What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο game παρατήσατε πρόσφατα και για ποιο λόγο

Joined
Nov 26, 2012
Messages
6,372
θα το πλατιάσω λίγο γιατί για να πω "τι μαλακία ήταν αυτή" πρέπει να έχω πέσει μεγάλο θύμα hype και λάθος εντυπώσεων, και μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Neverwinter Nights 1 είναι το πιο πρόσφατο που έρχεται στο μυαλό μου, προσπαθώ εδώ και 15 χρόνια να το τερματίσω γιατί "είναι φοβερή παιχνιδάρα και αφού σου αρέσουν τα RPG και βιβλία όπως τα Dragonlance πρέπει να σου αρέσει και αυτό", βέβαια εμένα μου αρέσουν τα Dragonlance και όχι τα Forgotten Realms και ίσως για αυτό να μην με κέρδισε ποτέ. Πάντα ένιωθα αδιάφορη την ιστορία και δεν με κέρδισε να συνεχίσω. Φέτος το παράτησα οριστικά μετά από μια τελευταία προσπάθεια.

Civilizations 6, είχα διαβάσει πολύ γκρίνια και δεν είχα ασχοληθεί, αλλά αφού το έδωσε τζάμπα το epic λέω γιατί όχι. Ε... αυτό ναι είπα τι μλακία είνια αυτή και το έκλεισα. Όχι μόνο το έκλεισα, αλλά έκατσα και έγραψα διθυραμβικό review για το Civ 5 στο steam.

Όλα τα MMO που πιάνω, ακόμα και το wow classic που είχα κάψει την ζωή μου παλιά με αυτό. Δεν τα αντέχω απλά, είναι λες και αν έχω δει ένα, τα έχω δει όλα. Τελευταίο το Black Desert Online

Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ επιλεκτικός με το τι θα ασχοληθώ καθώς ο χρόνος μου γίνεται όλο και λιγότερος σιγά σιγά, οπότε σπάνια κάτι δεν μου αρέσει και το παρατάω.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,848
Έφτασα στο τελικό boss στο Bloodstained, τον σκότωσα, τα όσα έγιναν μετά ξεκαθάριζαν ότι είχα δουλειά ακόμα πριν τον αντιμετωπίσω για να πάρω το σωστό ending, ανασήκωσα τους ώμους μου και έκανα uninstall. Είδα ενός είδους ending, το θεωρώ good enough!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,182
@nitro912gr το black desert online είναι το πιο γρήγορο μου uninstall. Κατάφερε ξεπέρασε και το tera online που έφτασα μέχρι 4 lvl xD
Αμ μπράβο. Και έψαχνα κάτι που να έχω παρατήσει σχετικά πρόσφατα!
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,681
Ξεκίνησα και το Until Dawn αλλά και εδώ όπως στο Medan είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα που με απώθησαν εκεί.
Οι χαρακτήρες τελείως εξωφρενικοί .
Nα πω ότι μου αρέσουν ταινίες serrial killer τύπου scream αλλά θέλει και ένα ταλέντο γραφής για να μην περάσεις την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας.
αυτό το studio δεν..
 

Chris2756

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 17, 2020
Messages
361
ΤΟ NEVERWINTER NIGHTS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ NEVERWINTER NIGHTS!!1!ένα!!
Και το 2 και ολα τα εξπανσιον. Κατω τα χερια απο την Αριμπεθ ρεεεεεε!
 

Chris2756

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 17, 2020
Messages
361
Παντως πριν ξεκινησετε ενα παιχνιδι, ριξτε μια ματια στο Nexus. Αν δειτε πολλα μοντ απο τις κοινοτητες, μαλλον καλο θαναι, αν δειτε μονο μοντς για αλλαγες προσωπων, αρμορς και τετοια (Dragon Age 2 π.χ.) πατε παρακατω. Αναφαιρομαι για παιχνιδια που ειναι καποια χρονια στο κουρμπετι
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,059
αυτά τα βαθιά νοήματα σε game που δεν εξηγoυν ποτέ τπτ έχουν σταματήσει να με εντυπωσιάζουν.
Aπό το gameplay βρίσκω ποιο fun να μαζεύω κολοκύθες στο Animal crossing από αυτό του control.
Εμένα μου είναι παράξενο που υπάρχει κόσμος που βρίσκει και φοβερό αυτό το τίτλο. Από την άλλη γούστα είναι αυτά δεν αντιλέγω.
To εχω τερματίσει και δεν μπορώ να πω οτι διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, σαν gameplay δεν ήταν άσχημο θύμιζε και dead space που μου αρέσουν αλλά απο εκεί και πέρα τίποτα δεν με ενθουσίασε. Τα γραφικά δεν ήταν τόσο άσχημα όσο μονότονα, το γκρι της οικοδομής που μόλις ξεκαλουπώθηκε κυριαρχούσε παντού άσε που υπήρχε και μια μόνιμη θολούρα λόγω του παραφυσικού σκηνικού κάτι που μισώ στα παιχνίδια παρόμοιας θεματολογίας. Το χειρότερο βέβαια ήταν ο χάρτης που από μόνος του αρκούσε να παρατήσεις το παιχνίδι, χανόσουν πολύ εύκολα και έβρισκες άκρη δύσκολα μέχρι να κατατοπιστείς για το που θα πας. Δεν είναι και ψοφίμι αλλά φοβερό δεν θα το έλεγα.
 
Top Bottom