PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν ειναι επισημο αλλα μαλλον το halo infinite θα κυκλοφορησει 8 δεκεμβριου.
Αυτο σημαινει οτι τον Δεκεμριο εχουμε να σφαξουμε οχι μονο ζομπι(dying lightt 2) αλλα και εξωγηινους!!!

Αυτο σημαινει οτι τον Δεκεμριο εχουμε να σφαξουμε οχι μονο ζομπι(dying lightt 2) αλλα και εξωγηινους!!!
Θα σφάξουμε και γουρούνια για λουκάνικα και μπριζόλες τα Χριστούγεννα. Πολύ πιο σημαντικό.

Άσε που το κρέας εξωγήινου δεν τρώγεται. Δοκίμασα να τσιμπήσω λίγο Γκαμόρα όταν ο Θάνος δεν κοίταζε αλλά παραλίγο να μου φύγουν τα δόντια από το πλουτώνιο.

Πολύ diverse ομάδα κομμάντο στην αρχή, 10/10.

βγάλαν λέει Quake με ενισχυμένα γραφικά, όπως το είδα απλά πέρασαν τα mods που μου είχατε προτείνει στο παλιά παιχνίδια και μερεμέτια :p

Kι εγώ είδα το τρέηλερ και περίμενα να δείξει τα πλάνα του ρημάστερ, τελικά αυτά ήταν.

Κρίμα από τη μία καθώς ως εταιρία έχει προφανώς ενάν ευρύ κατάλογο IP, από την άλλη ο δύσμοιρος ο Kottick θα μπορέσει να αγοράσει το 6ο γιοτ του.

H Activision αυτή τη στιγμή είναι COD publisher και τίποτα άλλο.

Infinity Ward, Treyharch, Sledgehammer (κ.α.) είναι όλες θυγατρικές της Activision. Είναι publisher/ιδιοκτήτρια η Activision.

Πάντως 2000+ devs σε ένα game είναι εντυπωσιακό νούμερο. Τεράστια παραγωγή.

Θα σφάξουμε και γουρούνια για λουκάνικα και μπριζόλες τα Χριστούγεννα. Πολύ πιο σημαντικό.

Άσε που το κρέας εξωγήινου δεν τρώγεται. Δοκίμασα να τσιμπήσω λίγο Γκαμόρα όταν ο Θάνος δεν κοίταζε αλλά παραλίγο να μου φύγουν τα δόντια από το
πλουτώνιο.

Άσε που το κρέας εξωγήινου δεν τρώγεται. Δοκίμασα να τσιμπήσω λίγο Γκαμόρα όταν ο Θάνος δεν κοίταζε αλλά παραλίγο να μου φύγουν τα δόντια από το πλουτώνιο.
Καποιοι εξωγηινοι τρωγονται αλλα η Gamora δεν ειναι απο αυτους.

Back