Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Αλήθεια τώρα; Βάλανε χοτλαιν τα καθίκια;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι ρε από πάντα είχαν, δεν μπορείς να μιλήσεις με την εταιρία αν δεν πληρώσεις εξτρά λες και παίρνεις τσοντοτηλέφωνα. Προσπαθούσα να αλλάξω το εισιτήριο της αδερφής μου μια φορά και το πληρώσαμε σε τηλέφωνα...Αλήθεια τώρα; Βάλανε χοτλαιν τα καθίκια;
γαμώ τα σπίτια τους πρωί πρωί... πραγματικά με το μπουρδέλο εκεί μέσα που κανένας δεν ξέρει τίποτα, ποτέ και σε οποιαδήποτε θέση και να είναι, κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι χοντρό. Απλά ξέρεις τώρα, το αθώο μου μυαλό πάντα μου έλεγε όσους άχρηστους και να έχουν, θα δουλέψουν τα αυτόματα συστήματα ασφαλείας... μόνο που πρέπει να υπάρχουν για να δουλέψουν και αυτά.
ο λόγος που δεν είχαμε άλλα ατυχήματα ήταν καθαρά τύχη, συγνώμη, αλλά δεν θα έπαιρνα τον κόσμο στον λαιμό μου, θα είχα παραιτηθεί.Φαντάσου λοιπόν ότι τώρα με το δυστύχημα βγαίνει ότι αυτά τα "αυτόματα συστήματα ασφαλείας" δεν δούλευαν ποτέ και ο μόνος λόγος που δεν είχαμε και άλλα δυστηχήματα μέχρι τώρα με ακόμα περισσότερους νεκρούς ήταν η δουλειά που κάνανε αυτοί οι "άχρηστοι".
Αυτο εκανε ο απολυτως αρμοδιος και τιμη του! Εδω και ενα χρονο ειχε στειλει στην εταιρεια και στο Υπουργειο επιστολες διαμαρτυριας και οταν τον γραφανε παραιτηθηκε...προφανως πουθενα δεν επαιξε αυτο το νεοο λόγος που δεν είχαμε άλλα ατυχήματα ήταν καθαρά τύχη, συγνώμη, αλλά δεν θα έπαιρνα τον κόσμο στον λαιμό μου, θα είχα παραιτηθεί.
Αυτό ήταν χτες πριν γίνει το δυστύχημα εν τω μεταξύ
Νίτρε συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική εκμετάλλευση-κεφαλοποίηση νεκρών είναι πολιτική χυδαιότητα. Αλλά από εκεί και έπειτα πρέπει να υπάρξει σωστή διερεύνηση για την πολιτική αλητεία που έχει οδηγήσει στη σήψη τη χώρα και οδηγεί στους νεκρούς που δεν θα είχαν καταλήξει αν τα πολύ υψηλά ιστάμενα κεφάλια έκαναν αυτό που έλαβαν λαϊκή εντολή να κάνουν.Φυσικά έχουμε και την σκατίλα όπως πάντα που λέει "α ωραία νεκροί, θα πέσει ο μητσοτάκης τώρα"... μλκ τι χώρα είναι αυτή που ζούμε;
να γίνει, αλλά είδα tweets που έλεγαν ακριβώς αυτό που γράφω, δεν είναι το νόημα, είναι αυτό λέξη προς λέξη.Νίτρε συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική εκμετάλλευση-κεφαλοποίηση νεκρών είναι πολιτική χυδαιότητα. Αλλά από εκεί και έπειτα πρέπει να υπάρξει σωστή διερεύνηση για την πολιτική αλητεία που έχει οδηγήσει στη σήψη τη χώρα και οδηγεί στους νεκρούς που δεν θα είχαν καταλήξει αν τα πολύ υψηλά ιστάμενα κεφάλια έκαναν αυτό που έλαβαν λαϊκή εντολή να κάνουν.
Νομικός δεν είμαι και η αλήθεια είναι ότι αυτό που θα πω αντιβαίνει/παρακάμπτει πολλά λυμένα θέματα της νομικής επιστήμης αλλά: υπάρχει λόγος που όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο φοβούνται τα λαϊκά δικαστήρια (χωρίς να είναι καν όχλος).
Αυτό ήταν το λάθος σου από την αρχή. Σταμάτα με αυτό το καρκίνωμα.αλλά είδα tweets που έλεγαν ακριβώς αυτό που γράφω
Σταμάτα μωρέ με το καρκίνο το Τουίτερ!να γίνει, αλλά είδα tweets που έλεγαν ακριβώς αυτό που γράφω, δεν είναι το νόημα, είναι αυτό λέξη προς λέξη.
Από εκεί και πέρα θα έπρεπε ο καραγκιοζάκος ο καραμανλης να έχει παραιτηθεί μαζί με το καφεδάκι του το πρωί.