What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
<blockquote><br>http://www.gamesindustry.biz/articles/2016-01-29-the-witness-is-being-heavily-pirated<br><br>Λέξη-κλειδί: independent<br><br>Μεταξύ άλλων λέει τα απολύτως λογικά πράγματα όπως<br>"Blow said he does not like the idea of DRM but is now forced to consider it" και "this will not help us afford to make another game".<br>Και μιλάμε για game 50 βάλε ωρών οπότε δεν είναι ότι δεν έχει vfm.<br><br>Να εβαζαν Denuvo τοτε οπως κανουν οι μεγαλες εταιριες.<br></blockquote>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Και κατι αλλο φαινεται πως ξαναχακαραν το steam καθως πολλα φορουμ παιχνιδιων συμπεριλαμβανομενου των MGS 5. MAD MAX Mortal Kombat x  δεν λειτουργουν και λεει οτι δεν υπαρχουν.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Ή κάποιος χάκαρε εσένα και δεν σου εμφανίζει τα steam forum που λειτουργούν μια χαρά.<br><br>Έχω να κουρσέψω παιχνίδι χρόνια και χρόνια, οπότε maybe my torrent-fu is weak. Αλλά από περιέργεια έκανα μια γύρα σε κάτι sites που συχνάζει ένας θείος μου, δεν τον ξέρετε είναι από το χωριό, και ναι μεν δεν δυσκολεύτηκα να βρω το The Witness, αλλά σίγουρα δεν ήταν #1 (ούτε εικοσάδα δεν έπιανε μετά από 3 μέρες κυκλοφορίας), δεύτερον είχε καμιά 100 seeders και περίπου 500 leeches - δεν πήρε δα φωτιά και το Internet. Φυσικά εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "heavily" pirated, αλλά σίγουρα η δική μου εικόνα για ένα τέτοιο claim δεν είναι 4-5 χιλιάδες πειρατικά dls, τα οποία ανάθεμα κι αν αντιστοιχούν σε 200 πραγματικά χαμένα sales.<br><br>Φυσικά, δικαίωμά του και του Blow να χαλιέται ακόμα και με 1 χαμένο sale, και εγώ μαζί του, αλλά δεν είναι πως αυτή ήταν άγνωστη παράμετρος όταν αποφάσισε πως δεν θέλει DRM (που σιγά που θα σταματούσε την πειρατεία αλλά λέμε τώρα) και τώρα έπεσε από τα σύννεφα. 
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<blockquote><br>Και κατι αλλο φαινεται πως ξαναχακαραν το steam καθως πολλα φορουμ παιχνιδιων συμπεριλαμβανομενου των MGS 5. MAD MAX Mortal Kombat x  δεν λειτουργουν και λεει οτι δεν υπαρχουν.<br></blockquote><br><br>Η μόνη λογική εξήγηση.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Δραματική εξέλιξη για το Ant Simulator καθώς ακυρώθηκε.<br><br>http://www.pcgamer.com/rogue-ant-simulator-devs-blow-budget-on-liquor-and-strippers/" class="bbcode_url">Rogue Ant Simulator devs blow budget on &#039;liquor and strippers&#039;<br><br>Ο Lead programmer είναι σπαρακτικός στην ανακοίνωσή σου δηλώνοντας παγιδευμένος ουσιαστικά από τους πρώην συνεργάτες του. Αν έχεις τέτοιους φίλους... 
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πιο δραματικό και φακλότζικ δεν πρέπει να είναι όμως από το ότι το Cat Simulator εμφανίστηκε στα προσεχώς του Στημ. Τρανταχτό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν η μλκ πάει σύννεφο στο greenlight.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,883
<blockquote><br>Πιο δραματικό και φακλότζικ δεν πρέπει να είναι όμως από το ότι το Cat Simulator εμφανίστηκε στα προσεχώς του Στημ. Τρανταχτό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν η μλκ πάει σύννεφο στο greenlight.<br></blockquote><br><br>Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (μοναχοί) που θα προτιμούσαν να είναι γάτες γτ οι άνθρωποι είναι βίαιοι, κακοί κ αυτοκαταστροφικοί! Μπρρρρ!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
http://www.pcgamesn.com/ant-simulator/ant-simulators-crowdfunding-money-all-went-on-parties-and-strippers-so-the-game-is-cancelled<br>ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΑRE ΟVERPOWERED!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τον συγχωρουμε ομως γιατι εχει βαλει πολυ ωραιο avatar  :thumbsup:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
<blockquote><br>You are 3 posts late.<br></blockquote><br>Καλά, έλειπα από τον ιντερwebικό χώρο τις τελευταίες μέρες, αλλά όπως και να &#039;χει μου &#039;ρθε κεραμίδα, φαινόταν ΤΟΣΟ ωραίο..!! <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br>https://www.youtube.com/watch?v=jzDQZCzxmLI#t=21
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Τελικά https://www.rockpapershotgun.com/2016/02/01/the-witness-sales/#more-344663" class="bbcode_url">κάποιοι χαζούληδες αγοράζουν ακόμα παιχνίδια που κατά τα άλλα, μιας και δεν έχουν Denuvo DRM, είναι heavily-pirated.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Βγήκε χτες το Tales of Symphonia στο Steam, έτσι οι PC users μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι σε άλλα επίπεδα.<br><br>Λίστα με features ειδικά περιποιημένα για την PC έκδοση <br>-Locked 720p resolution<br>-Incomplete and broken translations<br>-Locked at 30 FPS (although some users have reported getting it to 40 FPS)<br>-Brand new typos unique to the PC version όπως Battle Contorols<br>-Uses PS3 and Xbox button icons at the same time<br>-Random crashes<br>-Only six save slots<br>-Opening the config and save menu can take 30 seconds to load<br>-Uses DRM called VMProtect that creates a new ".exe" file every time the game starts<br><br>http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1178556" class="bbcode_url">Πηγή με ωραίες Screenshot
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Γιατί; τι έχουν τα Battle Contorols; Πάντα ήθελα να έχουν τα παιχνίδια μου Battle Contorols. Και 720p premium Res. :pcmr:<br><br>As a sidenote, τώρα ξέρουμε τι δουλειά κάνει ο Σρέδδερ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πάντα εκνευρίζομαι όταν παίζω με πληκτρολόγιο και μου δείχνει κουμπιά xbox, τώρα με σκέφτηκαν και πέταξαν και λίγο ps3 να μη βαριέμαι και σκέφτομαι γιατί άφησαν τα κουμπιά του Gamecube στην απέξω?<br><br>Φοβερό και το DRM (που έσπασε αμέσως) νέο .exe σε κάθε εκκίνηση  :drinks:<br><br>Έπεσαν Modders πάνω και ήδη ξεκλειδώθηκε η ανάλυση, η Namco από την άλλη θα βγάλει patch λέει να μαζέψει τίποτα. Απλώς απαράδεκτο port  :seriouslyno:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Βγήκε χτες το Tales of <b>Symphora</b> [...]<br></blockquote><br>fixed
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
13/5/2016<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=ybo30QlSk64
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΤΟ DOM ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ PC GAMERS ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!! ΕΠΙΣΗΣ 4Κ DSR ΜΕ ΟΛΑ ULTRA. ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ PC ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ULTRA,
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ανυπομονουμε για τα σχετικα βιντεακια, σρεδερ.<br>σιαχνομαι οταν βλεπω τον τρομο στα προσωπα των εχθρων την ωρα που προσπαθουν να ξεφυγουν απ την οργη σου (καθως θα κοιταμε για πολλοστη φορα την loading screen...)
 
Top Bottom