PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το steam δινει δωρεαν το Pacman Championship edition 2 για μια εβδομαδαπου βγηκε το 2016 και ειναι επενακδοση του pacman που ειχε βγει το 1980. Το ειχα παιξει οταν ημουν μικρος καπου νομιζω 1995 η 1996 στα ηλεκτρονικα με τα κερματα που υπηρχαν τοτε αλλα και μετα στο pc. Ε ειπα λοιπιν αφου το δινουν δωρο να το δοκιμασω για να δω πως ειναι τα γραφικα στα σημερινα τερατα pc που εχουμε. Τρωω ολα τα φαντασματα και τρεχουν σαν τρελα για να γλιτωσουν! Φαινεται πως αρχιζει και το steam να δινει και αυτο δωρεαν παιχνιδια οπως η epic καθως πριν απο εβδοαμδες εδωσε το lara croft tempel of osiris.

Δεν τα δίνει το Steam αυτά, τα δίνουν οι ίδιες οι εταιρίες αλλά όλα τα τσάμπα είναι καλοδεχούμενα 😁

Αααα έχεις εμπειρία. Ωραία γιατί το περιμένω πως και πως.

Από χειρισμό πώς είναι με mouse keyboard; Γιατί πιο παλιά που είχα δοκιμάσει, απογειώθηκα και μετά έμεινα να πετάω στην αιωνιότητα, αφού δεν κατάφερνα με τίποτα να το προσγειώσω.

Δεν ξέρω πως θα το πάνε στο 2020. To fsx πάντως με Mouse και keyboard ταν φρίκη. Πολύ δύσκολα μπορούσες να το ελέγξεις. Ίσως να γινόταν κάπως δουλειά με χειριστήριο, αλλά σίγουρα όχι τόσο καλά όσο με ένα joystick.

Παρόμοια εμπειρία, τελευταία φορά που θυμάμαι να παίζω φλάιτ σιμ παίζει να μην είχα αρχίσει να διαβάζω πισί μάστερ ακόμα. Το σήκωσα, αλλά μετά δε κατέβαινε με τίποτα. Στο καπάκι μου έδειξε ο αδερφός του φίλου το μάνουαλ, στο σπίτι τους το έπαιξα πρώτη και τελευταία φορά. Με εντυπωσίασε τότε, δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο βιβλίο και χωρίς εικόνες μάλιστα. Με αρκέηντ μλκούλες στυλ gta, wildlands κτλ προσγειώνω και πάνω στα δέντρα άμα λάχει πλέον, οπότε λέω να ξανακάνω μία απόπειρα να πέσω στα βαριά. Φαίνεται εξωπραγματικά γαμάτο το κόνσεπτ για να το προσπεράσω. Πρώτο δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα να το ρίξω πάνω στη βουλή και μετά το ανάποδο, να το ρίξω πάνω στο σπίτι μου.

Ας βγει με το καλό και να μας παίζει σε όλους και δεν χρειάζεται όλο το manual διάβασμα και μελέτη. Είχα δοκιμάσει και εγώ να διαβάσω τόμους για να βγάλω άκρη, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά. Πολύ πληροφορία για το τίποτα και εξειδικευμένες τεχνικές, που δεν χρειάζονται για να πετάξεις απλώς από την μία πόλη στην άλλη. Αν είναι κανονίζουμε ένα απογευματάκι discord και καλύπτουμε τα πάρα πολύ βασικά για το cessna που είναι απλό αεροπλανάκι για να το πετάξει κανείς. Δλδ όργανα, απογείωση προσγείωση και χάρτες αεροναυτιλίας. Μετά με λίγο εξάσκηση έρχεται εύκολα η προσγείωση. Τώρα για τα πιο πολύπλοκα δεν τα γνωρίζω καλά. Ας γίνει η αρχή όμως και βλέπουμε.

Χαμός στο reddit με leaks για το επόμενο Elder Scrolls. Τίτλος (που και να ισχύει, είναι πιθανώς placeholder), Elder Scrolls VI: Redfall, και release date, Q4 2024! Ζήσε Μάη μου...

Live streaming σχεδιαστικό teaser για το επόμενο Ασσάσση Σκρή.

Μεσαιωνικό δείχνει προς το παρόν. Άκρως ενδιαφέρον. Θα θελήσει να είναι fun park sandbox Kingdom Come-lite άραγε?

Βλέπεις κάτι τέτοιες διεργασίες πάντως και συνειδητοποιείς τελικά πως... δεν ξέρεις φώτοσοπ. Ούτε κατά διάνοια.

Βασικά αυτό που εσύ θεωρούσες πως θα πεί "νταξ ξέρω τα βασικά" είναι τελικά κάτι αντίστοιχο με το να μπαίνεις στο προ-νήπιο και να συνδέεις για πρώτη φορά 2 κομμάτια τουρμπίνια.

Ο πιθανος του τιτλος μαλλον θα ειναι
Assassin's Creed Valhalla

Βλέπεις κάτι τέτοιες διεργασίες πάντως και συνειδητοποιείς τελικά πως... δεν ξέρεις φώτοσοπ. Ούτε κατά διάνοια.

Βασικά αυτό που εσύ θεωρούσες πως θα πεί "νταξ ξέρω τα βασικά" είναι τελικά κάτι αντίστοιχο με το να μπαίνεις στο προ-νήπιο και να συνδέεις για πρώτη φορά 2 κομμάτια τουρμπίνια.
μην μπερδεύεις το να ξέρεις Photoshop και να ξέρεις εικονογράφηση αγαπητέ.

Ο πιθανος του τιτλος μαλλον θα ειναι
Assassin's Creed Valhalla

Μόλις έσκασε το δεύτερο μισό με το πολικό τοπίο. Ψιλοεπιβεβαίωση θα το έλεγα. Ώρα να παίξουμε και το Odyssey μου φαίνεται. :D

μην μπερδεύεις το να ξέρεις Photoshop και να ξέρεις εικονογράφηση αγαπητέ.

Άσχετα με το σκοπό για τον οποίο δουλεύει το πρόγραμμα, προσωπικά εστιάζω στην ταχύτητα με την οποία επεξεργάζεται τα εργαλεία. Εμένα μου παίρνει κάνα 5λεπτο να σενιάρω το transparent logo ενός game σε ένα screenshot, και αυτός στον ίδιο χρόνο έχει αλλάξει 30 εργαλεία, έχει δημιουργήσει 60 μάσκες και έχει εμφανίσει δυο κάστρα σε ένα λόφο.

Επίσης στο τσατ του βίντεο "μαλώνουν" οι δυο ομάδες #NORPG και #YESRPG λολ

Αυτή είναι η δουλειά του. Έχει έτοιμα και τα πακέτα/εργαλεία για να την κάνει άνετα. Επίσης μην υποτιμάς τη χρήση graphics tablet μαζί με αντίστοιχο στυλό. Είχα πάρει ένα Wacuom Intuos (εντάξει ήταν overkill και η μάρκα και το tablet) για την προηγούμενη δουλειά. Όταν το μαθαίνεις κάνεις παπάδες.

ΟΚ ακούστε, θα σας πω επαγγελματικό κοινό μυστικό που όλοι αγνοούν για κάποιο μυστήριο λόγο, ενώ είναι κοινή γνώση.

Keyboard shortcuts.

Στο tablet που λέει ο @Northlander θα προσθέσω και τα artistic controllers τύπου MIDI που βαράνε shortcuts σε διάφορες λειτουργίες (πχ physical slider για να αλλάζεις hue ή brightness) Modular Productivity Tool for Creative Pros ή απλά τσιμπάς αυτό με software για remapping Akai LPD8 V2

Εν τω μεταξύ πέρασε τα τελευταία 20 λεπτά σχεδιάζοντας τις λεπτομέριες πάνω σε ένα βράχο, και εν τέλει κάλυψε το βράχο με την κεντρική μορφή.

¯\_(ツ)_/¯

Layers στο photoshop, θα μπορέσει να αφαιρέσει τη μορφή όποτε θέλει και δεν θα χρειαστεί να πειράξει τίποτα παραπάνω.

Άρχισε να φτιάχνει τον Ασσασίνο τώρα :)

Άρε UBI ωραίες ιδέες έχεις :cool:

Back