Γενικά είμαι αντίθετη με το KS και το Early Access γιατί έχω επιφυλάξεις για το κατά πόσο το χ game θα βγει στην ώρα του ή αν θα ολοκληρωθεί και γενικότερα. Τώρα στήριξα για τους εξής λόγους:
Τις καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις είναι η αλήθεια.
Όταν ήταν στις αρχές του το crowdfunding και το EA, κι εγώ έτσι ήμουν, αλλά με τον καιρό κάποια κορυφαία παιχνίδια που έχω παίξει και τα έχω πλέον ψηλά στην καρδιά μου, είναι από crowdfunding πλατφόρμες ή/και από EA. πχ Lords of Xulima, Darkest Dungeon, Dreamfall Chapters, Subnautica, ATOM RPG κλπ κλπ.
Με τον καιρό είδα ότι έχει φέρει περισσότερο αποτέλεσμα παρά απογοήτευση στα μάτια μου (είναι μέχρι να συναντήσεις το πρώτο failure υποθέτω ; ) οπότε κάμφθηκαν οι αντιστάσεις μου και άρχισα να στηρίζω δειλά δειλά. Αλλά πάντα διάλεγα παιχνίδια που "καιγόμουν" να παίξω και ταυτόχρονα ήταν και safe bet, με κοινό από πίσω και "έμπιστες" εταιρείες. Τον τελευταίο χρόνο το παράκανα λίγο γιατί βγήκαν πολλά μαζεμένα, αλλά και πάλι τηρούσαν τα κριτήρια που έχω βάλει. Άντε 1-2 από αυτά να ήταν ρίσκο ξέρω ΄γω.

Νομίζω και στεγνά από οικονομική άποψη να το δεις, συμφέρει, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδι που θες να παίξεις day 1, όπως τα περισσότερα που στηρίζω εγώ προσωπικά. πχ είχα δώσει 29 δολάρια για το Deadfire, το οποίο day 1 έκανε 40-50 ή πόσα έκανε τέλος πάντων.
Τεσπα, το Wrath of the Righteous ήταν πολύ fun campaign γενικά, (το βάζω ψηλά μαζί με το Critical Role animated series και το Dreamfall Chapters στο epicness μέτρο μου) με την τριβή και τον χαβαλέ εδώ μέσα, τον χαμούλη στο discord με τις αποκρυπτογραφήσεις κλπ, τα social goals (σπάμαρα ανθρώπους σχεδόν καθημερινά

), καθημερινό τσεκάρισμα της σελίδας για funds/updates κλπ.