Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά και η κομισιόν μια χαρά υποδείκνυε τόσα χρόνια στη χώρα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είναι λίγο τραγελαφικό να μας κουνάνε και το δάχτυλο τώρα για το μπουρδέλο που προκύπτει (και) ως αποτέλεσμα αυτού του ξεπουλήματος.

In other news υπέβαλε παραίτηση ο υπουργός.

Βγήκε ο Κούλης να κάνει δηλώσεις, δεν άρεσε στους δημοσιογράφους το ύφος του, του λένε "τι ναι αυτό;" Και αμέσως το πιάνει και κατεβάζει περισσότερο το κεφάλι για να φαίνεται ακόμη πιο θλιμμένος. Έπειτα κοιτάει πλαγια για να πάρει το οκ

Μετά μου λέτε ότι αυτό το καθίκι έχει ευστροφία

Last edited:
In other news υπέβαλε παραίτηση ο υπουργός.
Βάζουμε στοιχήματα αν θα γίνει δεκτή; Εγώ λέω μάλλον δεν θα γίνει δεκτή (δλδ ούτε καν αυτό δεν θα γίνει που είναι και κάτι μόνο για τα μάτια τού κόσμου)

Last edited:
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν θ'αλλαξει τίποτα.

Φυσικά και δεν θα αλλάξει. Η Ελλάδα είναι αυτό που οι αμερικανοί αποκαλούν failed state. Θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.

Η κακια στιγμη ηταν, παμε παρακατω. :mad:

Σημειώστε τα ονόματα των διευθυντών ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ που παραιτήθηκαν. Και googlαρετέ τους μες στους επόμενους μήνες για να δείτε σε ποια δημόσια εταιρεία θα αναλάβουν διευθυντές και σύμβουλοι. Κανείς δεν χάνεται.

Είδα ένα Greece το πρωί στις ειδήσεις αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά στο ραδιόφωνο άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται και είχαν ηχητικά από το σημείο του συμβάντος, με το αγγλικό από πάνω για μετάφραση. Σε κάποια στιγμή ακούστηκε ένας να φωνάζει "Είναι κανείς στο τραίνο;" Βγήκα στην λεα και κόντεψα να κάνω εμετό. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Μετά θυμήθηκα ότι κάποιοι δικοί μου ταξιδεύουν προς Λάρισα για την έκθεση με τα αγροτικά και εκεί είναι που μου κόπηκαν τα πόδια. Εκεί που παύεις να είσαι πλέον θεατής σε αυτά τα σκηνικά. Ευτυχώς για εμάς, μέσα σε όλα αυτά, δεν ταξίδευαν με αυτό το τραίνο.

Μιλώντας με Ιταλούς συναδέλφους εδώ πέρα μου λένε ότι αυτό έχει συμβεί δύο φορές στην Ιταλία και ότι είναι πάγια τακτική της συγκεκριμένης εταιρείας να είναι μπουρδέλο όσον αφορά την ασφάλεια της. Αφού όταν αγόρασαν τον ΟΣΕ, ο ένας λέει ότι μετρούσε αντίστροφα για το πότε θα συνέβαινε και σε εμάς αυτό. Λίγο trust me bro αλλά πραγματικά δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση τέτοιοι που έχουν αποδειχθεί.

Εχω χάσει ξανά ένα κομμάτι του εαυτού από σήμερα το πρωΐ που το έμαθα. Είχαμε και δικό μας άνθρωπο που τη γλύτωσε όντας στα πίσω βαγόνια αλλά μέχρι να τον βρουν οι δικοί του έχασαν χρόνια από τη ζωή τους.

Τείνω προς την άποψη του @Θείος Νώντας nitro912gr, κατά τύχη ζούμε στη χώρα του "μη σου τύχει". Αν ήσουν εκείνο το καλοκαίρι στην Ηλεία θα είχες καεί, αν ήσουν το άλλο καλοκαίρι στο Μάτι θα είχες γίνει κάρβουνο, αν ήσουν στις πλυμμήρες της Εύβοιας θα πνιγόσουν και πάει λέγοντας. Ειδικά για το συγκεκριμένο δυστύχημα, μετά από όλα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ώρες, καταλαβαίνουμε πλέον το πόσο τυχεροί είμασταν όσοι ταξιδέψαμε με τραίνο σε αυτή τη χώρα.

Όταν ακούς ότι το στάσου εσύ, πέρνα εσύ των συρμών, γίνεται στο μιλητό με σήματα καπνού, με ασυρμάτους που πιάνουν στο Χ σημείο αλλά όχι στο Ψ σημείο, με μπακαλίστικους υπολογισμούς και συνειδητοποιείς το τι ήταν όλες αυτές οι φαινομενικά άκυρες και ανούσιες καθυστερίσεις του συρμού σου στη μέση του πουθενά, μιλάμε για πολλά 20άρια στο 20άπλευρο. Για κερασάκι το γεγονός ότι αυτό γίνεται χρόνια τώρα και δεν τρέχει κάστανο.

Είναι χαρακτηριστική η σχετική εκπομπή του thepressproject όπου μέσα σε όλα συζητάνε και για τη σύμβαση του 2014 της Εργοσε με τον Ακτωρα η οποία ακόμα φτιάχνεται καθώς και για το γενικότερο πρόβλημα του όλου μοντέλου "απαξιώνω ένα κρατικό μονοπώλειο, χαρίζω σε ιδιώτη το κερδοφόρο κομμάτι και κρατάω το απαξιωμένο/ζημιογόνο".

Γενικότερα, τέτοιες ειδήσεις σαν τη σημερινή, τις θυμάμαι ως filler στα δελτία ειδήσεων του κάθε μπαζοκάναλου για περιοχές τύπου Ινδία, Πακιστάν κλπ.

Σε μια πιο κωμική νότα, χθες τελείωσα την παρακάτω σειρά του ertflix όπου εκ των υστέρων φαντάζει διαστημική για τη μπανανία μας.

Αν κάποιος μπορεί και θέλει, ας πάει να δώσει καμιά φιάλη αίμα καθώς θα χρειαστούν αρκετό.

Last edited:

Οργη

Ακομη μια εκ βαθεων αναλυση!

Δεν ξέρεις τι λες. Είναι ξεκάθαρο ότι αποκλειστική ευθύνη έχει ο σταθμάρχης, η κακιά στιγμή και η κατάρα των Τεμπών (τα οποία βέβαια είναι κάποια χιλιόμετρα παρακάτω αλλά έχουν μία ακτίνα επιρροής).

Δεν ξέρεις τι λες. Είναι ξεκάθαρο ότι αποκλειστική ευθύνη έχει ο σταθμάρχης, η κακιά στιγμή και η κατάρα των Τεμπών (τα οποία βέβαια είναι κάποια χιλιόμετρα παρακάτω αλλά έχουν μία ακτίνα επιρροής).
Ζήτω με ταπεινότητα συγνώμη και υπόσχομαι να αυτομαστιγωθω δημοσίως στην φιέστα της επόμενης κυβέρνησης

Ετσι! Το μαχαιρι να φτασει στο κοκκαλο!!

Εχμμμ...ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ?!?

^εμετικοί όλοι τους πραγματικά με χειρότερο τον Τσίμα.

Μα γιατι δεν μας το λεγατε τοσο καιρο;;;
Μα το λεγαμε αλλα μας αποκαλουσατε τεμπελιδες ΔΥ.
Αφηστε τα τωρα αυτα τα συνδικαλιστικα, αν μας το λεγατε θα το ξεραμε.

Κριμ ντε λα κροπ

Πέραν του σουρεαλιστικού και εμετικού του πράγματος, η πραγματική δυσωδία είναι ότι προσπαθούν να αποποιηθούν της ευθύνης που έχουν αφού έχουν προδώσει την αποστολή και της αρχές του επαγγέλματός τους. Θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ'έξω. Αυτοί οφείλουν να ερευνούν και να ερωτούν, όχι να έρχονται τρίτοι να τους ανακοινώνουν/ψιθυρίζουν.

Βέβαια αν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν θα κατέληγαν οι μισοί σαν τον Καραϊβάζ και οι άλλοι μισοί σαν τον Βαξεβάνη που τον έχουν ταυτίσει με το Σύριζα. Good times...

Back