What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περιεργα frame drops

Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,007


Adhan wrote:
To Blacklist βγήκε πριν 1.5 χρόνο. ρολλςάιζτελείαγκιφ</blockquote>

Χρησιμοποιει την unreal 2.5 ομως

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,133
Με κάνατε και το αγορασα (5.5 στο kinguin), ειμαι περιεργος να δω τι παιζει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nitro912gr

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,423


Kuivamaa wrote:
Με κάνατε και το αγορασα (5.5 στο kinguin), ειμαι περιεργος να δω τι παιζει <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

δεν έχει σημασία, με βάση ότι λένε στο steam μπορεί να παίζει ΟΚ και όχι, σε σχεδόν ίδια συστήματα.

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,762
Sith_aris, 2.5 GB περίπου, έχω και εγώ ελεύθερα σε 64μπιτα 7. Τα παιχνίδια τώρα άρχισαν να γίνονται 64bit. Οπότε χλωμό να τρώνε τα περισσότερα πάνω από 2 GB vRAM, πλούσια - πλούσια. Με 1 GB ελεύθερο, πρέπει να είναι εντάξει λογικά.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


vtheofilis wrote:
Sith_aris, 2.5 GB περίπου, έχω και εγώ ελεύθερα σε 64μπιτα 7. Τα παιχνίδια τώρα άρχισαν να γίνονται 64bit. Οπότε χλωμό να τρώνε τα περισσότερα πάνω από 2 GB vRAM, πλούσια - πλούσια. Με 1 GB ελεύθερο, πρέπει να είναι εντάξει λογικά.</blockquote>

Eγώ αυτό το είπα διότι δεν πρόκειται να ξεχάσω τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε η μείωση της RAM μου όταν έπαιζα SW:T.O.R το 2011.
Είχα 4GB, και για λόγο που δεν θυμάμαι, είχα αφαιρέσει dimmάκια 1 ή 2 GB από το σύστημά μου για λίγες μέρες.
Ε, λοιπόν το ότι είχα μια σχετικά ισχυρή GPU, την 450GTS 1GB, δεν βοήθαγε καθόλου.
Το Game είχε μετατραπεί σε τελείως unplayable λόγω της μείωσης της RAM. !!:eek:hmy:

Υ.Γ. Κόλλησα τώρα, δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα μείνει με 3 ή 2 GB :facepalm:

 

tasos9851

Gelatinous Cube
Joined
Dec 28, 2013
Messages
61
λοιπον παιδια κατα πασα πιθανοτητα ραμ δεν ειναι 2,58 μου δειχνει διαθεσιμη.Τονιζω παλι οτι μου το κανει σε αρκετα παιχνιδια το crysis και το blacklist το ανεφερα ενδεικτικα ενα αλλο ειναι το sleeping dogs το οποιο σε medium το τρεχει απο 25 μεχρι 50 fps να πω εδω οτι στο ιδιο συστημα ειχα παλια την 7550 1gbddr3 και το συγκεκριμενο παιχνιδι το επαιζα με σχεδον ιδιο framerate αρα η ολη κατασταση ειναι ον λιγο αδικαιολογητη εκτας πια αν τρωει η καρτα τοσο μεγαλο φρεναρισμα απο τον επεξεργαστη πραγμα δυσκολο αφου κατεβαζοντας τα settings δεν βλεπω σχεδον καμια διαφορα.3d marc αν θυμαμαι καλα βγαζω γυρω στο 6800 λιγο πιο πανω απο την κατηγορια ''gaming laptop''.
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,303
Τα Windows 7 64-bit σέρνονται από μόνα τους με λιγότερα από 3GB ram, δεν είναι ανάγκη να τρέχεις τίποτα. Η διαφορά στο ίδιο σύστημα ανάμεσα σε 2GB Ram και 4GB Ram είναι εμφανής με γυμνό μάτι ακόμα και στο file browsing, ενώ αντίθετα η διαφορά ανάμεσα στα 4GB και τα 8GB φαίνεται μόνο σε ζόρικες καταστάσεις.

Κοινώς, η Bioware/EA ψιλοτρόλαραν όταν στα minimum requirements είχαν 2GB Ram, αυτά καλά-καλά δε φτάνουν για να τρέξει το λειτουργικό.

Για το πρόβλημα του φίλου, δεν είμαι σίγουρος, το Crysis 1 είναι ο ορισμός του CPU bound game, ενώ το Blacklist έχει μυστήρια συμπεριφορά σε διάφορα συστήματα - ιδανικά θα ήθελα να δοκιμάσει περισσότερα παιχνίδια και να μας πει τι γίνεται.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Great0ldOne wrote:
Τα Windows 7 64-bit σέρνονται από μόνα τους με λιγότερα από 3GB ram, δεν είναι ανάγκη να τρέχεις τίποτα. Η διαφορά στο ίδιο σύστημα ανάμεσα σε 2GB Ram και 4GB Ram είναι εμφανής με γυμνό μάτι ακόμα και στο file browsing, ενώ αντίθετα η διαφορά ανάμεσα στα 4GB και τα 8GB φαίνεται μόνο σε ζόρικες καταστάσεις..</blockquote>

offtopic διευκρίνηση: Τότε είχα τα Windows XP 32bit. Eίχα 4GB RAM αλλά μου αναγνώριζε τα 3,25 ως γνωστόν λόγω 32bit

 

f2bnp

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,730
Ξαναλέω μην κολλάτε στο Crysis.

Phenom II x6 1090T
8GB 1600MHz
7950 Boost με OC στα 1100Mhz

Και τα 60fps ήταν άφταστα.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


f2bnp wrote:
Ξαναλέω μην κολλάτε στο Crysis.
Phenom II x6 1090T
8GB 1600MHz
7950 Boost με OC στα 1100Mhz
Και τα 60fps ήταν άφταστα.</blockquote>

Σε τι αναλύσεις; Σε 1024*768 είχες πρόβλημα;

 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,303
Σιγά μη δοκίμαζε και σε 320*200.

To Crysis 1 δεν μπορεί να εκμεταλευτεί πάνω από 2 πυρήνες, ότι CPU και να έχεις. Διψάει για επεξεργαστές με δυνατό Performance per core, και τους θέλει όσο πιο ψηλά χρονισμένους γίνεται.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,133
Το 2007 ελάχιστοι είχαν τετραπύρηνο επεξεργαστή, τότε αρχισαν να βγαίνουν πρακτικά, κανενα game δεν ειχε πολυπυρηνη υποστήριξη τοτε.

Είχα ξεχάσει ποσο ανάπηρο ειναι το uplay , με έχει ταραξει στο πατσάρισμα του παιχνιδιού. Το οποίο στο μεταξύ δεν με άφηνε να βάλω fullscreen αναλυση πανω απο 1680Χ1050, επρεπει για 1080p να παω borderless, Ελπιζω με το patch να εχει φτιαξει.
 

tasos9851

Gelatinous Cube
Joined
Dec 28, 2013
Messages
61
Λοιπον παιδια ετρεξα το demo του shadow of mordor με φουλ αναλυση και τα υπολοιπα settings στο medium-high μεσο ορο ειχα 80 fps με κατωτερο τα 45 και ανωτερο τα 90.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Great0ldOne wrote:
Για το πρόβλημα του φίλου, δεν είμαι σίγουρος, το Crysis 1 είναι ο ορισμός του CPU bound game, </blockquote>

ετσι ακριβως! το επιβεβαιωνω με τον μιζερο και 'λιγο' Α4 μου....

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,133
Το Blacklist μοιαζει να ειναι εντελώς GPU bound, 97 με 99% διαρκώς use, 1080p ultra και με FXAA, χωρις κανα βαρυ ΑΑ δηλαδή. Η 7870ΧΤ στα 975ΜHz δινει 55-60fps, αρα μια 265 σε high θα επρεπε να δινει κανα 50άρι τουλάχιστον. Η καποιο conflict υπάρχει, ή το uplay κανει κονξες.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


f2bnp wrote:
Ξαναλέω μην κολλάτε στο Crysis.

Phenom II x6 1090T
8GB 1600MHz
7950 Boost με OC στα 1100Mhz

Και τα 60fps ήταν άφταστα.</blockquote>

με προβληματιζει το ποστ σου Νικο(καλα θυμαμαι)....
μηπως κατα βαθος επαιζαν ενα σωρο spyware και συ απο μπροστα προσπαθουσες να φτασεις τα 60fps?
δεν θελω να θιξω, αλλα ηξερα εναν τυπο τοτε (το 2007) καθηγητη 3βαθμιας εκπαιδευσης και γενικα απο αυτους που δυσκολα θα κοροιδεψει ανθρωπινος νους, που το pc του ηταν χωρος συναθροισης malware ή αλλιως το πανηγυρακι των malware.... εναν browser με το ζορι ανοιγε.....

edit: το crysis 2, το επαιζα σε 50 fps+- και σε 1080p με τον μιζερο Α4 και μια μιζερη 7790 (χωρις καποιο τραγικο oc)... το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχα malware να κανουν παρτυ στο παρασκηνιο....

 

f2bnp

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,730
<img src="http://images.anandtech.com/graphs/graph5476/43865.png" alt="43865.png" class="bbcode_img" />
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,133


InfamousJohn wrote:


edit: το crysis 2, το επαιζα σε 50 fps+- και σε 1080p με τον μιζερο Α4 και μια μιζερη 7790 (χωρις καποιο τραγικο oc)... το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχα malware να κανουν παρτυ στο παρασκηνιο....</blockquote>

To crysis 2 με DX11 βγάζει καλύτερο framerate από τα πρώτα δύο παιχνίδια (Crysis,Crysis Warhead).
Το ρωσικό έκανε ενα retro benchmark run:

https://www.youtube.com/watch?v=4uuH8VKwSnI

<img src="http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Retro-Crysis_-Crysis_proz.jpg" alt="http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Retro-Crysis_-Crysis_proz.jpg" class="bbcode_img" />

Με το ζόρι 40fps μεσο ορο.

 

tasos9851

Gelatinous Cube
Joined
Dec 28, 2013
Messages
61


nitro912gr wrote:
το update το έβγαλες;</blockquote>
Ναι φιλε μου αλλα δεν ειδα διαφορα.

 
Top Bottom