Bathory
Lich

Μπιτζ πλιζ, μένα μου πήρε 20 ώρες στην beta για να καταλήξω σε χαρακτήρα.Κατάλαβα, σε speedrunners έπεσα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μπιτζ πλιζ, μένα μου πήρε 20 ώρες στην beta για να καταλήξω σε χαρακτήρα.Κατάλαβα, σε speedrunners έπεσα.
Μπιτζ πλιζ, μένα μου πήρε 20 ώρες στην beta για να καταλήξω σε χαρακτήρα.
Μπήκα λίγο να δω τις κλάσεις, έκλασα στα γέλια, είπα καλό 2025 και το έκλεισα να πάω για ύπνο μετά το ζεστό μου γάλα.
Μπήκα λίγο να δω τις κλάσεις, έκλασα στα γέλια, είπα καλό 2025 και το έκλεισα να πάω για ύπνο μετά το ζεστό μου γάλα.
Έλα ρε, θα μπορούσες να δεις ένα χαλαρό 9ωρο βιντεάκι instead, δεν χρειαζόταν να μπεις καν.
Μη-ειρωνικά, κάτι τέτοιο περιμένω, δε ξαναπαίζω RPG day-one.Σε πόσο καιρό βγαίνει η Enhanced Edition?
Μη-ειρωνικά, κάτι τέτοιο περιμένω, δε ξαναπαίζω RPG day-one.
Αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Είχα ψηθεί να φτιάξω Lich.![]()
Being evil sucks in Pathfinder: Wrath of the Righteous
I'm having second thoughts about my undead necromancer.www.pcgamer.com
Ο συγγραφέας του ανωτέρω άρθρου ισχυρίζεται ότι έριξε 30 ώρες μέχρι την στιγμή της συγγραφής, αλλά είμαι επιφυλακτικός για ότι λέει. Από την άλλη μεριά, αν ισχύουν τα όσα λέει, ίσως έχει να κάνει και με το ότι η Owlcat έπρεπε να δουλέψει με το υπάρχον module, και ότι περιορισμούς συνεπάγονται από αυτό. Πχ αν παίξεις ως κακός χαρακτήρας, μήπως θα τελείωνε υπερβολικά γρήγορα το παιχνίδι;
Έχει παίξει κανείς στο PnP το συγκεκριμένο adventure path, για να μας πει κατά πόσο είναι εφικτό ένα evil playthrough;