What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
τι σε κανει να πιστευεις οτι θεμε να δουμε γαμωρέι τρέισινγκ στο κειμ, αν ειναι να τρεχει με 20 fps ???
Ο Σερ Σρε θα ητω αντίθετος με αυτό.

shredder

Death Knight
θα βαλω ultra γραφικακ αι ultra ray tracing με FSR και θα τρεχει στα 60 fps. Η αν δεν θελω fsr θα πρεπει να βαλω το ray tracing στο low και τα γραφκα ultra. Μεχρι τωρα μονο δυο πιαχνιδια εχω παιξει μου ετρεχεαν με ultra γραφικα και ultra ray tracing 60 fps χωρις fsr το Doom eternal και το resident evil 4 remake. Αναρωτιεμαι πως γινεται αφου και τα 2 εχουν στο ultra το ιδιο καλα γραφικα οπως ολα τα μεγαλα παιχνιδια. Απο τις απαιτησεις ειμαι στο recomend. και το pc μου ειναι καλυτερο απο τα pc που εχει ο περισσοτερος κοσμος συμφωνα με το steam

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
όλα τα reports που διάβασα λένε ότι είναι υποχρεωτικό και ότι απλά υπάρχει το απλό και το σπέσιαλ RT

επίσης το λέει και το πινακάκι κάτω κάτω στην κάθε στήλη. RT required.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
όλα τα reports που διάβασα λένε ότι είναι υποχρεωτικό και ότι απλά υπάρχει το απλό και το σπέσιαλ RT

επίσης το λέει και το πινακάκι κάτω κάτω στην κάθε στήλη. RT required.

Αχ και τα 'λεγαααα στην προηγούμενη σελίδα και ο @Χειρομαλάχτης δε με πίστευεεεε....

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
άι σταντ κορέκτηντ.
και άι γκαμησου ιντιανα, συγχρονως. ουτε πειρατικο, πουστηδοι.
στα τσακιδια. κι ας το σηκωνει το γλυκο μου μηχανηματακι.

νταουνραιτ παραλογη και αυτοκαταστροφικη κινηση, θεωρω.

Last edited:

shredder

Death Knight

Χαμος γινεται βγηκαν 2 παιχνιδια με εμενα φετος και τωρα ανακοινωθηκε το επομενο!!!!!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Δε ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά βγήκε το

Teenage Mutant Ninja Turtles: Tactical Takedown

Adhan

Horror addict
Staff member
Ναι αλλά δε μας είπες αν θα το παίξεις Σρε.
Με 50% άγνωστες λέξεις μετά την άνω κάτω τελεία (tactical), ποντάρω στο όχι.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
OK αυτό είναι ένα όνομα που φέρνει αναμνήσεις αν μη τι άλλο, αλλά τι φάση τώρα f2p tactical gaas?

maladroid

Mind-flayer
Εντελώς παράλογη κίνηση το υποχρεωτικό ray tracing του Indiana. Απέφυγα να διαβάσω τα reviews για τον κίνδυνο spoilers, οπότε θα περιμένω άρθρο από Digital Foundry να ρίξει φως στα πράγματα.

Μιλώντας για reviews, μα την Κάλι-Μα δεν περίμενα τέτοιο ενθουσιασμό: βρέχει εννιαροδεκάρια από χθες που έληξε το εμπάργκο! Το πιο παράξενο της όλης φάσης είναι ότι τα περισσότερα previews μερικές βδομάδες πριν ήταν συγκρατημένα απαισιόδοξα, για να το πω κομψά. Πραγματικά έχω περιέργεια να παίξω (κάποια στιγμή...) το παιχνίδι για να καταλάβω πώς τους τρίπλαρε έτσι η MachineGames.

Sephir

Beyond Within
Staff member
Εντελώς παράλογη κίνηση το υποχρεωτικό ray tracing του Indiana. Απέφυγα να διαβάσω τα reviews για τον κίνδυνο spoilers, οπότε θα περιμένω άρθρο από Digital Foundry να ρίξει φως στα πράγματα.

Μιλώντας για reviews, μα την Κάλι-Μα δεν περίμενα τέτοιο ενθουσιασμό: βρέχει εννιαροδεκάρια από χθες που έληξε το εμπάργκο! Το πιο παράξενο της όλης φάσης είναι ότι τα περισσότερα previews μερικές βδομάδες πριν ήταν συγκρατημένα απαισιόδοξα, για να το πω κομψά. Πραγματικά έχω περιέργεια να παίξω (κάποια στιγμή...) το παιχνίδι για να καταλάβω πώς τους τρίπλαρε έτσι η MachineGames.

Τα πρώτα reviews στο Steam πάντως λένε για εξαιρετικό optimization. Παρ' όλη την απαίτηση του raytracing.

Id Tech 5 γαρ. Τελικά ίσως να έχει κάνει πολύ κακό η UE5...

shredder

Death Knight
Eννοειται πως θα το παιξω το tactical takedown εδω επαιξα το mutants unleashed στο οποιο δεν ειμαι εγω και οι foot ninja και ειναι το χειροτερο παιχνδιι της χρονιας.
Οσο για το ray tracing το ελεγαν απο το 2018 οταν βγηκαν οι rtx 2000 οτι στο μελλον ολα τα παιχνδιια θα θελουν καρτες γραφικων με ray tracing. Oπως και οταν βγηκαν το 2001 την χρονια που εκανα την πρωτη μου αναβαθμιση και βγηκαν τοτετα πρωτα παιχνιδια ηθελαν καρτα γραφικων που να υποστηριζει 3d η αργοτερα που ηθελαν καρτα με direct x9 κτλ. Αρα δεν ειναι παραλογη απαιτηση οταν εχουν περασει 6 χρονια και 3 μηνες GeForce 20 series - Wikipedia

maladroid

Mind-flayer
Τελικά ίσως να έχει κάνει πολύ κακό η UE5...
Η αλήθεια είναι ότι όσα έχουμε δει και διαβάσει για τη μηχανή με κάνουν κι ανησυχώ λιγάκι για τα επόμενα παιχνίδια της CDPR :confused:
Όχι ότι η RED Engine στερούνταν προβλημάτων αλλά τουλάχιστον είχε δικό της χαρακτήρα.

Κάτι ξέρει η Remedy κι επιμένει στη Northlight, παρά τα κολλητιλίκια με την Epic.

Top Bottom