What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Petition για την επιστροφή του Παρασκευά Τσουρινάκη στην ενεργό δράση!

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


gaius germanicus wrote:
το θεμα για μενα ειναι οτι δεν υπηρξε "κλεισιμο" στο κεφαλαιο τσουρινακη με την μορφη ενος αποχαιρετιστηριου αρθρου στο περιοδικο η στο σαιτ γραμμενου απο τον ιδιο.
οχι απαραιτητα να εξηγει γιατι σταματαει αλλα να πει ενα γεια ρε παιδι μου,ενα "αντε και στο διαολο βαρεθηκα" ξερω γω </blockquote>

Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Το άρθρο προφανώς δεν εξαρτόταν απόλυτα από τον ίδιο να το γράψει, μια και έπρεπε να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του περιοδικού, η οποία, ως γνωστόν, είχε και έχει μία συγκεκριμμένη γραμμή όσον αφορά στον τερματισμό της συνεργασίας της με συντάκτες.

Στο site του PCM θα μπορούσε βέβαια να κάνει ένα account και να γράψει πέντε κουβέντες, αλλά, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, δεν το έκανε. Καθένας πράττει όμως ό,τι τον εκφράζει και θεωρεί ο ίδιος καλύτερο και προτιμητέο.



gaius germanicus wrote:
σε ενα σαιτ σαν αυτο πντως νομιζω θα χωρουσε</blockquote>

Να σου πω κάτι; Όλοι οι καλοί χωράνε εκεί που δεν υπάρχει συμφέρον και απουσιάζουν οι σκοπιμότητες αλλά και το γαμημένο το χρήμα εν τέλει.
Αν τύχει να διαβάσει το παρόν thread και θελήσει κάποτε να γράψει ένα άρθρο, έτσι, for good old times' sake, προφανέστατα, αν μας το ζητήσει, δεν θα του το αρνηθούμε ...



 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,359
Είμαι της (ταπεινής και άθλιας, όταν μιλάμε για άτομο με τέτοια ιστορία στο χώρο) άποψης οτι το καλύτερο για το μύθο του Ανδρέα και τους αναγνώστες του είναι να μην υπάρξει κάποια επιστροφή. Η ιστορία γράφτηκε και δεν αλλάζει, έχουμε όλοι μας πολλές αναμνήσεις από τις θρυλικές εποχές της αυγής του gaming στην Ελλάδα, έχω την αίσθηση όμως οτι οι επιστροφές αυτού του είδους τις περισσότερες φορές προκαλούν μελαγχολία και όχι χαρά. Ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους μας, πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο gaming και είναι φυσιολογικό να θέλει να προχωρήσει. Σίγουρα το τέλος του Ανδρέα στο PCM δεν ήταν αυτό που του άρμοζε, δυστυχώς η αχαριστία και η αγνωμοσύνη είναι το εθνικό μας σπορ. Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος έβαλε τελεία, ενώ είμαι απολύτως βέβαιος οτι είχε δεκάδες προτάσεις στο μεσοδιάστημα, τότε νομίζω οτι οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Εξάλλου η παρουσία του είναι περιττή όταν στο χώρο βρίσκεται ένας πολύ καλύτερος reviewer. Μιλώ, φυσικά, για τον εαυτό μου. Μέχρι και τα λάθη του επιχείρησα να διορθώσω, βάζοντας στο Dragon Age II αναδρομικά τους βαθμούς που είχε κόψει άδικα από το Origins.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Άλεξ χαίρομαι που επιτέλους ξεπερνάς τις ενοχές σου και σιγά-σιγά αποκαλύπτεις στην κοινότητα τις αληθινές σου γκέημινκ προθέσεις και καταβολές.

Πάντως και εγώ συντάσσομαι με την άποψη του Μάνου, θα ήταν τιμή μας να φιλοξενήσουμε ένα editorial του Αντρέα, ένα state-of-play κείμενο από την πένα του. Με τον Άλεξ να γράφει το γκέστ ίντρο στα διαλείμματά του από το Gears of War 3 βεβαίως βεβαιως!
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337


gaius germanicus wrote:
<blockquote> Το τι ακριβώς έγινε και ο Αντρέας "άλλαξε στάση" απέναντι μας (ή εμείς απέναντι του) αφορά εμάς και τον Αντρέα, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κάποιον άλλον.
</blockquote>

δεν θα το ελεγα απο την στιγμη που το ειχε γραψει δημοσια,σε αρθρο του στο περιοδικο.
ετσι και αλλιως ο ανδρεας αναφεροταν συχνα πυκνα και σε αλλα σαιτς και περιοδικα κρινοντας τα θετικα η αρνητικα.
οσο για το θεμα της μνημης,<i>τι no lifer τελειωμενος φαν θα ημουν αν δεν το θυμομουν. </i> :silly: </blockquote>

Είχε γράψει δημόσια τι πράγμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να το γνωρίζεις εσύ - ή οποιοσδήποτε άλλος - αφενός γιατί δεν γράφτηκε πουθενά και αφετέρου γιατί δεν κάθομαι να το διαδίδω δεξιά και αριστερά. Μην φανταστείτε πάντως και τίποτα το τρομερό έτσι, δεν κατέστρεψε ο ένας τη ζωή του άλλου ή το αντίστροφο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Τεσπα, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, η προσφορά του Αντρέα στο είδος είναι ανεκτίμητη και δεν ακυρώνεται για κανένα λόγο.

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> Εξάλλου η παρουσία του είναι περιττή όταν στο χώρο βρίσκεται ένας πολύ καλύτερος reviewer. Μιλώ, φυσικά, για τον εαυτό μου. Μέχρι και τα λάθη του επιχείρησα να διορθώσω, βάζοντας στο Dragon Age II αναδρομικά τους βαθμούς που είχε κόψει άδικα από το Origins. </blockquote>

:trollface: αι σοου γουα γιου ντιντ δεαρ :woohoo:

<blockquote> Είχε γράψει δημόσια τι πράγμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να το γνωρίζεις εσύ - ή οποιοσδήποτε άλλος - αφενός γιατί δεν γράφτηκε πουθενά και αφετέρου γιατί δεν κάθομαι να το διαδίδω δεξιά και αριστερά. </blockquote>

βρε ελεσαρ αν δεν το εγραφε δημοσια πως αλλιως θα το θυμομουν?δεν θυμαμαι το αρθρο τωρα,πρεπει να ηταν σε αρθρο για παιχνιδι αν οχι στο adventures sos.

τελος παντων η εμμονη στο περιστατικο δεν εχει να κανει με το σαιτ που γραφεις η με τον τσουρι <i>αλλα για να δειξω σε κατι indiana jones ποιος θυμαμτι καλυτερα τα πραγματα. </i> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
ναι βρε, απλά λέω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γραφτεί πουθενά, σίγουρα δεν είναι ο λόγος που νομίζεις ότι είναι.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
ηδη έχουμε μαζέψει 35 υπογραφές και νομίζω μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερες αν διαδοθεί αυτό το petition σε ποιο πολλά gaming κανάλι. Εγώ το έχω ανεβάσει εδώ και στο insomnia αν και το insomnia έχει τόσο πιτσιρικαρία από gamer που ούτε καν θα γνωρίζουν ποιος τι και γιατί είναι ο Τσουρινάκης <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Νομίζω καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις αν το ανεβάσεις σε FB/Twitter.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Μια και το petition δεν τράβηξε όπως το είχα φανταστεί σήμερα το έκλιεσα. Ευχαριστώ τα 39 παιδιά που το υποστήριξαν αλλά νομίζω λόγο ότι δεν έχω κάποιο facebook ώστε να το προωθούσα εκεί δεν είχε και μεγάλη τύχη υποστήριξης.
Πάντως το όνειρο παραμένει να δούμε κάποτε τον Αντρεα Τσουρινάκη να γράφει ξανά review <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom