PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει πολλούς γρίφους, διαλόγους και ψάξιμο, προς πληροφόρησή σου.
Ο Σρε είναι καλός στα beat em up (aka σουπούνιασμα pc), οπότε δεν έχει ιδιαίτερο θέμα.

Βγαινει στις 8 απριλιου το νεο παιχνιδι της Microsoft sOUTH OF THE MID NIGHT. Και απο οτι φαινεται ειναι καλο! South Of Midnight - Review - VG24.gr
Εαν δεν δω review εδώ στο RQ, εγώ δεν πιστεύω τίποτα!
Αν και δείχνει κονσολοπαιχνιδο, οπότε μάλλον να το κάνει review ο προδότης ο Ναύαρχος στην φορητή κονσολιτσα του

:trollface:

Ενδιαφέρον tweet από τον γνωστό μας και vintage πισιμαστερά Πέτρο Κηπουρόπουλο. Ο αριθμός των παιχνιδιών που ξεπέρασαν τις 100.000 πωλήσεις σε Steam, Xbox, Playstation και Switch;

Έπειτα από κάμποσα χρόνια ανάπτυξης (και τη συμμετοχή του Avellone) η παιχνιδάρα βγαίνει τον επόμενο μήνα.

Κάποια από τα tips εδώ μου έδωσαν μια εικόνα για το gameplay, φαίνεται όντως μεγάλη γκοτιά.

Review στο embargo, είναι αργό και βασανιστικό όπως πρέπει. Ήδη από το boot camp έχω φάει βρισιδι.

περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία.
Και εγώ που νόμιζα πως περίμενες με μεγάλη ανυπομονησία το Half Life 3

Κάνε κάνα άρθρο όπως τις παλιές καλές εποχές. Δώσε υλικό για το πως καταπιάστηκες με τα Χαλφ Λαηφ, το παρασκήνιο στην ανάπτυξη του 3ου μέρους (με βάση τις φήμες και το ντοκιμαντέρ) και τα σουξουμουξου

Εκείνο δεν το περιμένω απλά με ανυπομονησία, το Half-Life 3 θα είναι το Δώρο του Gaben στην ανθρωπότητα.

Το δώρο του του Gaben στην ανθρωπότητα, είναι το deck:

msQUXQH9yDdiSMXEP4J6iS-970-80.png.webp

Ίσως έχει αναφερθεί κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά το search δε βγάζει τίποτα (για αυτό πρέπει να αναφέρουμε και ονόματα των games κάθε φορά που κάνουμε ποστ, αντί να πετάμε απλά ένα ΥΤ βίντεο λινκ) οπότε ας το ξαναναναφέρω.

MENACE, tactical strategy-RPG από τους δημιουργούς του Battle Brothers.

Βγάζει έντονα 40Κ vibes, πέρα από τις προφανείς συνδέσεις με XCOM. Υποτίθεται θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, αλλά είναι υπό development εδώ και 2-3 χρόνια. Βγάζουν αραιά και που dev diaries που επεξηγούν πτυχές του τίτλου.

...για αυτό πρέπει να αναφέρουμε και ονόματα των games κάθε φορά που κάνουμε ποστ, αντί να πετάμε απλά ένα ΥΤ βίντεο λινκ...
(y)

ή, συμπληρωνω, αντι να γραφουμε κρυαδες τυπου τάιτα κουέ 2 ή αλαλοθ ή Υπερτατο κλπ.
ηρθε η ωρα θεωρω να σοβαρευτουμε ως φορουμίται. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!!1!!11!!!!1!!!. ναι, ΑΚΟΜΑ κι εγω κι ας ειμαι απ τους πλεον σοβαρους.

-Χμ, το σέρτς δε βγάζει κάτι...
"ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΡΤΣ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ, ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ"

Το ποστ:
""Εδώ ασούμε έχομε το νέο Στράτεγκι Αρπιγκί από τους ντέβς του Πάτλ Πράδερζ, ονόματι ΜΕΝΑΣ"...

Many such cases.

(y)

ή, συμπληρωνω, αντι να γραφουμε κρυαδες τυπου τάιτα κουέ 2 ή αλαλοθ ή Υπερτατο κλπ.
ηρθε η ωρα θεωρω να σοβαρευτουμε ως φορουμίται. ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!!1!!11!!!!1!!!. ναι, ΑΚΟΜΑ κι εγω κι ας ειμαι απ τους πλεον σοβαρους.

Προτείνω από δω και στο εξής να τα γράφωμε μπαϊλίνγκουαλ π.χ. Τάιτα Κουέ 2 (Titan Quest 2). ΟΚ, διπλός κόπος αλλά...

Πρέπει να έπεσε χονδρό κονδύλι για να υπάρχει τέτοιο άλμα από το Πατολ(φιλντ) Πράδερς σε επίπεδο παραγωγής.

To Πάτωλ Πράδερς κυκλοφόρησε πριν 8 χρόνια...

Back