Αν θεωρείς ότι έχεις φτάσει σε "κατάσταση κινδύνου" χωρίς να κάνεις τίποτα μέχρι τότε επειδή πετούσες αετό και ταυτόχρονα κατηγορείς θεούς και δαίμονες ("Αριστερά") ότι ήταν ανεπαρκείς τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Το μόνο που μπορώ να βρω στο άρθρο που να δικαιολογεί αυτό που γράφεις είναι το εξής απόσπασμα
"Ο κίνδυνος είναι ότι οι φασιστικές ιδέες επικρατούν στο συνεχές Δεξιάς-Ακροδεξιάς, και τελικά μέσα στο κράτος, πράγμα που η Αριστερά, κινούμενη μεταξύ Κέντρου και περιθωρίου, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Τη στιγμή του κινδύνου, το κρίσιμο είναι πώς μαζεύεις δυνάμεις για να τον αντιμετωπίσεις."
Κάτι που λειτουργεί στο πλαίσιο της κατάστασης που βρισκόμαστε σήμερα.
Ίσα ίσα όμως που το άρθρο είναι η εισαγωγή, κρούει το κώδωνα του κινδύνου θα έλεγε κανείς,
("Μπορούμε να περιμένουμε μακάρια την προκήρυξη εκλογών, όταν η Δεξιά μας προετοιμάζει για συγκυβέρνηση με την ανορθολογική ακροδεξιά ή κομματίδια στα δεξιά της ετοιμάζονται για μια μαύρη-μπλε κυβερνητική συμμαχία και στην Ελλάδα;")
για την ανάγκη της μαζικότητας μιας κοινωνικής αφύπνισης και για αυτό το λόγο τα άρθρα που το ακολουθούν ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους της αριστεράς (περιμένω να φιλοξενηθεί και άρθρο του ΚΚΕ btw)