What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
α στα τσακίδια επιτέλους! ότι πιο άχρηστο, ειδικά σε παλιότερα παιχνίδια (Civ5) δεν έδειχνε τίποτα απολύτως παρά "play game" ξέρω εγώ.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
α στα τσακίδια επιτέλους! ότι πιο άχρηστο, ειδικά σε παλιότερα παιχνίδια (Civ5) δεν έδειχνε τίποτα απολύτως παρά "play game" ξέρω εγώ.

Και έριχνε και την απόδοση 20% για κανέναν απολύτως λόγο.

nitro912gr

Tarrasque
Οι πόρνες στην blizzards αφαιρούν από το gog τα κλασσικά Warcraft I kai II, λογικά για να πουλήσουν τα remaster...

προλαβαίνετε αν ψήνεστε.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
"Ω, ένα νέο fb post από την αγαπημένη μου εταιρεία, την inXile! Για να δούμε, θα παρέχουν μήπως νέες πληροφορίες για τα πολυαναμενόμενα projects τους:"

Οκ, άκυρο.

shredder

Death Knight
σε μια βδομαδα

Για να δουμε! Εχω παιξει ολα τα wolfestein της machine games και ειναι παιχνιδαρες! Ομως για το indiana jones ειπαν οτι θα εχει και πολυ εξερευνηση και οχι μονο δραση. Αν ειναι εται θα πατωσει σε πωλησεις.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Για να δουμε! Εχω παιξει ολα τα wolfestein της machine games και ειναι παιχνιδαρες! Ομως για το indiana jones ειπαν οτι θα εχει και πολυ εξερευνηση και οχι μονο δραση. Αν ειναι εται θα πατωσει σε πωλησεις.

απ οτι φαινεται ειναι αυτο που λεγαμε παλια εμεις οι γεροντες action - adventure, που σημαινει περιπου ισες ποσοστητες δρασης κι εξερευνησης. οπότε μαλλον δε θα σ αρεσει, σρε.

nitro912gr

Tarrasque
Δεν καταλαβαίνω γιατί περιορίζουν τους εαυτούς τους στα 32GB RAM, γιατί όχι 64 ή ακόμα καλύτερα 128GB?
Εντυπωσιακό πάντως πως φτάσαμε τα recommended να είναι ουσιαστικά high end σύστημα... μακάρι πάτος.

asemaskouklitsamouparePCtisNASA.jpg

Τα έβαλα λίγο κάτω, θες πρακτικά PC 1000+€ για να παίξεις με recommended χωρίς full ray tracing... μακάρι πάτο...

Adhan

Horror addict
Staff member
Κάνε τρέηντ τα μακαρόνια με κάνα καλό pc (hint το pc της δουλειάς δεν είναι για να τρέχουμε games) στο φουμπου μάρκετ και τα ξαναλέμε.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Ίσως είναι το πρώτο παίγνιο που με ενδιαφέρει, όπου στις ελάχιστες απαιτήσεις δεν αναφέρεται η 1070 ή λίγο υποδεέστερη κάρτα.

Ο @nitro912gr έχει ένα δίκιο πάντως όσον αφορά τις recommended απαιτήσεις. Δύο τινά: είτε το παιχνίδι θα σπέρνει είτε θα χρειάζεται τρελό optimization.

nitro912gr

Tarrasque
Ίσως είναι το πρώτο παίγνιο που με ενδιαφέρει, όπου στις ελάχιστες απαιτήσεις δεν αναφέρεται η 1070 ή λίγο υποδεέστερη κάρτα.

Ο @nitro912gr έχει ένα δίκιο πάντως όσον αφορά τις recommended απαιτήσεις. Δύο τινά: είτε το παιχνίδι θα σπέρνει είτε θα χρειάζεται τρελό optimization.
Από την στιγμή που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τρέξει στο xbox και χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του Doom Eternal, θα έπρεπε να υπάρχει τρελός χώρος για optimization, ειδικά από την στιγμή που η μηχανή αυτή έχει dynamic resolution δυνατότητες και έτρεξε νεράκι στην 5500ΧΤ μου.

Από την άλλη σεβαστό να θέλει ο καθένας το παιχνίδι του να τρέχει αποκλειστικά με RT, αλλά είναι συνετό αυτό βάσει τα hardware surveys του steam? Ναι μεν οι 4 πρώτες θέσεις είναι με RTX κάρτες, αλλά μιλάμε για 3060 και 4060, κάρτες που σε καμία περίπτωση δεν είναι στα recommended αυτού του συστήματος και ποιος ακριβώς θα ψηθεί να δώσει τα πόσα λεφτά θα ζητάει αυτό το παιχνίδι την στιγμή που το σύστημά του θα είναι στα minimum?

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορείς να το τρέξεις σε 1440p 150hz 60 max fps. Απλώς αγνόησε το fps counter.

The Nameless One

Mind-flayer
Τί σας κάνει να πιστεύεται ότι 1 στους 10 που αγοράζουν παιχνίδια κοιτάνε τα requirements?

Χειρομαλάχτης

Death Knight
το ερωτημα ειναι αλλο νιτρε.
τι σε κανει να πιστευεις οτι θεμε να δουμε γαμωρέι τρέισινγκ στο κειμ, αν ειναι να τρεχει με 20 fps ???
πιστευω οτι χωρις αυτο ενεργοποιημενο, μια χαρα θα τρεχει σε πολυ χειροτερα συστηματα, απ αυτα που λεει στα ρεκομέντη.

nitro912gr

Tarrasque
καλά ναι το RT ανεβάζει όλα τα requirements πακέτο.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Ναι, αλλά το "Ray Tracing Required" στα αντίσιοναλ νότες πώς το ερμηνεύετε; Μήπως ότι δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης;...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
αποκλειεται να ειναι (προς το παρον) "υποχρεωτικο" το rt (γνωμουλα μου).
αλιμονο κιολας. δεν θα βρισκανε ουτε το ευρω τους...

Top Bottom