PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το επόμενο παιχνίδι του τυπάκου που έφτιαξε το Stardew Valley

αυτό πάντως που διαβάζουμε για όλα σχεδόν τα στούντιο ότι είναι από βετεράνους μεγάλων τίτλων, μου θυμίζει λίγο το "ναι ρε που σου λέω είναι η θεία μου στο υπουργείο και τα ξέρει από μέσα αυτά" και η θεία είναι η καθαρίστρια ξέρω εγώ.

Τίμιο βίντεο.

DD2 ακαριαίος έρωτας, αγορά στο πρώτο δευτερόλεπτο και ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ λιώσιμο. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που σπάω τον κανόνα μου περί Early Access παιχνιδιών.

DD2 ακαριαίος έρωτας, αγορά στο πρώτο δευτερόλεπτο και ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ λιώσιμο. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που σπάω τον κανόνα μου περί Early Access παιχνιδιών.

Λεφτά στον Σουίνι;

14c342fbe6e8c697fd9bb0f4bf274cb6.gif

Ο Κύριος και Σωτήρας Ημών Τιμόθεος, ισιώνει το πλαγιοδάνειό του συγκαταβατικά, ενόσω ο Πιγκουινοβασίλης προσπαθεί ακόμη να προσδιορίσει τί είναι αυτή η νέα και άγνωστη γεύση που φράζει ξαφνικά τον οισοφάγο.

Λεφτά στον Σουίνι;

Πέστε κ. Ναύαρχε, ότι είστε πλεμπαίος και αντέχετε οικονομικά μόνο τις ετήσιες steam sales!! Δεν είναι ντροπή!!! :p :p :p

Βασικά, αυτό κάνω και εγώ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!!!

Και ΑΚΟΜΑ να εισαχθεί εμότζι Μαντάμ Σουσού; Μετά το παραπάνω πόστ-ομολογία του Ναυάρχου; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ;

Και ΑΚΟΜΑ να εισαχθεί εμότζι Μαντάμ Σουσού; Μετά το παραπάνω πόστ-ομολογία του Ναυάρχου; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ;

Να γίνει το αγριογούρουνο του @nitro912gr ... :Ρ

Ευτυχώς που πήρε παράταση από πέρσι γτ ακόμη unfinished δείχνει.

Edit: Far Cry meets Doom Eternal

Last edited:
Back