PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Χειρομαλάχτης βγες απο τη σπηλια που κλειστηκες για διακοπες και ελα να κλαψεις μαζι μας!
Θα κλάψει γοερά όταν επιστρέψει. Πάντως όλα αυτά τα "+" που έβαζε σαν σταυροί σε νεκροταφείο, προφητικά.

Ρε παιδιά τι λέτε τώρα; Αφήστε τον @Χειρομαλάχτης να κάνει τις διακοπές του.
Να είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Τον κράζουμε αφότου έχει γυρίσει...

And finally, there is the Japanese PC gaming market, which has been expanding quickly in recent years.

For that segment, Kadokawa ASCII reports another significant jump year-on-year, up a whopping 43% from 131.3 billion yen (US$0.9 billion) to 189.2 billion yen (US$1.3 billion) in 2022.

Ο Gaben πολιορκεί το εχθρικό οχυρό, η τελική νίκη είναι θέμα χρόνου.

Σήμερα κυκλοφόρησε το Sea of Stars. Αν ξεκολλήσετε κάποια στιγμή από το κοζπλέι με το αρμορ σετ του Σβαν Πάλδουραν, ρίξτε μια ματιά, αξίζει.

"Κηδειόχαρτων" συνέχεια

Δε μπορείς να πεις ότι δεν τα λέγαμε

Embracer group... πραγματικά αγκαλιάζει τους developers χουέ χουέ

Πολύ κρίμα, φοβάμαι ότι με τα προβλήματα που έχει η Embracer θα έχουμε και άλλα κλεισίματα.

Ω ΝΑ ΣΟΥΓΑΜΗΣΩ.
ειναι φανερο οτι φοβουνται την αδεκαστη κοφτερη σαν κρητικο μαχαιρι κριτικη μου.

Εν συντομια: δεν μας τρελαινει εξπασο στον παγο. Ευκολιες πολλες. Ολο χιονια, μηδεν νεος κοσμος κ αρχιτεκτονικη κ πολιτισμος, ασε που εχουμε ηδη δει παγερο εξπασο στο τιτανοτεραστιο ταιτα κουε. Καλυτερα ν ανακοινωνανε γκρι ντω 2.. Τελος παντων, θα τους καμω τη χαρη να το παιξω (το εξπασο).

Για μιμιμι: σας ειχα για πιο ξυπνιους κ καχυποπτους. Ουτε ενας δεν απορησε;; ποσο ευγενικουληδες.. Τι εργασιακο στρες τωρα κ πεη μπλε ρουαγιαλ;; ελα μωρε τα ευαισθηταααα... Κ δηλαδη πως θα βιοποριζονται τωρα;; με κατι λιγοτερο αγχωτικο;; να το πουν κ σ εμας..
Κατι ψαρενιο μυριζει στον μαλαχτη κ θαβγει συντομα. Ισως λιγο πιο συντομα απ το ρηβιου του σαντογκαμπι (αστειο αφιερωμενο στον νορθλατε, του αρεζουν αυτα τα χωρατα...)

Οσο για το rtwp και το τιμπι κ τα φτηνα χιουμορακια, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΨΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ. ΚΑΝΑΓΙΕΣ.

υγ: τυχερε τιναπειςθαλλξξλλλνορθγκα. Τι κοριτσαρες οι κρητικες ρε ναουμε (ξεχασα να βαλω σποιλερ για τοξικ αναφορα...) Κι εχω κ τον ΠΕ μαζι, παναθεμαμε. Ωφου παναζια μου, τι εχω παθει.

@Χειρομαλάχτης υπαρχει η ηλικια που πρεπει να μενεις με την ηλικια σου. Τρυφερα πρωτα βηματα στην κοινωνια κτλ και η ηλικια που δεν πας διακοπες με την γυναικα σου. Εχεις φτασει ηδη στο δευτερο σταδιο. Που πας; 😛😛

Θα έχουμε πάντα, το Freespace 2 , να την θυμόμαστε!!!!

Ούτε το GTVA Colossus δεν θα μπορούσε να σώσει την Volition :cry:. Πολύ στενάχωρη είδηση, το Freespace 2 είναι στο προσωπικό μου top-3 των καλύτερων PC games όλων των εποχών. Κρίμα.

Mimimi, Volition και τώρα αυτό. Καλά το πάει η Embracer...

Αυτό το πράγμα με την Embracer είναι μεγαλύτερο φιάσκο και από την ΕΑ. Τουλάχιστον μία 5ετία τώρα, προτού βγουν ΙΡ στο σφυρί μήπως και δούμε τίποτα ως "πνευματικό" διαδόχο από γνωστές σειρές. Εναλλακτικά, μία 5ετία αν τα μεγάλα ταλέντα συγκροτήσουν εταιρείες που θα σταθεροποιηθούν ώστε να βγάλουν το πρώτο τους δημιούργημα.

έλα ντε άλλη ΕΑ από εκεί... αγοράζει στούντιο για να τα κλείσει.

Back