What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

  • Resident Evil

  • Resident Evil 2

  • Resident Evil 3

  • Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

  • Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

  • Resident Evil 0 + HD Remaster

  • Resident Evil 4

  • Resident Evil 5

  • Resident Evil 6

  • Resident Evil: Revelations

  • Resident Evil: Revelations 2

  • Resident Evil 7

  • Resident Evil 2 (2019)

  • Εκείνα του Paul Anderson...

  • Residen Evil 3 (2020)

  • Resident Evil: Village

  • Resident Evil 4 (2023)


Results are only viewable after voting.

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,154
θα το παίξω σίγουρα αλλά 60 ευρώ δεν δίνω. Για την ιστορία όπως και το πρώτο της σειράς το είχα παίξει όταν είχε πρωτοβγεί και το είχα τερματίσει.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Μαζευτήκαμε παρέα, όλοι σχεδόν μεγάλοι fans του original, βλέπαμε τη Παρασκευή τους Καρπάδες να το παίζουν, και απλά καταντήσαμε να την παίζουμε ομαδικώς (και σταυρωτές κιόλας).
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
15 λεπτά το speedrun. λολ. Ούτε το χίτμαν τόσο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
<img src="https://thxforasking.files.wordpress.com/2016/09/whitney.gif" />

@Mogrey665 εδώ είναι η ανάλυση από το DF  που λογικά ήθελες, η παραπάνω ήταν για κονσόλες  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=7MvYJLU5FsQ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Double post

Έχει πλάκα το να προσπαθείς να ψάξεις κάτι από το παλιό RE2 για να δείξεις στον αδερφό σου στο YT π.χ. Claire A, τάδε boss και (ακόμα κι αν συμπληρώνεις στο search, resident evil 2 <strong>1998</strong>) τα περισσότερα αποτελέσματα με διαφορά στην πρώτη σελίδα να είναι από το remake. Taking the world by storm όχι αστεία  :lol:

Σε άλλα νέα, αφαιρέθηκε σήμερα το Denuvo από το Resident Evil 7

https://steamdb.info/app/418370/history/?changeid=U:9973659
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Νομίζω τις περισσότερες αν όχι όλες τις ξέραμε όσοι είχαμε παρακολουθήσει το παιχνίδι ή παίξει το demo. Προσωπικά τις ήξερα όλες, εκτός από την τελευταία που με έστειλε...

Κι άλλη μία που βρήκα πρόσφατα, αν πλησιάσεις κοντά σε τοίχους, κάθετες επιφάνειες κτλ. με προτεταμένο το όπλο, ο χαρακτήρας το σηκώνει πάνω, μικρή λεπτομέρεια μεν αλλά δείχνει πόση προσοχή έχει δοθεί στο παιχνίδι.

(και τα 2 βίντεο - το 2ο είναι άσχετο με τα παραπάνω - προφανώς έχουν spoilers, δείτε τα αφού έχετε τελειώσει έστω ένα campaign)

https://www.youtube.com/watch?v=I--eFElOfZA

https://www.youtube.com/watch?v=N03vc_iJZrQ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Μόλις άνοιξα το Steam και κατεβάζει 952 mb aaaand... it's here   :-D

https://www.youtube.com/watch?v=bjO6JFagZhc
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Λοιπόν το έπαιξα το Ghost Survivors. Δε θα παραπονεθώ μιας και είναι τσάμπα υλικό, αλλά ήμουν λίγο απογοητευμένος που δεν επρόκειτο για μικρές ιστορίες με το δικό τους lore κτλ. αλλά ουσιαστικά Hunk-like modes. Γι' αυτό που είναι, αποτελούν καλό σκότωμα επιπλέον χρόνου. Μάλιστα εισάγουν και 2 νέα είδη εχθρών και η δυσκολία τους αναλόγως εχθρών, αντικειμένων που έχουμε και χώρου που κινούμαστε είναι κλιμακούμενη (Runaway 2 αστέρια, No Time to Mourn 3 αστέρια, Forgotten Soldier 4 αστέρια). Σε αντίθεση με το 4th Survivor, υπάρχουν αντικείμενα για να μαζέψουμε, που τα βρίσκουμε είτε σε σακίδια που έχουν στην πλάτη τους κάποια ζόμπι, ή vending machines που επιλέγουμε ένα από τα 3 διαθέσιμα αντικείμενα. Καλό επίσης το ότι μπορούμε να τα παίξουμε και σε trial δυσκολία για να τα μάθουμε, όπου εκεί οι εχθροί είναι ελαφρώς λιγότεροι και λιγότερο ανθεκτικοί και έχουμε μεγαλύτερο inventory και μερικά επιπλέον αντικείμενα ξεκινώντας. Ελπίζω να δούμε και κάνα καλό mini campaign/story dlc στο μέλλον κι ας είναι επί πληρωμή.

Είδα επίσης στο reddit, αυτό το survey που έβγαλε η Capcom για feedback στο RE 2 (ίσως το λάβει υπόψη εδώ, ίσως στο επόμενο remake, δεν ξέρω), τι μας άρεσε, τι όχι, πόσο παίξαμε κτλ. οπότε όσοι το ολοκληρώσατε ρίξτε μια ματιά:

http://ark.re2-pl.sgizmo.eu/s3
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Θα είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά χθες αφιέρωσα επιτέλους 3-4 ώρες σερί στο Remaster του πρώτου Resident Evil που το είχα και καθόταν χρόνια.

Για την ιστορία της υπόθεσης, να πω ότι και εγώ το είχα πρωτοδεί σε Playstation συμμαθητή μου στο Λύκειο και δεν μπορούσα να μαζέψω το σαγόνι μου από το πάτωμα. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού ήταν απίστευτη και το μυστήριό του σαγηνευτικό. Είχα καταφέρει το Μήτσο να μου δανείσει μάλιστα το PS για ένα Σαββατοκύριακο προκειμένου να ασχοληθώ με την ησυχία μου. Δεν είχα σημειώσει καμία ιδαίτερη πρόοδο στο παιχνίδι, καθώς οι περισσότεροι μηχανισμοί του μου φαίνονταν εντελώς εξωγήινοι τότε. Είχα, παρ' ολ' αυτά, καραγουστάρει την ατμόσφαιρα και το βάιμπ τρόμου και σήψης που εξέπεμπε κάθε τοποθεσία του.

Παίζοντας λοιπόν το ρημάστερ και προχωρώντας αρκετά στο παιχνίδι, μου έκανε εντύπωση τί απαράδεκτους σχεδιασμούς θεωρούσαμε απολύτως νορμάλ το '98:

-Inventory έξι αντικειμένων. Σοβαρά τώρα; Έτσι, τρέχεις ετοιμοθάνατος, βρίσκεις γιατρικά και καραμπίνα και ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ, πρέπει να πας τριάντα δωμάτια πίσω για να παίξεις ινβέντορι-Τέτρις με το μαγικό κουτί σου. Τριάντα δωμάτια γεμάτα ζόμπι από τα οποία μόλις το έσκασες με το πουλί στο χέρι. Ταυτόχρονα, για να σε δουλέψει χειρότερα, ο Κρίσαρος φοράει ένα γελέκο ΤΙΓΚΑ στις τελαμώνες και τις φυσιγγιοθήκες. Την μισή παραγωγή του Στεργίου κουβαλάει εκεί μέσα, όχι καραμπίνα και πέντε ψωροκλειδιά.


- Ζόμπι που θέλουν 15 σφαίρες για να πέσουν και κανένας ουσιώδης τρόπος να σημαδέψουμε κεφάλι. Όχι, απλά όχι.

-Σέηβ μια στο τόσο και ΑΦΟΥ πάμε στο ειδικό δωμάτιο. Δηλαδή βλέπεις ας πούμε την παγίδα θανάτου να έρχεται και λες...τώρα να πειραματιστώ ναι, αλλά το τελευταίο μου σέηβ είναι 20 λεπτά πριν. Δηλαδή ξεχειλώνει απαράδεκτα η διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς λόγο.

Στο τέλος το άφησα. Η ατμόσφαιρά του ήταν υπέροχη. Άντεξα μέχρι και τις πόρτες/φορτώματα. Αλλά οι μηχανισμοί δεν είναι για άνθρωπο που έχει το πολύ μια ώρα κάθε βράδυ για να παίξει. Ειδικά αυτές οι νεκρές επαναλήψεις μεταξύ σέηβς, το σκοτώνουν το παιχνίδι.

Οπότε μέχρι να πιάσω το RE2: Remastered, που λογικά φέρνει πολύ περισσότερο σε Evil Within, το έβδομο Resident Evil παραμένει το μόνο που έχω ολοκληρώσει και φυσικά το αγαπημένο μου :)
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
[quote quote=512049]Inventory έξι αντικειμένων[/quote]
Ουσιαστικά ο Chris είναι το hard mode, η Jill έχει 8 άρα λιγότερα πήγαινε-έλα. Σίγουρα την πρώτη φορά δεν είναι εύκολα τα πράγματα και η απομνημόνευση βοηθάει αρκετά στα μετέπειτα playthrough (ακόμα και στο πρώτο play βέβαια αν εξοικειωθείς με τις τοποθεσίες, σου είναι εύκολο να φτιάξεις ασφαλείς διαδρομές. π.χ. διάδρομοι που θα περνάς αρκετές φορές) αλλά γενικά o κανόνας όταν εξερευνάς για πρώτη φορά την έπαυλη (με τον Chris) είναι 1 slot για handgun, 1 για τις σφαίρες του, και 1 για γεμάτη shotgun. Herbs βρίσκεις (μπορείς να γλυτώνεις χώρο συνδυάζοντας τα) κι ειδικά αν έχεις κάποιο defense item μπορείς να τη σκαπουλάρεις μ΄αυτό.

[quote quote=512049]Ζόμπι που θέλουν 15 σφαίρες για να πέσουν και κανένας ουσιώδης τρόπος να σημαδέψουμε κεφάλι.[/quote]
Δε θυμάμαι να ήθελαν τόσες, τουλάχιστον στο normal. Μήπως συνάντησες τα
crimson heads; Κάθε απλό zombie ανασταίνεται ως crimson head-πιο δυνατή και γρήγορη βέρσιον ουσιαστικά, αν δεν του διαλύσεις το κεφάλι ή δεν το κάψεις (να από που το πήρε το Evil Within, λογικό ίδιος δημιουργός).
Κεφάλι μπορείς να σημαδέψεις ουσιαστικά με shotgun, περιμένεις να σε πλησιάσει, σηκώνεις ψηλά-μόνο με αυτό το όπλο το τρικ αλλιώς ο διαμελισμός είναι τυχαίος- και πάει το κεφάλι (εγγυημένο, και με γενναιόδωρο hitbox). Αν είναι φυσικά πάνω από 1 καλύτερα να σημαδέψεις απλά ευθεία στέρνο, με την κωνική διασπορά που έχει τουλάχιστον κάποιο θα πεθάνει και τα υπόλοιπα θα τα ξαπλώσει ετοιμοθάνατα. Στην περίπτωση του πιστολιού είναι απλά πιθανότητα γύρω στο 5-8% αν θυμάμαι (δηλ. RNG δεν υπάρχει τρικ), ενώ π.χ. στο magnum σχεδόν 100%.

[quote quote=512049]Σέηβ μια στο τόσο και ΑΦΟΥ πάμε στο ειδικό δωμάτιο[/quote]
Δεν έχεις άδικο αλλά έτσι ήταν και στις άλλες κλασικές σειρές (Silent Hill, Alone in the Dark) και λίγο πολύ στα περισσότερα horror. Ακόμα και το Amnesia TDD και τα Dead Space το είχαν. Δεν είναι μόνο ένα πάντως, όσο προχωράς βρίσκεις διάσπαρτα στο παιχνίδι. Βασικά και τα metroidvania έτσι λειτουργουν τώρα που το σκέφτομαι, ουσιαστικά ένα save ανά 10-20 λεπτά κάνεις.

Εγώ αυτό που έκανα όταν είχα πιάσει για πρώτη φορά το παιχνίδι είναι πως στο πρώτο 20 λεπτο πήγα λίγο-πολύ γιόλο ανοίγοντας δωμάτια για να δω ποια είναι η ιδανική διαδρομή. Μόλις εντόπισα που δεν μπορώ ακόμα να πάω και που έχει εύκολα προσβάσιμες προμήθειες και μπορώ να προχωρήσω, το φόρτωσα για να το πάω κανονικά. Μετά δεν είχα τόσο θέμα.

[quote quote=512049]Δεν είχα σημειώσει καμία ιδαίτερη πρόοδο στο παιχνίδι[/quote]
Ίσως είναι κι αυτό, σίγουρα αν είχες περάσει περισσότερο χρόνο με οποιοδήποτε από τα παλιά δε θα σου φαινόταν δύστροπο τώρα. Εγώ για παράδειγμα τα είχα βρει μπαστούνια τις πρώτες 2 ώρες με τα tank controls μέχρι να αρχίζω κάπως να τα συνηθίζω. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε διάρκεια, γύρω στις 7-8 ώρες πρέπει να μου είχε πάρει τότε.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πάνο μ' αρέσεις γιατί είσαι επιστήμονας με τα Resident Evil.

Πώς διάολο καις τα πτώματα των ζομπιών; Δοκίμαζα να κάνω USE τον αναπτήρα του Κρις πάνω τους, αλλά τίποτε. Φαντάζομαι έπρεπε να βρω το λάδι στο ισόγειο και να τα περιχύνω πρώτα με δαύτο;

Γενικά δεν πιστεύω να επιστρέψω, ακριβώς γιατί αυτή η 'παιχνιδένια' νοοτροπία του στύλ 'Παίζω γιόλο για να δω τί έχει, κάνω ρηλόουντ και ξαναπάω' με παραπέμπει σε rogue-like παιχνίδια, τα οποία ουδέποτε συμπάθησα. Μου άρεσε πολύ ο εμβαπτισμός στον εφιάλτη που προσέφεραν τα Evil Within, γιατί είχα την αίσθηση πως διαρκώς προχωρούσα μπροστά, πως από τύχη ή κάποιο θαύμα, επιβίωνα μισότρελος από κάθε συνάντηση με τα εκτρώματά τους. Αυτό βέβαια αναγνωρίζω πως είναι καθαρά προσωπική μου παραξενιά. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή να 'κυριαρχήσω' μηχανικά σε ένα παιχνίδι τρόμου, να το παίζω στα δάχτυλα και να γελάω σε κάθε μπόση.

Με νοιάζει να με υποβάλλει τόσο, που να συμπεριφέρομαι σαν να είχα μεταφερθεί ο ίδιος στον κόσμο του. Έντρομος, με ελάχιστες σφαίρες και μισότρελος να φτάσω σαν μέσα σε μισο-θυμημένο εφιάλτη στο φινάλε του.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Πρέπει να τα λούσεις με βενζίνη πρώτα αφού βρεις και το απαραίτητο ζιπέλαιο να γεμίσεις τον αναπτήρα φυσικά. Θέλει αφοσίωση το παιχνίδι είναι η αλήθεια και είναι δύσκολο να σε κερδίσει, αν θέλεις να παίξεις λίγο το βράδυ δηλαδή δεν ενδεικνύεται. Από την άλλη βέβαια αναρωτιέμαι πως διάολο σε κέρδισε το Darkest Dungeon και οχι το RE αλλά γούστα είναι αυτά, εδώ υπάρχει κόσμος που δηλώνει οτι ακούει μεταλ και στα κρυφά το ρίχνει στην ντουα πιπα με εσένα θα τα βάλουμε;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
[quote quote=512062]Γενικά δεν πιστεύω να επιστρέψω, ακριβώς γιατί αυτή η ‘παιχνιδένια’ νοοτροπία του στύλ ‘Παίζω γιόλο για να δω τί έχει, κάνω ρηλόουντ και ξαναπάω’ με παραπέμπει σε rogue-like παιχνίδια, τα οποία ουδέποτε συμπάθησα.[/quote]
Είπε κάποιος που αφιέρωσε τριφήψιο αριθμό ωρών στο DD :mrgreen:
Σοβαρά όμως rogue-like δε μου θύμισε, άντε να πήγα yolo μία φορά στην αρχή και μία κάπου στα μισά του παιχνιδιού (σε φάση έχω σώσει, θα το κλείσω να πάω για ύπνο αλλά ας δω και 10 λεπτά πιο πέρα). Βέβαια yolo δε σημαίνει ότι παίζω εντελώς απρόσεκτα και ίσα-ίσα αν στο μεταξύ άνοιξα αρκετά δωμάτια χωρίς να χαλάσω υπερβολικά πυρομαχικά ή health, το σώζω και κρατάω την πρόοδο. Ink ribons ίσως στην αρχή σου φανούν λίγα αλλά γενικά θα δεις ότι έχει αρκετά για να κάνεις και παραπανίσια saves.

[quote quote=512062]Πώς διάολο καις τα πτώματα των ζομπιών; Δοκίμαζα να κάνω USE τον αναπτήρα του Κρις πάνω τους, αλλά τίποτε. Φαντάζομαι έπρεπε να βρω το λάδι στο ισόγειο και να τα περιχύνω πρώτα με δαύτο;[/quote]
Ναι αυτό που είπε κι ο Havok, πρέπει πρώτα να ρίξεις λάδι πάνω τους, σε κάποιο store room πρέπει να ήταν. H Jill μπορεί να το κάνει και με
τα flame rounds του grenade launcher
. Αν δεν έχουν κεφάλι δεν χρειάζεται αυτό, όπως είπα. Από όσο θυμάμαι δεν σηκώνονται άμεσα, αλλά αν περάσει αρκετός χρόνος (σύμφωνα με τη wiki-να κάτι ενδιαφέρον που δεν ήξερα, στο normal μπορούν να σηκωθούν σε 15, 35, 70 και 80 λεπτά, ο κάθε χρόνος με 25% πιθανότητα). Α, και ακόμα κι αν δεν προλάβεις
κι έχουν "αλλάξει"
, όσο είναι ξαπλωμένα και δεν πλησιάζεις για να τα κάνεις trigger, μένουν κάτω.

Από εκεί και πέρα η φάση είναι που επιλέγεις να το κάνεις, για παράδειγμα αν είναι σε ένα δωμάτιο που πήρες ό,τι είχε και δε θα ξαναμπείς ποτέ, δεν έχει νόημα να τους βάλεις φωτιά. Αν τώρα είναι σε διάδρομο που θα περνάς αρκετές φορές, φυσικά αξίζει heashot με shotgun-αν θεωρείς ότι έχεις αρκετές shells (λένε ότι πιάνει κι αν τους διαλύσεις τα πόδια, δεν το χω δοκιμάσει αλλά λογικό μου ακούγεται αφού τα αφήνει σακατεμένα να σέρνονται) ή κάψιμο (αν τα πτώματα είναι κοντά μπορείς με μία χρήση από το καύσιμο να κάψεις πάνω από ένα ταυτόχρονα, όπως και στο EW). Τα
crimson heads
και τα defense items είναι btw μερικές από τις gameplay προσθήκες του remake, δεν υπήρχαν στο αρχικό.

Πάντως μη νιώθεις άσχημα, το πρώτο RE θεωρείται μάλλον από τους περισσότερους το δυσκολότερο της αρχικής τριλογίας :p κι από τη στιγμή που ξεπερνάς τον αρχικό τοίχο, μετά γίνεται ρουτίνα. Όλη η αυτή κουβέντα μου άνοιξε την όρεξη να το ξαναδώ και πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, σίγουρα 11-12 χρόνια! Θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα όμως μιας και μου απομένουν RE 6, 7 και Revelations 2 από την κύρια σειρά και λογικά το Rev 2 θα είναι το επόμενο.

Σε άλλα νέα η Capcom έφτιαξε 2 roundtable videos, όπου οι δημιουργοί του RE2 (2019) μαζεύτηκαν σε φάση meating και σχολίασαν πράγματα για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, την αποδοχή από τον κόσμο, τις δυσκολίες που συνάντησαν και τις αλλαγές που έπρεπε να κάνουν σε σχέση με το αρχικό και πολλά ακόμα, γενικά ωραία κι ενδιαφέροντα πράγματα. Στο https://www.youtube.com/watch?v=p84HJt3fMSQ">πρώτο δεν ξέρουν ότι καταγράφεται η κουβέντα ενώ στο https://www.youtube.com/watch?v=_Wut_b4VQRc">2ο το γνωρίζουν (το συγκεκριμένο περιέχει και 2-3 σκηνές που μπορεί να θεωρηθούν spoilers, το λέω για κάθε περίπτωση). Κι όπως φαίνεται θα ακολουθήσει και 3ο όπου σκάει μύτη στο τραπέζι ο
Kamiya, noice.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ρε το Darkest Dungeon δεν είναι παιχνίδι. Είναι interface ελέγχου των φίλων μου στη δίπλα διάσταση. Είχα χρέος να τους πάω ως το τέλος. Μόνο χαόα. 4 κιλά λογικής θα αφήσω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
[quote quote=512062]Πάνο μ’ αρέσεις γιατί είσαι επιστήμονας με τα Resident Evil.[/quote]

Μπα υπερβολές... ακολουθεί τύπος που το έχει πραγματικά σπουδάσει (στις μισές περιπτώσεις αν το επιχειρούσα σίγουρα θα έτρωγα σκληρό fail- btw το επιληπτικό τρεμούλιασμα του Chris στα σκαλοπάτια απ΄ότι κατάλαβα είναι κάποιο glitch που χρησιμοποιούν οι speedrunners για να πάνε γρηγορότερα και γίνεται πατώντας μπρος-πίσω μανιασμένα ενώ τρέχουν :p )





Το 3ο της roundtable σειράς (Kamiya θεούλης)

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
[quote quote=512100]Ρε το Darkest Dungeon δεν είναι παιχνίδι. Είναι interface ελέγχου των φίλων μου στη δίπλα διάσταση. Είχα χρέος να τους πάω ως το τέλος. Μόνο χαόα. 4 κιλά λογικής θα αφήσω.

[/quote]
LOL, ωραία περιγραφή :D
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το άρχισα πρόσφατα. Το μόνο που έχω να πω είναι : ρε τι παιχνιδάρα φτιάξαν!!!!

και τώρα ένας προβληματισμός. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω χάσει το magnum. Μου έχει δώσει αρκετές σφάιρες και το όπλο είναι άφαντο. Θυμάται κανείς αν το παίρνεις μέχρι να μπεις στο Nest ;

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Αν παίζεις με Claire, έχει άλλο όπλο.

Αν είσαι με το Leon, ναι το παίρνεις νωρίτερα. Αν έχεις save πριν το βαγόνι για Nest, μπορείς ακόμη να το πάρεις.

Hint: είναι
στο αστυνομικό τμήμα, τσέκαρε όσα δωμάτια είναι κόκκινα στο χάρτη, σημαίνει ότι έχεις παρατημένο κάποιο αντικείμενο-εκτός από το γρίφο με τις fuses, κακώς παραμένει κόκκινο, δεν τις χρειάζεσαι από τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα.

Hint 2: χρειάζεσαι το
S.T.A.R.S badge για να το πάρεις

Λύση: είναι
μέσα στο S.T.A.R.S. office. Examine το badge μέχρι να δεις το dongle, use στο pc
 
Top Bottom