Στο μεταξύ προσπαθώ να κρατηθώ όσο γίνεται μακριά από πληροφορίες, αλλά επειδή το περιμένω πως και πως είναι κάπως δύσκολο. Αφού το βλέπω για pre-order/day 1, θέλω να είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχω να κάνω με κάτι που θα με συνεπάρει, όπως τότε. Κάπου πήρε το μάτι μου κιόλας, ότι η Capcom σκέφτεται για demo πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, μακάρι να ισχύει.
Κοιτώντας τις εικόνες, εντύπωση μου προκάλεσε η 6η εικόνα με Mr. X και Licker. Από όσο θυμάμαι, στο 2 ποτέ ο πρώτος δεν εμφανιζόταν παρέα με άλλους εχθρούς και γενικά σε όλα τα old school resi (1,2,3, CV), κάθε ομάδα bioweapons ήταν "αποκομμένη" από άλλα είδη, π.χ. δε θα βλεπες πότε Cerberus με Hunter. Αν είναι κάποιο scenario τύπου Mercenaries, ok. Αν είναι όμως από τη βασική ιστορία, έχει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστούν δύο (ή περισσότερες; ) διαφορετικές A.I., προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει κάποιο in-fighting (συγκεκριμένα ο Mr. X μιας και δε λειτουργεί βάσει ενστίκτου, περιμένω να ισοπεδώνει οτιδήποτε του στέκεται εμπόδιο).