What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Γενικά lvlαρα με North, αλλά μπορώ να περιμένω λίγο ώστε να προχωράμε μαζί. Βέβαια απ&#039; την άλλη βδομάδα (ή ΣΚ) κι εγώ δεν θα μπορώ να είμαι in-game λογικά.<br>Anyway, θέλετε ~20+ lvls ακόμα, οπότε λογικά θα γίνει party όταν φτάσετε Act 5.<br><br>Χαίρομαι πάντως που σας βλέπω θερμούς προς το παρόν :drinks:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
Μόλις έφτασα Sarl Encampment, Act 3 - και κάπου εδώ θα το αφήσω για σήμερα, έλιωσα πραγματικά.<br><br>Παίζω χωρίς wikis, build guides, video walkthroughs και άλλα τέτοια. Είπα θα ξεκινήσω γιούργια και όπου βγει, και για την ώρα βγήκε, ίσως παραπάνω από όσο θα ήθελα.<br><br>Δεν ξέρω αν το παιχνίδι γενικά παραείναι εύκολο στο normal ή αν στα τυφλά έπεσα πάνω σε τέρμα overpowered build, πάντως από τα μισά της Act 2 και μετά δεν έχω χάσει ούτε hit point. High evasion, high block chance με dual wield, lacerate skill που καθαρίζει ορδές εχθρών σε δευτερόλεπτα, δεν με ακουμπάει τίποτα - μόνο το Boss της Act 2 κατάφερε να μου ρίξει μια μπούφλα κι αυτή ξώφαλτση. Έχει κι αυτό την πλάκα του, αλλά λίγο παραπάνω challenge θα το ήθελα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Act 4 says hello.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Act 5 sends its regards.<br><br>Ωραίος πάντως που το πας self-made :thumbsup:
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<br>Μην παίρνετε θάρρος ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, από Act 6 και μετά πέφτει ξύλο, καθώς τα resistances του χαρακτήρα μειώνονται αισθητά.<br>Και μάλιστα, υπάρχει ένα Plot Twist: δεν είναι όπως παλιά που μπορούσες να παίξεις στο χαμηλότερο επίπεδο δυσκολίας για να παίξεις με μη-μειωμένα resistances.<br>Τώρα πλέον η μείωση των στατιστικών γίνονται πάνω στον χαρακτήρα σου, μόνιμα. ΣΑΤΑΝΙΚΟ. Ακόμα και πίσω αν πας δηλαδή, σε χαμηλότερα επίπεδα, ο χαρακτήρας σου έχει ακόμα τα μειωμένα resistances.<br><br>Πλέον σε αυτό το σημείο δεν σε παίρνει να έχεις λειψά κομμάτια στο inventory και ΠΡΕΠΕΙ να μαζεύεις resistances. Σημειώστε ότι παίζω marauder juggernaut με τέρμα health/armor, αλλά στην αρχή του Act 6 έπεφτα μονόχιτος από μια ροχάλα φωτιάς.<br><br>Το tip μου στους πιο νέους που θέλουν (αν θέλουν) ένα boost σε items/XP, να μπουν σε κάποιο public group. Η διαφορά είναι τεράστια. <br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τα λόγια είναι περιττά. Το Act 5 ήταν ωραίο και τα δύο βασικά boss fights εντυπωσιακά και αρκετά challenging. Συγκεκριμένα,<br><span class="bbcode_spoiler">στη μάχη με τον Innocence στο τσακ θα έφευγα deathless, αλλά δεν υπολόγισα σωστά ένα Leap Slam. Η μάχη με τον Kitava ήταν κι αυτή ωραία, αλλά αυτή τη φορά έφυγα deathless.</span><br><br>Πλέον, στο Act 6 πέφτει ξύλο και παρόλο που το fire res είναι ήδη capped, τρώω αρκετό damage. Έφτασα μέχρι<br><span class="bbcode_spoiler">τη μάχη με τον Tukohama. Ήταν δύσκολη μάχη λόγω του Scorching Ray totem, αλλά δεν πέθανα (πήγα όμως αναγκαστικά μια φορά στο town για re-fill)</span><br><br><br><blockquote><br>Και μάλιστα, υπάρχει ένα Plot Twist: δεν είναι όπως παλιά που μπορούσες να παίξεις στο χαμηλότερο επίπεδο δυσκολίας για να παίξεις με μη-μειωμένα resistances.<br>Τώρα πλέον η μείωση των στατιστικών γίνονται πάνω στον χαρακτήρα σου, μόνιμα. ΣΑΤΑΝΙΚΟ. Ακόμα και πίσω αν πας δηλαδή, σε χαμηλότερα επίπεδα, ο χαρακτήρας σου έχει ακόμα τα μειωμένα resistances.<br></blockquote><br>Όντως. Απ&#039; ότι βλέπω, με την ολοκλήρωση του Act 5 πάμε σε -30% res και μετά το Act 10 πέφτουν άλλο ένα 30%.<br>Βέβαια και πριν την αλλαγή αυτή, δεν είχε ιδιαίτερο νόημα να γυρίσεις πίσω μιας και υπήρχε/υπάρχει exp penalty (εξαρτάται πόσο πίσω πας και τι lvl είσαι).
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Εγω εχω φτασει 82 κιολας, προσπαθω να φτασω στους κοκκινους χαρτες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Οποιος ξεκιναει ή ανεβαινει ακομα και θελει help με leveling gear, bosses κτλ και οποιος φτανει maps και θελει help με gear για mapping κτλ ας μου πει να τον βοηθησω οσο μπορω. Νομιζω εχω τους περισσοτερους masters lvl 5+ για οποιον θελει Mods. Το nickname του char μου ειναι "RayGirlu" (αυτο χρειαζεται?).
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
When we kill a Harbinger<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.redd.it/q6r8pvt2lvez.gif" alt="q6r8pvt2lvez.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Μου έπεσαν 2 uniques χτες όπως προχωρούσα αργά με πολύ ξύλο και αίμα το Act V. Νομίζω ο Goo ή κάποιος templar θα τα εκτιμήσει. <br><br>https://pathofexile.gamepedia.com/Wildslash" class="bbcode_url">Unique #1<br>https://pathofexile.gamepedia.com/Voll%27s_Protector" class="bbcode_url">Unique #2
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
Εκπτώσεις στα tabs- ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το είχα υποψιαστεί και δεν είχα αγοράσει. <br>Ρίξτε μια ματιά, νομίζω διαρκεί το ΣΚ. <br>Θα πάρω μια τριάδα από τα currency/token/cards, βγαίνει ένα 13άρι, ένα τίμιο ποσό για να στηρίξω λίγο το παιχνίδι που αξίζει.<br><br>Έχω κι εγώ μερικά legs, μήπως να φτιάξουμε κανά guild να ρίχνουμε μέσα τίποτα;
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br>Εκπτώσεις στα tabs- ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το είχα υποψιαστεί και δεν είχα αγοράσει. <br>Ρίξτε μια ματιά, νομίζω διαρκεί το ΣΚ. <br>Θα πάρω μια τριάδα από τα currency/token/cards, βγαίνει ένα 13άρι, ένα τίμιο ποσό για να στηρίξω λίγο το παιχνίδι που αξίζει.<br><br>Έχω κι εγώ μερικά legs, μήπως να φτιάξουμε κανά guild να ρίχνουμε μέσα τίποτα;<br></blockquote><br><br>Ειναι καλη ιδεα απλα για να εχεις guild tab πρεπει να αγορασεις. Νομιζω κανει 50 coins ομως. Αν μαζευτουμε μερικα ατομα μπορουμε να κανουνε donate coins στο guild και να τα μοιραστουμε. Εγω ειμαι μεσα για τουλαχιστον 10 coins.<br><br>εδιτ: οκ ειναι σε εκπτωση και αυτο στα 35 coins, οποτε ειναι ευκαιρια αμα ειναι.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Έχω κι εγώ 25 coins διαθέσιμα. Βέβαια δεν ξέρω πώς θα γίνει να τα κάνω donate. Ίσως πεταχτώ να σας τα δώσω και φεύγω μετά.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Παίδες δανείστηκα ενα helm απο το guild stash, συγκεκριμένα ενα που λέγεται goldrim, αν το παιδί που το έβαλε το χρειάζεται (ή έκανα μαλακία που το πείραξα) ας μου το πει να το βάλω πίσω, αν όχι θα το επιστρέψω σίγουρα οταν φτάσω στο λέβελ που υπολογίζω.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Οτι εχει το guild stash μαλλον θα το εχω βαλει εγω μεχρι στιγμης. Ολα ειναι για χρηση απο τον οποιονδηποτε θελησει, no worries, αλλωστε απο οτι εχω δει οι περισσοτεροι δεν εχουν τελειωσει το story οποτε δεν νομιζω να βαλει κανεις τιποτα high value. Σιγουρα η επιστροφη του item ειναι καλη ιδεα οταν βρεις καποιο upgrade. <br>Αλλωστε δεν ειναι πως εχουν καποια αξια, οτι ειχα προχειρο εβαλα και κυριως ειναι leveling items που θα πηγαιναν για vendorα. Αυριο θα κοιταξω να βαλω και τιποτα πιο χρησιμο. <br>Εχω βαλει καποια low level essenses και μερικα binding stones αμα θελει κανεις να κανει craft κατι και μερικα vaal gems αν θελει κανεις να τα δοκιμασει. <br>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Πρέπει να ρίξω διάβασμα, αυτό έχω να πω μόνο. Κάτι προφητείες είδα, κάτι αλλαγές στο skill tree. Ωραία πράματα. ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ is watching.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το PoE είναι πλέον σε open beta στην Κίνα και έχει (ως συνήθως) κάποιες αλλαγές για να ταιριάζει στους Κινέζους.<br><br>Εδώ το trailer που έφτιαξαν (το voice-over για τα μπάζα βέβαια)<br>[youtube]https://youtu.be/2-hRxICZR4g[/youtube]<br><br>http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1970529
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Έχω φτάσει level 37 και με έδωσε ο Λαβύρινθος μια φορά (έφαγα το πρώτο μποσάκι και μετά πέθανα σα το χάπατο σε κάτι παγίδες). Με ξενερώνει λίγο που κρατάει τόσην ώρα και γίνετε reset αν παιθάνεις, αλλά επιτέλους λίγο challenge. Επειδή είμαι νούμπακλας στο παίγνιο κάνω καλά που πάω να το βγάλω solo? Να συνεχίσω το story και να πάω αργότερα καλύτερα? <br><br>Γενικά πολύ εθιστικό κλίκι-κλίκι, και τώρα που ανεβαίνει κάπως η δυσκολία το γουστάρω περισσότερο!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Είναι λόγω lore η τύπου hardcore προσέγγιση ("perma-death").<br>Περιληπτικά, αν κάποιος έβγαινε ζωντανός από &#039;κει, διεκδικούσε τον imperial throne. Γι&#039; αυτό ο Chitus είχε σχεδιάσει την όλη είσοδό του στον Λαβύρινθο ώστε να γίνει αυτός ο νέος Emperor στη θέση του τότε Emperor Izaro (σχεδιαστή του Λαβύρινθου).<br><br>Ένα απόσπασμα από γράμμα του Chitus στον θείο του, Cadiro.<br><span class="bbcode_spoiler"><blockquote>Fear not, uncle. I have designs of my own. My hirelings shall place discreet caches of supplies here and there, in the eventuality that I should need restoration or assistance. I shall enclose a list of their names. It would be our interests if those named men and women were to, upon the Labyrinth&#039;s completion, suffer accidents of a mortal nature. One word spoken carelessly could end any hope of a Perandus ever ascending the imperial throne. A few common lives are nothing compared to the slaughter that would occur if, God help us, one of the Ezomyte contenders survived this Labyrinth in my stead.</blockquote></span><br><br><br>Βγαίνει μια χαρά και solo. Εξαρτάται κι απ&#039; το build σου βέβαια. Π.χ πόση αντοχή έχεις στις παγίδες, πώς τα πας στη μάχη με τον Izaro, κτλ. Αν θες το αφήνεις για λίγο αργότερα ώστε να πας πιο χαλαρός. Αν πάλι σου είναι σημαντικό να πάρεις τους πόντους (είναι γενικά) τότε μπορεί να πεταχτεί κάποιος για ένα χέρι βοηθείας.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Note to self: Να μην ξαναμπώ στο labyrinth με το που παω 33 lvl με hardcore character <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
Πριν από καιρό είχα φτιάξει αυτό https://www.facebook.com/PoEGREECE/<br>είναι ξεχασμένο αλλά πρέπει να το διώξω από πάνω μου.Θέλει κανείς το admin να κάνει ό,τι θέλει ή να το διαγράψω;
 
Top Bottom