Περί B' Π.Π, Ναζί κτλ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά αλλο σιχαμάρα για κάθε Γερμανό (όσο χαζό και να ακούγεται να τσουβαλιάζεις εναν ολόκληρο λαό) και άλλο να περάσεις με ευκολία (έστω και στα λόγια) στην αντίπερα όχθη και να προβείς σε σφαγή (!).

Αυτό δεν είναι ενα τσιγάρο δρόμος ούτε σε συναισθηματικό, ούτε σε λογικό πλαίσιο.

Ποιο είναι το point απο ολα οσα έχει διδάξει η συγκεκριμένη ιστορία και οι θηριωδίες της, αν όχι να μάθουμε απο τα παρελθοντικά λάθη και να μην καταλήξουμε να κάνουμε τα ίδια με αυτα που συνέβησαν τότε;

Καλά, τέτοιο escalation μετά από 8 (!!!) χρόνια παίζει να μας βάζει και στο Γκίνες.

Ρε συ Κρις, άσε τα μίση και πιάσε το μαμήσι, έχει ωραία τοπία η Γερμανία.

Diane-Kruger-HD.jpg

Αν και κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι είναι Αρχαία Ελληνίδα.

Εγώ δεν κατακρίνω τον @Chris2756 για όσα λέει. Μπορεί να μην του δίνω δίκιο αλλά τον καταλαβαίνω, γιατί έχει μέσα του μεγάλη αγανάκτηση και πίκρα για όσα πέρασε ο πατέρας του. Ίσως αν μπαίναμε για λίγο στη θέση του, να τον κατανοούσαμε καλύτερα (και μπορεί να λέγαμε κι εμείς τα ίδια και χειρότερα).

Ρε μποτ σόρρυ αλλά τίποτα δε δικαιολογεί αυτό που ειπώθηκε. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε κανενός τη θέση, λες και οι πατεράδες/παππούδες των υπόλοιπων ήταν σε κατασκήνωση εκείνη την εποχή. Όλοι έχουμε ανθρώπους που ζήσανε τη κόλαση τότε. Να τα χρησιμοποιούμε ως πάτημα για να κάνουμε τέτοιες ανόητες κι επικίνδυνες γενικεύσεις και να λέμε ότι θα κάνουμε τα ίδια και χειρότερα; Απλά ελεεινό.

Ξέχασα το σημαντικότερο..

Τι σου άρεσε ρε μαν σε αυτό το πράμα; Δεν είναι καν χοντρή ευτραφής, νόμιζα ότι είχαμε κάποια στάνταρ εδώ μέσα.

Ξέχασα το σημαντικότερο..

Τι σου άρεσε ρε μαν σε αυτό το πράμα; Δεν είναι καν χοντρή ευτραφής, νόμιζα ότι είχαμε κάποια στάνταρ εδώ μέσα.

Παπούτσι από την Τροία, και ας είναι και παντόφλα.

Ρε μποτ σόρρυ αλλά τίποτα δε δικαιολογεί αυτό που ειπώθηκε. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε κανενός τη θέση, λες και οι πατεράδες/παππούδες των υπόλοιπων ήταν σε κατασκήνωση εκείνη την εποχή. Όλοι έχουμε ανθρώπους που ζήσανε τη κόλαση τότε. Να τα χρησιμοποιούμε ως πάτημα για να κάνουμε τέτοιες ανόητες κι επικίνδυνες γενικεύσεις και να λέμε ότι θα κάνουμε τα ίδια και χειρότερα; Απλά ελεεινό.

Σόδα μου, ο καθένας ζει τη δική του κόλαση και τη βιώνει διαφορετικά.

Όπως το βλέπω εγώ και, αναγνωρίζοντας στο ύφος γραφής του @Chris2756 μια αγανάκτηση και μια στενοχώρια που δεν γιατρεύτηκε ποτέ, εξακολουθώ να μην μπορώ να τον κατακρίνω. Είπαμε, δεν συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω και απαράδεκτο ή ελεεινό. Για μένα, έχει ένα ελαφρυντικό σε αυτά που νιώθει. Επίσης, ο γραπτός λόγος είναι πάντα πιο "βαρύς" (ειδικά σε τέτοια θέματα) από τον προφορικό και έχει άλλο impact στον αναγνώστη.

Να αναγνωρίσουμε πάντως και στον Βόρειο ότι μπορεί να είναι κίτεν λέβελ στον αριθμό των νέκρο, αλλά όταν το κάνει διαλέγει τα καλύτερα τόπικ. Εγώ είμαι πιο ρηχός, συνήθως ψάχνω απλά αυτό με το παλιότερο λαστ ποστ.

Σόδα μου, ο καθένας ζει τη δική του κόλαση και τη βιώνει διαφορετικά.

Όπως το βλέπω εγώ και, αναγνωρίζοντας στο ύφος γραφής του @Chris2756 μια αγανάκτηση και μια στενοχώρια που δεν γιατρεύτηκε ποτέ, εξακολουθώ να μην μπορώ να τον κατακρίνω. Είπαμε, δεν συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω και απαράδεκτο ή ελεεινό. Για μένα, έχει ένα ελαφρυντικό σε αυτά που νιώθει. Επίσης, ο γραπτός λόγος είναι πάντα πιο "βαρύς" (ειδικά σε τέτοια θέματα) από τον προφορικό και έχει άλλο impact στον αναγνώστη.

Ελαφρυντικό για τέτοιες δηλώσεις;
Αισθανομαι απεριοριστη συχαμαρα και μισος για καθε Γερμανο, σε σημειο που ευχαριστως θα εσφαζα, σαν το τραγι στο γονατο, που λενε, οποιονδηποτε απο αυτα τα γουρουνια, αν δεν ειχα συνεπειες, χωρις να νιωσω τυψεις

Την παλεύετε ρε μλκς;

Βρείτε τον Νορθλάντερ

Le me το πρωί
the-simpsons-homer-simpson.gif

Τώρα που γυρίζει, ποιό άλλο 10χρονο thread έχουμε όπου ιστορικά γινόταν χαμός μέσα και κλειδώθηκε?

Kάτι με τον γιατρό του έρωτα θυμάμαι, ντόκτορ λαβ κάτι. Αλλά εκείνο παίζει και να σβήστηκε γιατί τέτοιοι είστε.

Τώρα που γυρίζει, ποιό άλλο 10χρονο thread έχουμε όπου ιστορικά γινόταν χαμός μέσα και κλειδώθηκε?

Αχ την ξερω αυτη την απαντηση!!! Ομως ειμαι 3 μερες με 38+ στο κρεβατι, μονο καμηλες βλεπω.

Ομως ειμαι 3 μερες με 38+ στο κρεβατι

Παίρνω πίσω ότι είπα για την Γιούμπι, απλά γίνε καλά!

Last edited:
Το ντοκτορ λαβ ηταν το καλυτερο θεμα ever οπου για πρωτη φορα ειχα και συνεργο καθως και ο οδηγος αποτροπαιου και χυδαιου τρολαρισματος.
Βεβαια δεν μπορουσε να πιασει το τι ποτο να παρω στην κοπελα μου. Εφτασε τις 50.000.000 απαντησεις και ποτ δεν ειδε η κοπελα.
Απο αυτες τις απαντησεις, οι 49.999.990 ηταν για το τι ποτο παιρνει ο καθενας στον εαυτο του.

Αχ την ξερω αυτη την απαντηση!!! Ομως ειμαι 3 μερες με 38+ στο κρεβατι, μονο καμηλες βλεπω.

Περαστικα σου φιλτατη. Γρηγορα στις επαλξεις. Δεν μπορω να ποσταρω σωβρακα μονο για τον Ναυαρινο.

υπηρχε σιγουρα ενα που εκεινος ο τρομπας ο μπραδερ μπρους ειχε γραψει κατι τυπου "αφηστε ρε αθρωποι το πισιμαστε να πεθανει ησυχο" οταν ειχε γινει μια προσπαθεια να βγει σε pdf με συμμετεχοντες πολλους απο εκεινους που το σκοτωσαν ψυχρα σε πρωτο χρονο με τις επιλογες τους και του την ειχατε πεσει ολοι. οι πιο πολλοι με το ΔΥΝΑΤΟ επιχειρημα: "τι θες ρε μαν? εξαλλου ειναι τσαμπα, τι σε κοφτει?"

επισης αλλο ενα που ειχε αρπαχτει ο ιδιος με τον χρηστη μανο_(αριθμοι που δεν θυμαμαι)_f για τον, αν ειναι δυνατον, βασιλολεβεντη, Προεδρο της καρδιας μας. ο εν λογω ελεγε οτι ο ΒαΛε ειναι φαιδρο ΠΟΛΙΤΙΚΟ προσωπο κι ο μανος οτι ειναι σοβαρος πολιτικος.

εγω αυτα θυμουμαι, θα υπαρχουν κι αλλα.
βεβαια εκτος συναγωνισμου και η μια φορα που ειχε εκνευριστει ΠΟΛΥ ο Γιατρος με την Βελουδινη Αρθρωση ηταν σιγουρα αυτο που λεει η καρα με τις καμηλες και τα χαροντς (ρε σεις ο τυπος ηταν τσιτσιπας πριν τον τσιτσιπα τωρα που το σκεφτομαι..)
για τα χαροντς ειχε γραψει η για αλλο μαγαζι? σιγα μην θυμαμαι.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back