Αν το πάρω hardcover μπαίνουν και τα έξοδα του Brexit?
Θα το στείλω σε ελληνική διεύθυνση μάλλον, καλύτερα.
Θα το στείλω σε ελληνική διεύθυνση μάλλον, καλύτερα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
D&D is replacing the word 'race' in character creation: 'we do not intend to return to that term'
From now on player-characters will choose a "species" instead.www.pcgamer.com
![]()
Μπορεί να φταει ότι το βλέπω μέσα από το δικό μου μικροσκοπικό PnP κύκλο, αλλά σας ανέφερε ή ακούσατε κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που αναφέρει το απόσπασμα?With that in mind, we understand 'race' is a problematic term that has had prejudiced links between real world people and the fantasy peoples of D&D worlds. The usage of the term across D&D and other popular IP has evolved over time. Now it's time for the next evolution."
Oι φίλοι σου προσφέρθηκαν να μου το στείλουν δωρεάν αν τους στείλω την 3άρα στα Ελληνικά που είχε γίνει με επιμέλεια Κράτσα!Κυκλοφόρησε επισήμως σήμερα το πόνημα κάτι φίλων, που το τυραννάνε εδώ και χρόνια.
![]()
Ούτε καν στην Ελληνική ομάδα για το DnD δεν είχε γίνει θέμα (πριν την απόφαση της Wizards προφανώς) και ας έχει ένα σωρό wokeάδες και Πεμπτάδες και Ελτζιμπιτικιουάδες μέσα.Μπορεί να φταει ότι το βλέπω μέσα από το δικό μου μικροσκοπικό PnP κύκλο, αλλά σας ανέφερε ή ακούσατε κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που αναφέρει το απόσπασμα?
Δεν έχω θέμα εάν το λένε race, ancestry ή gene dump, αλλά πριν διαβάσω για την αλλαγή, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε κουβέντα
Επειδή έγινε η αναφορά, έχω να πω ότι οι μεταφράσεις του Θανάση Βέμπου για το Vampire the Masquerade (και τα βιβλία του P'n'P και τα clan novels) πραγματικά "τα σπάνε". Καλύτερη κωμωδία και από τις μεταφράσεις του Ανούμπιθ για τα Forgotten Realms...
Εγώ ξανακατέληξα εδώ, να γράφω και να βάζω το ChatGPT να βγάζει oneshots στη Moominvalley με Στρουμφάκια και Δρακουμέλ κτλ.Μικρος μου αρεσε να σκεφτομαι να γραφω ιστοριες και υποθεσεις πανω στα κινουμενα σχεδια οπου εβλεπα, απο συνεχειες πανω σε γεγονοτα οπου θα ηθελα να δω μεχρι και εμφανισεις χαρακτηρων απο αλλους κοσμους, και τα συζητουσαμε με την τοτε παρεα ως παιδια.