PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κρίμα. Το περίμενα, γιατί η Microsoft σίγουρα πεινάει για action-RPGs για την πλατφόρμα της, αλλά ήλπιζα ότι θα συνεχίσουν τα turn-based με μια μικρότερη ομάδα.

Βιαστήκατε να δείτε το Cobra Kai σε 2 μέρες και τώρα πρέπει να περιμένετε 1 χρόνο για τη συνέχεια;
Fear not! Αύριο βγαίνει στα PC η παιχνιδάρα
΄Ώχου τώρα! Και πρέπει να κάνω install αυτό το Steam;
Θα περιμένω να βγει στο Epic - δωρεάν εννοείται - που δεν μπήκε ύπουλα και εντελώς απροειδοποίητα στα retail. 'Ασε που δεν ταιριάζει με τις διδαχές του παιχνιδιού το Steam (τσεκάρει μόνο το Strike First).

ΠΕΡασαν 4 χρονια εννοειται πως βελειωθηκε. Νοεμβριο του 2016 βγηκε. Αλλα ο λογος που βελτιωθηκε ειναι πως ολοι καναμε αναβαθμιοση απο τοτε To Death loop θα ειναι το επομενο παιχνιδι της arkane αλλα αν ειναι μονο online οπως φημολογειται δεν το παιζω. Γιατι λεει οτι θα εχει 8 στοχους που θα πρεπει να σκοτωσεις αλλα δεν λεει αν εενοει 8 πιστες η 1 πιστα που την παιζεις ξανα και ξανα.

Έπαιξε κανένας πρόσφατα το Dishonored 2 να μου πει αν βελτιώθηκε η απόδοση;
Τον Οκτώβρη το έπαιξα και έχω λίγο ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Τι εννοείς αν βελτιωθηκε; Είχε προβλήματα παλιότερα;

Εγώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στις επιδόσεις. Δεν θυμάμαι να μέτρησα FPS αλλά αν υπήρξε κάτι δεν ήταν τέτοιο που να γίνεται αισθητό. Όταν το ξανατρέξω θα προσπαθήσω να θυμηθώ να τσεκάρω και με πόσα frames τρέχει.

Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι κανά δύο φορές το στρίμαρα και σε φίλους στο Twitch χωρίς πρόβλημα.

Τον Οκτώβρη το έπαιξα και έχω λίγο ακόμα για να είμαι ειλικρινής. Τι εννοείς αν βελτιωθηκε; Είχε προβλήματα παλιότερα;

Εγώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στις επιδόσεις. Δεν θυμάμαι να μέτρησα FPS αλλά αν υπήρξε κάτι δεν ήταν τέτοιο που να γίνεται αισθητό. Όταν το ξανατρέξω θα προσπαθήσω να θυμηθώ να τσεκάρω και με πόσα frames τρέχει.

Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι κανά δύο φορές το στρίμαρα και σε φίλους στο Twitch χωρίς πρόβλημα.

Είχε προβλήματα ναι, δεν ήταν εύκολο να πιάσεις 60 fps. Το είδα στο Game Pass και σκεφτόμουν να κάνω μια δοκιμή.

Hitman 3 VR Gameplay

όλο διαβάζω για νέα ΜΜΟ, αλλά δεν μας λένε τι θα έχουν αυτά για να πάνε καλύτερα από τα παλιά ΜΜΟ για να τραβήξουν κόσμο. Εκτός αν δεν τους νοιάζει να τραβήξουν γενικά gamers αλλά όλη την καζουαλιά που θέλει να βλέπει βυζιά σε πανοπλίες μπικίνια....

Ναι ρε φίλε, τι ανωμαλίες είναι αυτές. Βυζιά και μπικίνια να πούμε.. Σαν κάτι ανώμαλους κάζουαλ, κονσολάδες πιθανότατα, που πάνε παραλία το καλοκαίρι για να βλέπουν κώλους. Παρέα με τη γυναίκα ή χωρίς.

εγώ θέλω να τα βλέπω όταν βγάζουν την πανοπλία, στην μάχη δεν χωράνε μαλακίες τέτοιες :p

Back