Pathfinder: Wrath of the Righteous

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@kara Ναι είναι για να κάνεις finalize το pledge, που θες το κλειδί, αν θες να χώσεις και άλλα add-ons κλπ.

@gaius germanicus στέλνονται σιγά σιγά.

Εμένα μου ήρθε στις 6 το πρωί. Μπήκα κιόλας. Είχανε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά λένε ότι τα λύσανε.

Edit: Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσεις physical items χωρίς να κάνεις upgrade το tier. :(

εμενα ηρθε πριν απο λιγο, μαλλον γιατι ημουν μπακερ 35,229 και οι συνολικοι μπακερς ηταν 35,092.

@Bathory Πού είναι η επιλογή για steam ή gog? Ναι, μου ήρθε και μένα το mail. Και ήταν στα junk. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Συνεχίζοντας το Kingmaker, ψάχνω να βρω διθυραμβικά σχόλια να κάνω, αλλά ό, τι και να πω θα το αδικήσω.
Τιτανοτεράστια μορφή ο Nok-Nok. Στο evil playthrough δεν θα βγαίνει από την εξάδα.
Επίσης, εξαιτίας των αποφάσεών μου με άλλαξε alignment και έγινα neutral good, σαν τον άγιο Tristian.
Προχθές, έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Jhod και Kesten. Δεν μπορούσα να αφήσω τους πολίτες μου απροστάτευτους κι έτσι δυστυχώς ο Kesten με αποχαιρέτησε.

@Bathory Πού είναι η επιλογή για steam ή gog? Ναι, μου ήρθε και μένα το mail. Και ήταν στα junk. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Πρέπει να ολοκληρώσεις το pledge. Μόλις κάνεις και το checkout, κάπου στα στοιχεία της παραγγελίας σου θα σε βάλει να κατεβάσεις το Kingmaker και εκεί θα διαλέξεις.

Εκτός αν εννοείς για το WotR που δεν έχει επιλογή και φαντάζομαι ότι θα δοθεί με την κυκλοφορία του.

Ναι, το wotr εννοούσα. Αλλά εδώ που τα λέμε, δεν ειδα κάπου την επιλογη για το kingmaker, εκτός κι αν δεν υπάρχει στο tier που διάλεξα, αν και μου φαινεται δύσκολο μιας και πήρα την CE. Θα το ξανακοιταξω αργότερα που θα είμαι στο pc.

Εγώ στο πρώτο βήμα του λινκ του μέιλ, είχε create password. Κάτω από αυτό θυμάμαι να βλέπω να έχει επιλογή steam ή gog, αλλά κάνοντας το create password με προχώρησε στο δεύτερο βήμα χωρίς να έχω δυνατότητα να γυρίσω πίσω. Εκεί νόμιζα ότι το επιλέγεις, αλλά εμένα μου το προσπέρασε.

@jonirenicus13 μπορεις

να τους σωσεις και τους 2 διαταζοντας τον κερστεν να επιστρεψει στην πρωτευουσα αν θυμαμαι καλα.
νομιζω οτι θελει συγκεκριμενο alignment ομως (lawful τουλαχιστον)

Ναι, το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα έπαιζε όταν μου έλεγε "lawful alignment required".

edit: Μόλις είδα ότι CE δεν περιλαμβάνει το kingmaker.

@jonirenicus13 μπορεις

να τους σωσεις και τους 2 διαταζοντας τον κερστεν να επιστρεψει στην πρωτευουσα αν θυμαμαι καλα.
νομιζω οτι θελει συγκεκριμενο alignment ομως (lawful τουλαχιστον)

Επίσης, αν θυμάμαι καλά, είναι και αρκετά δύσκολο timed event αυτό. Μπορείς να τους σώσεις και τους δύο, αλλά πιέζει πολύ ο χρόνος.

Ξεκίνησε η alpha.
Ευτυχώς που τελικά τελευταία στιγμή δεν το πήρα το κλειδί για alpha (και λόγω του ότι θα συμμετέχω στην μπέτα) γιατί θα αναγκαζόμουν να παρατήσω την εξκομάρα και το Original Sin 2 για να τεστάρω το μελλοντικό γκότι της καρδιάς μας. :D

Επίσης:

Άνοιξε το poll για το έξτρα race. Μπορείτε να μπείτε εδώ.

Edit: δείχνει να έχει μπουκώσει το σύστημά τους προς το παρόν, το λένε και στο discord, δεν μου έρχεται το mail επιβεβαιωσης της εγγραφής στο forum με τίποτα.

Τι θα ψηφίσετε εσείς;

Last edited:
Kitsune hunter riding a dinosaur!

HW1mOjj.jpg

Back