Pillars of Eternity II: Deadfire

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε ευχαριστώ πολύ Hellion για τα σχόλια. (έχετε βγάλει και το thank you button.....)

Εκανα μία full version χωρίς κείμενο για να είναι πιο ξεκάθαρη η διάρκεια του video.

Στείλτε στους admins τις φωνούλες σας, τις φατσούλες σας και ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση, για να το ολοκληρώσουμε πριν τις 8 Μαϊου.

https://youtu.be/QrXcamzsxEU

Το ρηβιού εμπάργκο λήγει στις 8 το βράδυ νομίζω, θα αγωνιστώ σκληρά για review ένα λεπτό μετά.

Αγωνία, αγωνία...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΡΑΓΕ ΘΕΕ ΜΟΥ; Ψοφάω να φανταστώ ΟΛΗ μου την περιπέτεια, μέσα από φρικτά Unity μοντέλα χαρακτήρων και μικροσκοπικά paper dolls!

Δεν είναι και φλιπεράκι ρε γμτ, δεν κατέχουν οι developers τη γνώση και την ανδροπρέπεια για να παράγουν ένα τόσο αγνό προϊόν gaming υπεροχής (το ΜΟΝΟ αγνό προϊόν gaming υπεροχής, θα έλεγε κάποιος). Οπότε αντικειμενικά, ως μη-φλιπεράκι δεν μπορεί να είναι παραπάνω από "απλώς ΟΚ" στην καλύτερη περίπτωση.

Pillars of Eternity-themed Pinball table, κύριοι της Obsidian. Ο μόνος τρόπος να σώσετε τα προσχήματα.

Εκεί μάλιστα, εκεί 92% με το καλημέρα και ανεβαίνουμε. Θα είχε μέλλον και ως walking simulator βέβαια, το ανδροπρεπέστερο των ζάνρες :D

Επανέρχομαι σε αυτό το thread για να επαναφέρω την ιδέα του βίντεο-ευχαριστείας στους developers της Obsidian.

Θα παρακαλούσα όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την απόπειρα να δηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Η αρχική σκέψη είναι να διαβάσουν όλοι το κείμενο μπροστά σε κάμερα και στο τέλος να κόψουμε ώστε να βάλουμε μία πρόταση από τον καθένα που θα συγκροτεί αυτό που έχουμε γράψει. Το μεγάλο thank you θα είναι μωσαϊκό από όλα τα άτομα που θα μιλήσουν. Μπορείτε να ρίξετε και άλλες ιδέες αν είστε τόσο ντροπαλοί. <span style="text-decoration: underline;">Σας παρακαλώ επειδή αυτά παίρνουν χρόνο για να γίνουν, δηλώστε ενδιαφέρον μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα!</span>

Πλέον υπάρχει και footage με τον Ηλία στο παιχνίδι, όποιος θέλει να το δει είναι το παρακάτω.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/2RD5sCPQ5uc" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Edit: <span style="color: #ffcc00;">Επειδή το topic είναι κλειδωμένο (η συζήτηση συνεχίζει στο post-release thread), όσοι ενδιαφερόμενοι κάντε ένα like σε αυτό το post και θα επικοινήσω μαζί σας μόλις έχω τα νούμερα!</span>

Edit 2: Είναι αυτονόητο ότι συμμετέχει <span style="color: #ffcc00;">όποιος θέλει ανεξαρτήτως αν συνεισέφερε οικονομικά σε αυτό το εγχείρημα!</span>

Ωραία περίπτωση το συγκεκριμένο.

Είμαι μεγάλος φαν βέβαια του πρώτου Pillars οπότε ήμουν θετικα προδιατεθειμένος εξαρχής.
Εν τέλει ενώ το δέυτερο έχει πιο ανανεωμένο, έως και βελτιωμένο το gameplay και γιατί όχι, είναι συνολικά πιο διασκεδαστικό απ το πρώτο, προτιμώ το Pillars το 1 λόγω πιο αποτελεσματικής ατμόσφαιρας (μουντίλα ε) και πιο στιβαρής γραφής. Και ας ήτανε μπλαμπλάδικο.

Του δέυτερου η ατμόσφαιρα παραείναι λες και βλέπω "Φιλαράκια" σε σημεία και μου τη βαράει. Αχ τι ωραία που είμαστε όλοι μια παρέα πάμε για περιπέτειες-κάτσε να κάνω κι ένα καλαμπούρι. Τέτοιο ύφος. Ε δε μ'αρέσει. Στο πρώτο ήταν όλοι μες τη μίρλα, απέτυχαν σχεδόν οι πάντες να βρουν κάποιο νόημα σε ό,τι ψάχνανε, αλλά τη παλεύανε καλά τη δουλειά.

Φυσικά το παιχνίδι πήγε κάποια στιγμή να βάλει φωτιά στο χρέπι τον υπολογιστή μου οπότε το απεγκατέστησα στα γρήγορα.

Πρέπει να το τσεκάρω και εγώ κάποτε. Αλλά είμαι σε φάση να το πάρω steam ή gog :p

Φυσικά το παιχνίδι πήγε κάποια στιγμή να βάλει φωτιά στο χρέπι τον υπολογιστή μου οπότε το απεγκατέστησα στα γρήγορα.

Ε τώρα θα σκάσω, πρέπει να μας πεις τι είδους χρέπι είναι το χρέπι σου, που μπορεί να μπουρλωτιάσει με το Pillars of Eternity 2.

Ε τώρα θα σκάσω, πρέπει να μας πεις τι είδους χρέπι είναι το χρέπι σου, που μπορεί να μπουρλωτιάσει με το Pillars of Eternity 2.
Παρόλο που φαίνεται απλό σαν παιχνίδι και εμένα με είχε ζορίσει κάπως το 1 με την 7850, δεν είναι τόσο χαμηλά ο πήχης.

Γενικά τα Unity games εκείνης της φουρνιάς ήταν πιο απαιτητικά από όσο τους φαινότανε, χώρια που πρακτικά χρειαζόσουν SSD installation αν δεν ήθελες να σε παίρνει ο ύπνος κατά τα διάφορα loading.

Αυτά όμως πάνω κάτω ισχύαν και για το Pillars 1, δεν είναι πολύ διαφορετικά από άποψη απαιτήσεων με όλα στο low. Βέβαια χωρίς dedicated GPU, all bets are off σε ότι αφορά προβλέψεις για το πώς τρέχει οτιδήποτε.

Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz 2.90 GHz με 8 gb RAM, δίχως κάρτα γραφικών και του είχα βάλει πριν κανα τριχρονο ΗDD.
Τρέχει ο,τι τρέχει σε ολα υπερlow.
Το Pillars το 2 είναι θέμα Unity απ οσο καταλαβαίνω. Ειδικά οταν φορτωνε τις μάχες στα πλοία γινότανε τις πουτ@νας από μαρσάρισμα (βασικά με πέταγε έξω απ ένα σημείο και μετά).
Με το Pillars 1 με όλα κάτω το πολύ-πολύ να με πέταγε έξω όταν παραφόρτωνε επίσης σε μεγάλες μάχες (ή σε κάτι τυχαίες στιγμές αψυχολόγητες), αλλά σε γενικά πλαίσια το έτρεχα πολύ ευχάριστα.

Έχω άλλον έναν ο οποίος είναι σχεδόν ίδιος αλλά με 4 gb RAM και χωρίς HDD καν.

Τι εννοείς χωρίς HDD;

Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90GHz 2.90 GHz με 8 gb RAM, δίχως κάρτα γραφικών και του είχα βάλει πριν κανα τριχρονο ΗDD.
Τρέχει ο,τι τρέχει σε ολα υπερlow.
Το Pillars το 2 είναι θέμα Unity απ οσο καταλαβαίνω. Ειδικά οταν φορτωνε τις μάχες στα πλοία γινότανε τις πουτ@νας από μαρσάρισμα (βασικά με πέταγε έξω απ ένα σημείο και μετά).
Με το Pillars 1 με όλα κάτω το πολύ-πολύ να με πέταγε έξω όταν παραφόρτωνε επίσης σε μεγάλες μάχες (ή σε κάτι τυχαίες στιγμές αψυχολόγητες), αλλά σε γενικά πλαίσια το έτρεχα πολύ ευχάριστα.

Έχω άλλον έναν ο οποίος είναι σχεδόν ίδιος αλλά με 4 gb RAM και χωρίς HDD καν.

Ήρωας...

Πάρε Steam Deck χτες.

Καλά το Steam Deck θα το πετάς στην οθόνη με ένα πληκτρολόγιο - ποντίκι και δεν πρόκειται να το ξαναθυμηθείς το χρέπι.

Σχεδόν με έχετε πείσει.
Έχω λίγο μέχρι να μπει το δώρο Χριστουγέννων για να το σκεφτώ.

κοίτα από την στιγμή που έχεις τόσο παλιό σύστημα ή παίρνεις νέο tower ή deck. Δεν είναι ότι υπάρχει λόγος να ρίξεις έστω και ένα €, σε αυτό το σύστημα αν είναι να κάνεις κάποια προσθήκη θα είναι από δωρεά παλαιού hardware, καμιά καρτούλα πχ, κανένα παλιό intel σειράς Ivy Bridge (3XXX) τέτοια πράγματα.

Back