Pathfinder: Wrath of the Righteous

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Horse ε; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ε;

ε ναι τωρα κατι τρικερατοψ και ψωλατοψ ειναι λιγο τσιρκο για τα γουστα μου.
ελπιζω να υπαρχει επιλογη να παρκαρεις το mount εξω απο τα dungeons.

Εγώ αρχικά θέλω να δω πώς θα ντύνεται και τι cosmetics θα παίρνει.
Ξεκινάς χωρίς καν σέλα ξέρω 'γω.

ποτε λετε να δωκουν σε μπακερς το κλειδι να κανουμε πρε λοαντιγκ για να γευτουμε πρωτοι τα bugs?

ποτε λετε να δωκουν σε μπακερς το κλειδι να κανουμε πρε λοαντιγκ για να γευτουμε πρωτοι τα bugs?
Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο bug free θα είναι το παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 1-2 τσαπτερς. Απ' το 4ο τσαπτερ και μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα, αλλά μέχρι να φτακουμε εκεί πέρα θα περάσουμε και καμία τριάρα πάτς ξέρω γω.

Για πήγαινε στο Site τους, εμένα (που περιμένω κουτάτη) μου έχει επιλογή "Get Key". Και άρχοντες διαλέγεις από Steam/GOG/Epic
Στο gog έχει ανοίξει το pre-load, λογικά και στο Steam.

Last edited:
Μου ήρθε το email για να κάνω claim το κλειδί, αλλά δεν το δέχεται γιατί είναι dublicate.
Φαντάζομαι ότι τα έχει παίξει το σύστημα τους αλλά πείτε οι υπόλοιποι εάν το καταφερατε πριν μιλησω με το support τους

Φαντάζομαι ότι τα έχει παίξει το σύστημα τους αλλά πείτε οι υπόλοιποι εάν το καταφερατε πριν μιλησω με το support τους

Δεν είχα θέμα, διάλεξα πλατφόρμα και το έκαψα.

Μόλις το είδα κι εγώ, όλα ομαλά, steam, downloading as we speak (γράφει μόνο του πάνω στην beta)

22 μισό γίγα, λογικά θα κατεβάσει και άλλα την Πέμπτη που ξεκλειδώνει.
Στις 19:00 btw.

Μου ήρθε το email για να κάνω claim το κλειδί, αλλά δεν το δέχεται γιατί είναι dublicate.

στο στιμ ειδα οτι αν κανεις refresh την σελιδα που πηρες το κλειδι θα το δεχτει.

Back