Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Παει και το "Συνασπισμος" απο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Καλα το "Αριστερας" ειχε φυγει προ-πολλου και "ριζοσπαστικο" υπηρξε για λιγους μηνες... αναρωτιεμαι τι θα σημαινουν απο δω και μπρος τα αρχικα του

☁️

🤸

Πολύ τα γουστάρω αυτά τα μανατζερίστικα.

"Όποιος δεν γουστάρει, να πάει να βρει αλλού, να 'ουμ".

Βασικά αν περάσει ο Χατζηδάκης αυτά που λέει για ελεύθερους επαγγελματίες, Κασελάκη δαγκωτό.

Βασικά αν περάσει ο Χατζηδάκης αυτά που λέει για ελεύθερους επαγγελματίες, Κασελάκη δαγκωτό.

Τι είπε; Δεν είδα καθόλου ειδήσεις σήμερα.

Τι είπε; Δεν είδα καθόλου ειδήσεις σήμερα.

Τι περίεργος φιλελευθερισμός είναι αυτός που σε ξεσκίζουν στους φόρους;

Γιατί δεν πας στην Βουλγαρία ως полиедър?

Η λογική του, φοροδιαφεύγουν οι 7 στους 10, ας την φορέσουμε στους 3, πολύ μου αρέσει. Βέβαια, μετα τις κρατήσεις, τα μειωμένα ωρομίσθια κτλ που έφερε ο Γεωργιάδησ, κλείνει ο κύκλος του σας τα λέγαμε. Σώθηκαν τα πασσιζ, έρχεται ο έλεγχος και πρέπει να φανούμε καλοί και νοικοκύρηδες.

Η μερα της Μαρμοτας σε μασημενο VHS. Ο υδραυλικος που δεν κοβει αποδειξη και ψαλιδιζει τα φτερα της ελληνικης οικονομιας.

Thank you, next!

Ώρα να τα μαζεύουν οι συνιστώσες :p

Διάσπαση προ των πυλών.

Όσες καρέκλες προλάβουν να πιάσουν στις αυτοδιοικητικές για να φάνε για το χειμώνα και μετά οι υπόλοιποι θα πετάξουν για περισσότερο πράσινα λιβάδια

Thank you, next!

Ώρα να τα μαζεύουν οι συνιστώσες :p

Τι να τις κάνεις τις συνιστώσες όταν έχεις τέτοια "συνισταμένη"; :Ρ

Η άλλη ωραία, μόλις έχασε και της προτάθηκε θέση "αχ δε μπορώ τώρα είμαι κουρασμένη"... ε που πας για πρόεδρος τότε αφού είσαι κουρασμένη;

Η άλλη ωραία, μόλις έχασε και της προτάθηκε θέση "αχ δε μπορώ τώρα είμαι κουρασμένη"... ε που πας για πρόεδρος τότε αφού είσαι κουρασμένη;

Γιατί, πότε είδες τον Τσίπρα κουρασμένο (εκτός από εκείνο το καταραμένο καλοκαίρι του 2015); Η θέση του προέδρου της συγκεκριμένης αντιπολίτευσης πρέπει να είναι η μόνη ξεκούραστη αυτή τη στιγμή.

Εδωσε σημα ρε, για να ετοιμαζονται τα μελη που δεν εχουν ιδεα για τη διασπαση που ερχεται

Διάσπαση προ των πυλών.

Σε ποιο νουμερο εχουμε φτασει;
Δυο χερια και δυο ποδια εχω.

meanwhile τους περισσότερους που φεύγουν δεν τους ξέρει όποιος δεν ακολουθούσε ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ήταν συνασπισμός :p

Για όσους έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας δεν νομίζω καν να έχει σημασία.

Γνωστό γκέτο της ακροαριστεράς το Κολωνάκι. Τι κάνει το κράτος?

Back