PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι ξεκάθαρο ότι ετοίμαζαν άρθρο πρωταπριλιάς και καταλάθος το ανέβασαν νωρίτερα

Ok νόμιζα ότι τρολάρει ο Hellion επειδή "ντάξει δεν έβαλαν πρώτο ή δεύτερο κάποιο από τα παλιά" αλλά αυτό όντως πάει πολύ. Είναι σαν να έγραψε τη λίστα αντίστροφα.

Screen rant say no more. Ότι λίστα έχουν βγάλει είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Και αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν.

-Ξέρεις τι θα έκανε αυτήν την όμορφη ημέρα ακόμα ομορφότερη? Ένα ελεεινό καρκινοάρθρο που θα μου ανεβάσει την πίεση.
-Say no more, fam.

H "Fuck logic" προσέγγιση του άρθρου συνοψίζεται σε 5 γραμμές.

Τα 1 και 2 είναι turn-based, point-and-click με παλιά γραφικά. (σε αντίθεση με τα γαμιστερά γραφικά του 1997 που είχαμε συνηθίσει :p)

To online-only Fallout 76 δεν έχει τα στοιχεία των offline games.

To New Vegas ήταν το σωστό.

Το 3 ήταν σωστότερο

Το 4 is by far the most polished game in the series.

Μια χαρά μου φαίνεται :p

Λίγη αισιοδοξία. Τουλάχιστον πες, δεν έβαλε το 76 ως το καλύτερο Fallout.

Μου στείλανε Press Release για δαύτο.

Βγήκε πέρσι στα Στάδια, και 6 ταπρίλη έρχεται και στο Στημ κτλ.

οπως εγραψα και στο δισκορδιον επισημοποιηθηκε η εξαγορα

ηδη τα sony fanboy εκει που εξυμνουσαν skyrim φολα 4 τωρα τα παρουσιαζουν σαν μετριαντζες και οτι δεν θα τους λειψουν τα παιχνιδια της.

Ωραία η μουσική υπόκρουση στο τρέηλερ.

Προσπαθούν πολύ σκληρά να με κάνουν να τους συμπαθήσω, αλλά όταν μου πλασάρουν το Fallout franchise ως "μέρος του επικού ταξιδιού τους", ο μίζερος παππούς μέσα μου θέλει να τους πετάξει νεκταρίνια.

Ότι αρπάξει το χέρι, εκείνη τη στιγμή αν θολώσεις δεν κάνεις διαλογή. Είμαστε και μιας ηλικίας άλλωστε.

Κυκλοφόρησε σήμερα.

οπως εγραψα και στο δισκορδιον επισημοποιηθηκε η εξαγορα

ηδη τα sony fanboy εκει που εξυμνουσαν skyrim φολα 4 τωρα τα παρουσιαζουν σαν μετριαντζες και οτι δεν θα τους λειψουν τα παιχνιδια της.

Πραγματική μαρτυρία αγανακτισμένου sonakia: Eίχε πάει επίσκεψη σε ένα πιτσιρικάκι και και του χάριζε ο μικρός ένα "γαμάτο" mouse με το halo infinite γιατί : << Δεν το ξέρω το franchise κύριε :cry:>> Εκεί μας κατάντησε η άτιμη η ΜS. Και να κλαίει από πίσω το μπουζουκάκι.
Γενικά θα διαβάσουμε ομορφιές το αμέσως επόμενο διάστημα..

Last edited:
τυπικοί ηλίθιοι που κυνηγάνε views και δημοσιότητα με το να γράφουν παπαρίες που τις βαπτίζουν unpopular opinions.

Για το από πάνω κλαιν. Αλλά όχι και το DA 2 το καλύτερο της σειράς. Λίγη τσίπα δλδ.

Θα συμφωνούσατε με ένα άρθρο " Το Torment: Tides of Numenera είναι εν τέλει ένα παρεξηγημένο υπερέπος RPG αριστούργημα"?

heroes in a half shell
TURTLE POWER

Back