Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τελειώσω το campaign μέσα στη διάρκεια της Incursion, και έτσι δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα (κάπου τέλος 7ου chapter με πέτυχε). Περισσότερο φταίω εγώ βέβαια που το καθυστέρησα και το ξεκίνησα αρχές Αυγούστου, και οι devs έκαναν τη μαλακία να το λήξουν νωρίτερα. Από τη στιγμή που λες 31, ρίξε downtime 5-6 ώρες πριν αρχίσει η Delve, όχι 4 μέρες πριν! Και με πέτυχε πάνω σε καλό Temple που είχα σχηματίσει, με σχεδόν όλα τα δωμάτια προσβάσιμα και αρκετά από αυτά αναβαθμισμένα...
Το καλό ήταν ότι η μεταφορά στην standard έγινε χωρίς να την καταλάβω και με τις bugιές της προηγούμενης μετάβασης. Όπως επίσης ότι είχα μερικά αντικείμενα έτοιμα για αυτό τον χαρακτήρα (Champion). Ωραία league και ενδιαφέρον το θέμα με το clear speed που είχε, αν κάτι άλλαζα θα ήταν ο χρόνος που έμπαινες στα incursions στο παρελθόν, πιστεύω 20 ή έστω 15 sec θα ήταν πιο δίκαιο, τουλάχιστον για τους μικρότερου level χαρακτήρες (γιατί αργότερα, από το 35-40 κάπου και μετά, με καλό εξοπλισμό και κάτι φουλ supported vaal double strike και ancestral protector, μπορούσα να κρατάω αρκετά το χρόνο ώστε να πέσει stone of passage ή/και να φάω κάποιον από τους architects), και γενικά γιατί κάποια layouts έκοβαν πολύτιμα δευτερόλεπτα π.χ. mobs κλεισμένα μέσα σε πλευρικά δωμάτια.
Κατά τ' άλλα, απόλυτα ευχαριστημένος από τον Champion μου, θερίζει απλά και, επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτικός/δεν ψοφάει εύκολα. Χαρακτηριστικά θα πω ότι ο κος Καβούρης και η Σκοτεινή Αρκούδα με τα Κέρατα Ελαφιού (aka mother of despair... I gave her despair alright huehue), που ήταν λόγος για γκριφ κι οργή με τον Inquisitor, έπεσαν πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί καν grinding.
In other news, είχα προσπαθήσει πριν την Incursion να φαρμάρω κάνα abandoned wealth. Αφού σιγά-σιγά μάζεψα καμιά 25αριά vault, έπαιξα τα 17 από αυτά. Τα τέτοια μου πήρα. Τι κι αν τα είχα βελτιώσει με chisel, τι κι αν τα είχα μοντάρει επιπλέον με vaal (σε κάποια έκαψα και έξτρα chaos στο map device, για παραπάνω quality). Ρε τίποτα λέμε, ούτε καν μερικά hoarder. Από την άλλη ξεσκίστηκε στα Opulent... Fail.
Η ειρωνεία είναι ότι κάπου το Νοέμβριο- Δεκέμβριο, είχα παίξει 4 vault σερί, τελείως αμπαφάριστα και είχα βρει 1 abandoned wealth. Οπότε να ήμουν τόσο άτυχος δεν παίζει, ή αλλάξανε το drop rate και το έκαναν ίδιο με του ex (τραγικό αν ισχύει) ή απλά μεσολάβησε κάποιο update που το αφαίρεσε ως drop από το συγκεκριμένο χάρτη και σπατάλησα άδικα το χρόνο μου και το currency.
EDIT: τώρα είδα πρόσφατο edit στη wiki για την κάρτα, πλέον εμφανίζεται μόνο σε arsenal και mao <del>mao</del> kun, και πρόσθεσαν το precinct που δεν υπήρχε πριν. Ποιος μαζεύει χάρτες πάλι...