Great0ldOne
Kraken
Εγώ τα Ben & Jerry's.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Demos που κατέβασα από το Steam Game Festival Autumn Edition:
Until the Last Plane
Operation Citadel
και last but not least, κάτι που είμαι σίγουρος, θα ξετρελλάνει τον κύριο Ναύαρχο, στο οποίο υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου:
Stirring Abyss
Demos που κατέβασα από το Steam Game Festival Autumn Edition:
Until the Last Plane
Operation Citadel
και last but not least, κάτι που είμαι σίγουρος, θα ξετρελλάνει τον κύριο Ναύαρχο, στο οποίο υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου:
Stirring Abyss
Οι εχθροι μου οι χελωνες ερχονται στο SMITE Aν και δεν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι θα επρεπε να ντρεπονται! Πρωτα τις εβαλαν στο Injustice 2 τωρα στο smite. Και ακομα να βαλουν εμενα στο Mortal Kombat 11.
Ειδες που καταντησαν οι χελωνες? Αν ειχαν λεφτα θα τις εβαζαν στα assanin creed και cyberpunk 2077 αλλα επειδη δεν εχουν τις βαζουν σε τετοια μικρα παιχνιδια.κατάντια... battlegrounds of the gods σου λέει μετά.
σκέψου το Lol να συναντάει τα WoW Battlegrounds. Εγώ γούσταρα όταν το είχα παίξει, αλλά πάει καιρός.Τουλάχιστον τις βάζουν σε γκειμς. Εσένα δεν σε έχουμε δει :/
Το σμαιτ είχα ψηθεί να το δοκιμάσω όταν έβαλαν σκινς από άβαταρ/κορα. Βέβαια στο τέλος δεν το δοκίμασα.