PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Μποράτσος λέει πως αν όντως είναι τόσο καλό, θα φάει το καπέλο του για τις κατάρες που είχε ρίξει στη Νταμπλ Φάιν πάρει το αεροπλάνο από το Φρίσκο και θα πάει να σερβίρει Λαγκαβούλιν στον Σέηφερ.

ΜΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΣΕΗΦΕΡ... ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ

Και 'γω διαβάζω όμορφα πραγματάκια και έτοιμος είμαι να του κεράσω το Αρντμπεργκάκι. Ας όψονται κάτι τραβήγματα του Αληθινού Κόσμου αυτές τις μέρες που με κρατάνε (σχετικά) μακριά από το σπόρ, αλλά σύντομα θα ξανανταμώσουμε με το Ράζ.

Ενδιαφέρον φαίνεται.
Εάν και ψιλοφοβάμαι μην είναι κανένα exclusive για το switch όπως είναι το ultimate alliance το 3. ή καμια κοτσάνα για κινητά.

Ενδιαφέρον φαίνεται.
Εάν και ψιλοφοβάμαι μην είναι κανένα exclusive για το switch όπως είναι το ultimate alliance το 3. ή καμια κοτσάνα για κινητά.

Σκέψου X-COM παιχνίδι σε Marvel setting. Είναι από τους ίδιους devs, δε θα είναι σε κινητό.

Aπογοήτευση το ρημπούτ του Σεντρόου. Πιο άψυχο πεθαίνεις, για να μη σχολιάσω τις μλκς περί πολιτικής ορθότητας. Αν δεν έλεγε γκέημ στο τέλος, άνετα περνούσε για ακόμα ένα ηβέντ του Φορτνάη.

Σκέψου X-COM παιχνίδι σε Marvel setting. Είναι από τους ίδιους devs, δε θα είναι σε κινητό.
Nομιζα ότι θα είναι σαν το ultimate alliance. Λίγο ψιλο αδιάφορο μου ακούγετε αυτό, αλλά θα δήξει.
Λέω μήπως βγει για κινητά γιατί το 95% τον παιχνιδιών marvel είναι για κινητά.
Ελπίζω να μην τρελάθηκε η 2k.

Mildly interested για το occult και τα τριβόλια...
Γιατί μας έντυσαν στα χρυσά όμως; Θα υποδεχθούμε τον Σκορσέζε;

Λίγο πολύ απ' ότι έδειξαν, δεν υπήρχε κάτι που δεν περίμενα να δω * ή να θέλω να δω κάτι νέο. Μόνο το Σεντρόου ήμουν κάπως χάιπντ κι ακόμα προσπαθώ να το ξεχάσω.

* εκτός από το Άουτλαστ Τράιαλς που είχα ψιλοξεχάσει ότι υπήρχε καν.

Φοιτητικό Dark Souls από την οπτική γωνία... του ακόντιου.

Δωρεάν, αλλά έχει overwhelmingly positive κριτικές.

Hyped για το Midnight Suns, αν το gameplay είναι τόσο καλό όσο στα XCOM αλλά πιο βατό για μας τους νουμπάδες, όπως π.χ. στο Gears Tactics, τότε γίναμε.

Το Bloodhunt είχα ξεχάσει καν ότι υπάρχει, απορώ αν ενδιαφέρεται κανείς. Η μόδα των battle royal έχει κάνει τον κύκλο της, νομίζω, και οι περισσότεροι αποφάσισαν ήδη ποια από τα παιχνίδια του είδους αξίζουν να επιβιώσουν. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τα βαμπίρια τραβήξουν κόσμο, αν και τα videos ως τώρα δεν με πείθουν καθόλου.

Back