Χαρμόσυνα νέα: Η 2Κ αφαίρεσε τον απαίσιο 2K launcher από όλα τα παιχνίδια της!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!α στα τσακίδια επιτέλους! ότι πιο άχρηστο, ειδικά σε παλιότερα παιχνίδια (Civ5) δεν έδειχνε τίποτα απολύτως παρά "play game" ξέρω εγώ.
σε μια βδομαδα
Για να δουμε! Εχω παιξει ολα τα wolfestein της machine games και ειναι παιχνιδαρες! Ομως για το indiana jones ειπαν οτι θα εχει και πολυ εξερευνηση και οχι μονο δραση. Αν ειναι εται θα πατωσει σε πωλησεις.
Από την στιγμή που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τρέξει στο xbox και χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του Doom Eternal, θα έπρεπε να υπάρχει τρελός χώρος για optimization, ειδικά από την στιγμή που η μηχανή αυτή έχει dynamic resolution δυνατότητες και έτρεξε νεράκι στην 5500ΧΤ μου.Ίσως είναι το πρώτο παίγνιο που με ενδιαφέρει, όπου στις ελάχιστες απαιτήσεις δεν αναφέρεται η 1070 ή λίγο υποδεέστερη κάρτα.
Ο @nitro912gr έχει ένα δίκιο πάντως όσον αφορά τις recommended απαιτήσεις. Δύο τινά: είτε το παιχνίδι θα σπέρνει είτε θα χρειάζεται τρελό optimization.