PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι αλλά είχανε πει ότι τις υπάρχουσες συμφωνίες της Bethesda θα τις τηρήσουνε. Ακόμα και στο βίντεο που ανέβασε η kara παραπάνω PS5 λέει.

Έχασα κάποιο επεισόδιο; Αυτό δεν ήταν PS5 exclusive?

οχι. το keyword ηταν console exclusive. εξαρχης το σχεδιο ηταν ps5 pc.

@Hank Chinnaski αυτό που μας έμαθε η προηγούμενη γενιά (ps4, xbone) είναι πως ένα παιχνίδι θεωρείται exclusive αρκεί να μη βγει στην κονσόλα της άλλης εταιρίας. Τουλάχιστον τώρα βάζουν "console exclusive" ή "timed exclusive" κάπως πιο ξεκάθαρα.

To Deathloop ανεξαρτήτως Microsoft όταν το πρωτοανακοίνωσαν είχε ένα μικρό αστερίσκο και από κάτω με πολύ μικρά γράμματα "θα βγει ταυτόχρονα σε PC". Την ίδια ακριβώς υποσημείωση είχαν τα Demon's Souls και FFXVI στα οποία μετέπειτα είπαν πως ήταν στιγμιαίο λάθος.

Αυτό που πιθανότατα θα κάνει η MS είναι πως θα βγάλει Day 1 στο PC xbox pass (ως first party πλέον) και θα τηρήσει το exclusivity και θα το αργήσει στο Xbox/cosnosle pass.

Ωραίο δείχνει όμως θέλει πολύ δουλειά ακόμη.

Ξέχασε να βάλει Ε3 στον τίτλο :gap:

Σηκώθηκε στο Steam η σελίδα του Lord of the Rings: Gollum της Daedalic.

(θυμάται κανείς αν είχαμε dedicated thread για το Uplay? Μάλλον όχι)

Κατόπιν υποδείξεως του @Eidolon στο Δισκόρδ, ενημερώθηκα πως, στα πλαίσια της μετάβασης από το Uplay στο Ubisoft Connect, η Ubi δημιουργεί customized βιντεάκια για τους χρήστες με τα στατιστικά τους στην πλατφόρμα. Τι γκεημς έπαιξαν, πόσες ώρες, πόσο ΧΡ κτλ κτλ κτλ.

Ιδού τα δικά μου:

Καταστράφηκα λίγο στο Division 2.

Πάτε στη σελίδα Ubisoft Connect και ποστάρετε τα δικά σας για το τζερτζελέ.

giphy.gif

@kara μετράει και τις φορές που αλληλοσκοτωνόμασταν, γιατί μου φαίνονται πολλά τα 10 και 12. 😂

@jonirenicus13 Τα μεταξυ μας ειναι αυτα. Ηθελε 20 και ακομα κι ετσι βαρεθηκαμε να τα κανουμε :ROFLMAO: Τους rogue τους βλεπαμε απο τις ταρατσες αν θυμασαι.

Disclaimer: το wrap-up μου πρέπει να θεαθεί δεύτερο και ως αντιπαραβολή με του Soad.

Tα ίδια με mike299 και γω. Mόνο το Stick of Truth έπαιξα και τερμάτισα στο uplay τα τελευταία χρόνια. Επαιξα άλλα παιχνίδια της ubi σε steam & xbox 360 (δεν θυμάμαι κάτι σε ps3) αλλα δεν τα υπολογίζει

Back