Ωραια. Ν αφησωμε τον πολακη και να πιασωμε μια γενικοτερη κουβεντα. ειμαστε στο σωστο θρεντ.
Αληθεια τωρα εν ετει 2020, υπαρχει ενας (1) αθρωπος που βλεπει οποιονδηποτε πολιτικο ως προτυπο, ως role model? Οκ, εδω μεσα ειμεθα οντα με ανωτερο iq, αλλά ουτε εκει εξω πιστευω οτι υπαρχει τετοια αθωοτητα (ηλιθιοτητα θα ελεγα, αλλα ειμαι ευγενης σημερα).
Τι κορεκτίλες ειν αυτα ρε μαγκες? Αυτη ειναι μια ατακα που θα περιμενα να πει ξερωγω ο νικος χατζηνίκος. Η “κοινωνικη ευθυνη” του υπουργου.... (βουλευτη/ αθλητή/ τραγουδιστη κοκ)
ετσι, βαρυγδουπα, να ταραζεται η γης....
καμια κοινωνικη ευθυνη δεν εχει κανείς. Μονο ο δασκαλος κι ο γιατρος. Οι υπολοιποι αρκει να ειναι τιμιοι με τον εαυτο τους και να μην ειναι απατεωνες οσον αφορα το κρατικο χρημα. Αντε, αν αυτο θεωρειται κοινωνικη ευθυνη, να το δεχτω. Αλλά η λεξη προτυπο ειναι πολυ βαριά για να χρησιμοποιειται ετσι χαλαρα.
Μπορει να το χω ξαναγραψει. Ο μεγας τσαρλς μπαρκλει, οταν ειχε πλακωθει σ ενα μπαρ με κατι τυπους , και τον ρωτησαν οι δημοσιογραφοι κατι του τυπου: “μα πως γινεται? ντροπη. Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι κοινωνικο προτυπο για τοσα παιδια?”, απαντησε:
“Ι 'm no role model. Parents are role models. I ' m a basketball player.”
ετσι κι εδω. Αν το παιδι σου εχει σαν προτυπο καποιον πολιτικο, οποιονδηποτε, εχεις αποτυχει ως γονεας. Γνωμουλα μου.
επισης να πω καπου εδω, ποσο χαιρομαι που αναγκαζεται ο νιτρος να διαβασει τα ΑΤΟΝΙΚΑ ποστς μου, αφου κανωμε διαλογο...