What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί B' Π.Π, Ναζί κτλ

Status
Not open for further replies.

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Είναι αντικειμενικό ότι οι Γερμανοί έχασαν τον πόλεμο
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Σίγουρα οι Άγγλοι μετά μάλιστα από μια αυτοκρατορική ιστορία με πάμπολλα εγκλήματα δεν είναι άγιοι. Το ίδιο ισχύει και για τους Ρώσους. Υπήρξαν μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που χρησιμοποίησαν στο έπακρο τα διπλωματικά και στρατιωτικά μέσα και κυρίως τις μυστικές υπηρεσίες προκαλώντας μέχρι και εμφυλίους για να βάλουν χώρες στην σφαίρα επιρροής τους. Οι Σοβιετικοί έχουν άλλες αμαρτίες σε Ουκρανία, Πολωνία και Φινλανδία αλλά και κυρίως έναντι του ίδιου του λαού.
Αλλά οι Ναζήδες, πέρα από αυτό που έκαναν αδίστακτα τότε όλοι και είχε να κάνει με την επιρροή μιας δύναμης το πήγαν ένα βήμα παραπέρα με τρόπους αρρωστημένους, πρωτόγνωρους για την ανθρωπότητα. Η ψυχασθενική ιδεολογία τους που βασίζεται σε πράγματα αυθαίρετα όπως η φυλή και το χρώμα των ματιών ακόμα και σήμερα προσβάλλει ανθρώπους και κάνει ζημιά.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


grotenfrod wrote:
Σίγουρα οι Άγγλοι μετά μάλιστα από μια αυτοκρατορική ιστορία με πάμπολλα εγκλήματα δεν είναι άγιοι. Το ίδιο ισχύει και για τους Ρώσους. Υπήρξαν μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που χρησιμοποίησαν στο έπακρο τα διπλωματικά και στρατιωτικά μέσα και κυρίως τις μυστικές υπηρεσίες προκαλώντας μέχρι και εμφυλίους για να βάλουν χώρες στην σφαίρα επιρροής τους. Οι Σοβιετικοί έχουν άλλες αμαρτίες σε Ουκρανία, Πολωνία και Φινλανδία αλλά και κυρίως έναντι του ίδιου του λαού.
Αλλά οι Ναζήδες, πέρα από αυτό που έκαναν αδίστακτα τότε όλοι και είχε να κάνει με την επιρροή μιας δύναμης το πήγαν ένα βήμα παραπέρα με τρόπους αρρωστημένους, πρωτόγνωρους για την ανθρωπότητα. Η ψυχασθενική ιδεολογία τους που βασίζεται σε πράγματα αυθαίρετα όπως η φυλή και το χρώμα των ματιών ακόμα και σήμερα προσβάλλει ανθρώπους και κάνει ζημιά.</blockquote>

Ενδιαφέρον, δεν μου λες, για το "πας μη Έλλην Βάρβαρος" γιατί δεν λες κάτι;
Επίσης στην αρχαία Ελλάδα, στους Ολυμπιακούς αγώνες, συμμετείχαν μόνο οι Ελληνικές πόλεις και όχι ξένοι.
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά πρέπει να λες για όλους, όχι μόνο ότι σε βολεύει.
Εξάλλου στην νοοτροπία της Αρχαίας Σπάρτης στηρίχτηκε μεγάλο κομμάτι της Εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
οι αρχαιοι ελληνες ειχαν μακρινη καταγωγη απο την Θουλη,οι κατοικοι της οποιας ειχαν ερθει απο τον σειριο περι το 41.000 πχ λογω του οτι ειχαν στερεψει οι φυσικοι ποροι του πλανητη.
οι ναζοι,ο χιτλερ και ο χιμλερ ειδικα ειχαν ανακαλυψει οτι οι γερμανοι και αλλοι συγγενικοι ανωτεροι λαοι ειχαν καταγωγη απο την Θουλη.
εξου και οι ομοιοτητες της εθνικοσιαλιστικης ιδεολογιας με την αρχαια σπαρτη.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Όλο το φόρουμ προσπαθεί να πείσει τον Sith_Ari ότι οι ναζί ήταν "κακοί" και ο Sith_Ari ότι δεν ήταν μόνο αυτοί "κακοί", αλλά ότι όλοι είναι;

Καλή Χρονιά !
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431


Sith_Ari wrote:


Myrmidonas wrote:
Πόλεμος και αντικειμενικότητα δεν πάνε μαζι,απλά δεν γίνεται.Πολλά πράγματα μπορεί να παραποιηθούν δεν μπορείς να ξέρεις τι είχε στο κεφάλι του ο Χίτλερ και κάθε άλλος ηγέτης της εποχής(εκτός φυσικά από αυτά που έγραψε ο ίδιος)Και ευτυχώς ή δυστυχώς (ανάλογα με το ποια πλευρά είσαι) η ιστορία έγραψε αυτό που έγραψε.</blockquote>

Kαλά ρε παιδιά, με το συμπάθειο, αλλά τι είναι αυτά που λέτε;
<b><span style="color:#00ff00">Υπαρχουν γεγονότα του B'ΠΠ που είναι απολύτως αντικειμενικά, συνεπώς μετρήσιμα.</span></b>
-Είναι αντικειμενικό γεγονός ότι και η Ιταλία και η Ιαπωνία πραγματοποίησαν εισβολές πολύ πριν την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τους κυρήξει πόλεμο.
-Είναι αντικειμενικό γεγονός, ότι η Σοβιετική Ρωσία δολοφόνησε και βασάνισε εκκατομύρια πολιτικών της αντιπάλων, πολύ πριν την άνοδο της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την σταματήσει, το αντίθετο μάλιστα, δεν είχαν κανένα ηθικό κώλυμμα να συμμαχίσουν μαζί της.
-Είναι αντικειμενικό ότι η εισβολή στην Πολωνία έγινε και από την Γερμανία και από την Ρωσία, αλλά κύρηξαν πόλεμο -όλως τυχαίως-, μόνο στην χώρα η οποία τα είχε βάλει με τους Εβραίους.
-Είναι αντικειμενικό ότι οι Σοβιετικοί, πέραν της εισβολής τους στην Πολωνία εισέβαλαν ακόμα και σε Φιλανδία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, ενώ έκλεψαν και εδάφη από την Ρουμανία, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί -πάλι όλως τυχαίως-, να κάνει κάτι.
-Είναι αντικειμενικό ότι οι Βρετανοί όταν τους βόλευε δεν ενδιαφερόντουσαν να τηρήσουν τα Δημοκρατικά τους προσχήματα, παραβιάζοντας συστηματικά τα ουδέτερα χωρικά ύδατα της Νορβηγίας, ναρκοθετώντας τα.
-Είναι αντικειμενικό ότι εκτός από τα εκατοντάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα που σκότωσαν στις Γερμανικές πόλεις, δεν είχαν κανένα "ηθικό κώλλυμμα να σκοτώνουν και Γάλλους πολίτες ( 2.000 Γάλλοι νεκροί- Καέν 18/07/44, 3.000 Γάλλοι νεκροί 28+29/05/44 ). Επίσης το 44 βομβάρδισαν και το λιμάνι του Πειραιά, σκοτώνοντας πολλούς Έλληνες πολίτες.
-Είναι αντικειμενικό ότι ο Χίτλερ είχε πολλάκις δηλώσει ότι δεν επρόκειτω να επιτεθεί στην Ελλάδα αν διώχναμε τους Βρετανούς από την χώρα και τερματίζαμε τις εχθροπραξίες με τους Ιταλούς.
-Είναι αντικειμενικό το ότι όσο ζούσε ο Μεταξάς δεν άφηνε τους Βρετανούς να μπούνε στην Ελλάδα, γιατί θεωρούσε πως κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε πόλεμο με την Γερμανία.
-Είναι αντικεινικό ότι ο υπασπιστής του Μεταξά Σ. Παξινός, δήλωσε ότι ο Μεταξάς δολοφονήθηκε από τον Βρετανό γιατρό που τον επέβλεπε ( οι λόγοι είναι ευνόητοι)
-Είναι αντικειμενικό ότι μετά τον θάνατο του Μεταξά ο φιλοβρετανός βασιλιάς άφησε τους Βρετανούς να μπούνε στην Ελλάδα, οδηγώντας τελικά σε πόλεμο με την Γερμανία
-Είναι αντικειμενικό ότι στις 2 Μαϊου 1941, εκδόθηκε διαταγή του Χίτλερ, σύμφωνα με την οποία, οι 270.000 Έλληνες αιχμάλωτοι στρατιώτες αφήνονταν ελεύθεροι, σε αντίθεση με τους στρατιώτες άλλων χωρών που κατέληγαν σε στρατόπεδα αιχμαλώτων.
-<span style="color:#00ff00"><b>Είναι αντικειμενικό ότι το Νο2 στην τάξη, στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, ο Rudolph Hess, πέταξε στην Αγγλία να καταθέσει ο ίδιος προτάσεις ειρήνευσης, στις οποίες εμπεριεχόταν και η αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα, αν γίνονταν αποδεκτές. Τον Hess τον κράτησαν αιχμάλωτο για όλη του την ζωή!! Οι προτάσεις δημοσιεύτηκαν εν μέσω Β'ΠΠ to 1943, από το περιοδικό The American Mercury.</b></span>
-<span style="color:#ff0000">Eίναι αντικειμενικό ότι εγκλήματα κατά την διάρκεια της κατοχής έκαναν και οι Ιταλοί αλλά και οι Βούλγαροι. Ας μου εξηγήσει κανείς για ποιον λόγο, σήμερα , στα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης, δεν ακούγεται ούτε κιχ για αυτά τα εγκλήματα, παρά ΜΟΝΟ για τα εγκλήματα των Γερμανών (* που όπως είπα και παραπάνω, όλως τυχαίως, ήταν οι μόνοι που τα είχαν βάλει με τους Εβραίους. Οποιοσδήποτε έχει ελάχιστη νοημοσύνη καταλαβαίνει τι θέλω να πω !!)</span>
Τέλος,
-Είναι αντικειμενικό ότι σήμερα το Ισραήλ έχει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης επί δεκαετίες έναν ολόκληρο λαό, χωρίς κανείς από τους "πονόψυχους" του Β' ΠΠ να κάνουν οτιδήποτε για να το σταματήσουν !!</blockquote>

Ευτυχώς που ως χαρακτήρας απεχθάνεσε την προπαγάνδα και την υποκρισία Σιθάρι, αλλίως μπορεί να μας έλεγες πως για όλα φταίνε οι Εβραίοι.

Oh, wait...



 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
και ολο αυτο, ξεκινησε, μα τις 7 γοργοπόδαρες αντιλοπες, επειδη ο τύριον ειπε "ναζιδια", αντι υποθετω για "εθνικοσοσιαλισταί πεζικαριοι".
υπαρχει μεγαλυτερη υποκρισια απο την γελοια πολιτίκαλυ κορεκτνες που μας εχει επιβληθει τα τελευταια χρονια?? ερχομαι να ρωτησω εγω.

θα προσεχω τα λογια μου απο δω κι εμπρος, γιες σερ, αι γουιλ.
γιατι αν βγει καποιος μεθαυριο που θα γραφωμε ποσο γκαμάτα σφαζωμε τα βρωμερα ορκς στα πιλαρς οφ ητερνιτυ και μας μαλωσει οτι θα πρεπει να τα αποκαλουμε "fictional humanoid creatures, part of a fantasy race" (wikipedia) γιατι αλλιως θα μας μηνυσουν οι απογονοι του τολκιν, πως θα κοιμομαστε τα βραδια???
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Sith_Αri, πολλά από τα "αντικειμενικά γεγονότα" που αναφέρεις δεν είναι καν γεγονότα. Σε ένα γενικότερο πνεύμα (αλλοίωση ιστορικών γεγονότων μέσω του gaming) θα συμφωνούσα, αλλά να θιγόμαστε επειδή ένα φανταστικό σενάριο μας βάζει να πυροβολάμε ναζίδες εν έτη 2015 (πλέον)...εχμ,,,μας τρολάρεις αδερφέ?

Πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι...i will resist....argh! Ok, resistance check succeeded!

Καλή χρονιά σε όλους!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,267
δεν τρολαρ.

Γιατι ζουν http://www.gameover.gr/forum?view=topic&catid=30&id=7325&start=8605" class="bbcode_url">αναμεσα μας
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Αδερφέ Μπρους είσαι λάθος. Αρχικώς δεν μου αρέσει ο επιθετικός προσδιορισμός "βρωμερά". Δεν ξέρωμε τα ήθη και έθιμα υγιεινής των ορκς για να μπορέσουμε να τα κρίνουμε. Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφονται δεν είναι αντικειμενικός, καθότι είναι γραμμένος κυρίως από ανθρώπους (humans), οπότε και είναι επιρρεπείς σε έμμεσες κριτικές από μέρος τους. Επίσης θα είχα πρόβλημα εάν τα αποκαλούσες ορκίδια και όχι ορκς, όπως είναι η ντε φάκτο ονομασία τους.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


Northlander wrote:
Αδερφέ Μπρους είσαι λάθος. Αρχικώς δεν μου αρέσει ο επιθετικός προσδιορισμός "βρωμερά". Δεν ξέρωμε τα ήθη και έθιμα υγιεινής των ορκς για να μπορέσουμε να τα κρίνουμε. Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφονται δεν είναι αντικειμενικός, καθότι είναι γραμμένος κυρίως από ανθρώπους (humans), οπότε και είναι επιρρεπείς σε έμμεσες κριτικές από μέρος τους. Επίσης θα είχα πρόβλημα εάν τα αποκαλούσες ορκίδια και όχι ορκς, όπως είναι η ντε φάκτο ονομασία τους.</blockquote>

Στα ορκίδια μας κι εσύ και ο Μπρους.

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,267
Oριστε και η προπαγανδα του kuivamaa

Δεν εχεις μελετησει την third age :nope: .
Αν ειναι ετσι ας λεμε και τα χομπιτ, χομπιστες
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507


Sith_Ari wrote:

Ενδιαφέρον, δεν μου λες, για το "πας μη Έλλην Βάρβαρος" γιατί δεν λες κάτι;
Επίσης στην αρχαία Ελλάδα, στους Ολυμπιακούς αγώνες, συμμετείχαν μόνο οι Ελληνικές πόλεις και όχι ξένοι.
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά πρέπει να λες για όλους, όχι μόνο ότι σε βολεύει.
Εξάλλου στην νοοτροπία της Αρχαίας Σπάρτης στηρίχτηκε μεγάλο κομμάτι της Εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.</blockquote>

Μα αυτό είναι το θέμα, για να θίξω την οποιαδήποτε κατάσταση πρέπει προηγουμένως να θίξω και όλες τις υπόλοιπες από την αρχή του χρόνου; Επίσης άλλο να συγκρίνουμε τις δυνάμεις της ίδιας εποχής και άλλο να συγκρίνω καταστάσεις από έναν τελείως διαφορετικό κόσμο με την σύγχρονη ιστορία. Οι ναζήδες είχαν περάσει και έναν διαφωτισμό ως τέκνα της πολιτισμένης Ευρώπης υποτίθεται.
Και σοβαρά τώρα. Τα όρκ όντως υπόκεινται γενοκτονία. Τι θέλουν πέρα από το να επιβιώσουν και αυτά; Ακόμα περιμένω ένα σοβαρό piece of literature από την σκοπιά τους. :mosh:

 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Θα ανοίξω μία σακούλα ποπκόρν και απλά θα πετάξω ένα: Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι! Let that sink in.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Πιστεύω όμως ότι και τα Orcs είναι υπό τυραννικό καθεστώς, όπως και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κάποτε; Μήπως είμαστε ίδιοι τελικά; Αλλά πάλι; Το Goblin δεν είναι σε ίδια φάση; Για να μη μιλήσω για τα ξωτικά και τον ΑρχιΤύραννο - Φασίστα - Ακροδεξιό και τρισμέγιστο απολυταρχικό Αϊ Βασίλη
:malakas:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γιατι? ο ρουντολφ ο ελαφάκης δεν υφιστατο καθημερινο εξευτελισμο (bullying) απο τ αλλα τα γαμοελαφάκια? ποιος τον υποστηριξε?

κουιβαμαααα, μαααα τον τουτατη δηλαδη, αν ξαναμιλησεις ετσι, θα σκισω την <i>ρ</i>ομπ ντε σαμπ<i>ρ</i> μου σε μικ<i>ρ</i>α μικ<i>ρ</i>α κομματακια...
ορκίδια ειναι προσβλητικος χαρακτηρισμος. ας έλεγες όρκεις.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Είμαι ο μόνος που παρακολουθεί ακόμα το τόπικ απο περιέργεια αν θα μας περιγράψει ο μπρους τι είδε όταν του "έπεσε" κάτω απο το τραπέζι το πιρούνι;
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom