεραρι, κοτερο και 3090, δεν μπορω λεμε!

μια φορα μπηκα σε φερραρι,.αλλα μετα σηκωθηκα για κατουρημα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα με το steam survey. Αφορά το κοινό ενός καταστήματος και από αυτό το κοινό, όσους συναινούν. Είναι μεν ενδεικτικό σε ακραίες περιπτώσεις, αλλά σε καμία περίπτωση πραγματικό.

Κυρίως για δύο λόγους, γιατί το Steam είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία του είδους παγκοσμίως, άρα το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό, και γιατί δεν έχουμε από πουθενά αλλού αντίστοιχα στατιστικά. Ο λόγος που συνήθως αναφερόμαστε στο hardware survey ή τους concurrent users ενός παιχνιδιού είναι ότι καμιά άλλη υπηρεσία δεν δίνει στοιχεία δημόσια.

Διορθωστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν υπάρχει πουθενά σαν πληροφορία τι ποσοστό των χρηστών της πλατφόρμας έχουν δώσει πρόσβαση στην Valve.

Διορθωστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν υπάρχει πουθενά σαν πληροφορία τι ποσοστό των χρηστών της πλατφόρμας έχουν δώσει πρόσβαση στην Valve.

Δεν θυμάμαι να το έχω δει κάπου, νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί.

Back