Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν μειωνουμε το ΦΠΑ για να παραμεινουν ακριβες οι τιμες διοτι το κανονικο φαΐ δεν φτανει για ολους.

Μη σκατε ομως, μπορειτε να φατε αλεσμενους γρυλους και προνυμφες.

Και τώρα για κάτι τελείως πρωτότυπο και διαφορετικό: βουλευτής της ΝΔ εμπλέκεται σε σκάνδαλο.

Στην φάτσα πάντως είναι ίδιος ο Ron Jeremy

Δεν είναι ότι τον διέγραψαν από τη ΝΔ. Μόνο από την κοινοβουλευτική ομάδα αποχωρεί.

Γενικά έχει πολύ ψωμί (και) αυτή η υπόθεση.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι που έσκασε η υπόθεση με τις παρακολουθήσεις (πάει κι αυτό, ξεχάστηκε) ένας από τους στόχους που παρακολουθούσε η ΕΥΠ ήταν ένας δημοσιογράφος που διερευνούσε τα κόκκινα δάνεια.

Διάβασα κάπου το ενδιαφέρον "γιατί οι τράπεζες να πουλάνε το δάνειο μου στο 7% της αξίας του σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα;"

Όσο μπορείς αρμέγεις μια γελάδα δεν τη σφάζεις.

Περί επισυνδέσεων και άλλων ξεχασμένων θεμάτων:

"γιατί οι τράπεζες να πουλάνε το δάνειο μου στο 7% της αξίας του σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από εμένα;"
Διότι ο σκοπός ειναι να αλλάξει χέρια η περιουσία και να μαζευτεί σε ακόμα πιο λίγους, οχι να ξεπληρώσεις το δάνειο και να σου μείνει το σπίτι.

ο Ανδρέας Πάτσης, μέσα στις εταιρίες της οποίες δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του είναι και μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Και ύστερα σου λένε πως τα λεφτά για τον πολιτισμό έχουν κοπεί μετά τα μνημόνια.

Σελίδα 3.
Ριχνουμε περισσότερα λεφτά από τις ΗΠΑ για την Αμυνα. GG.
https://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pdf/2022/6/pdf/220627-def-exp-2022-en.pdf
δεν κατεβάζω τέτοια στα πισιά μου αλλά αν μιλάς για ποσοστό επί του ΑΕΠ ΔΕΝ δίνουμε περισσότερα από τις ΗΠΑ που να χρεώσουμε τις επόμενες 100 γενιές.

Ναι, πρόκειται για ποσοστό επί του ΑΕΠ σε σύγκριση με τις ΗΠΑ. Το πι-ντι-έφ είναι safe.

Back