Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
distortion field
Τετοιο distortion μονο αυτοι και ενας φτηνιαρικος κενγουντ ραδιοενισχυτης που ειχα. Δεν τοχω ξαναματαδει σε αλλες συσκευες
 
 


Κρατικά έγγραφα στη διάθεση του Reporters United τεκμηριώνουν ότι η ΕΥΠ, επικαλούμενη την εθνική ασφάλεια, υπέκλεπτε τις επικοινωνίες ενός δημοσιογράφου που εκείνη την εποχή ερευνούσε υποθέσεις ελλήνων τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Όταν ο δημοσιογράφος το αντιλήφθηκε, το Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της υποκλοπής. Λίγο αργότερα, το κινητό του μολύνθηκε με το λογισμικό υποκλοπών Predator.
 
ρε παιδιά μόνο εγώ το είδα αυτό; :p


kanelives.jpg
 
Πέρασε και μένα από το μυαλό μου όταν είδα το σκηνικό!
 
Πέρασε και μένα από το μυαλό μου όταν είδα το σκηνικό!
ε με όλα αυτά τα σκούρα κόκκινα και το στήσιμο, πραγματικά ένας χιουμορίστας δεν βρέθηκε να βγει στο βάθρο να το πει; :p
 
ακούω πάλι «ο τζάμπας πέθανε». λες και ο κόσμος είχε τζάμπα ρεύμα, τι διάολο πραγματικά νομίζουν ότι ο κόσμος είναι σαν τα μούτρα τους; και βάζω μερικές λέξεις κλειδιά να δω τι θα θυμηθώ από το παρελθόν.



βαξεβάνης βλέπω, καλό θα είναι.
 
Έχουμε μια εξαιρετική φράση για κάτι τέτοιους:
"εξ ιδίων τα αλλότρια"
 
279085152-1362092234269026-6265158607248551167-n.jpg
 
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος, αλλά αυτό με τον πορδοσάλτε λέει πολλά για τον πορδοσάλτε...

 

 
20 απο τον κολλητο, 20 απο πατερα και αλλα 20 απο παππου βγηκε η βενζινη της εβδομαδας. Ενα κοινωνικο παντοπωλειο του δημου και βγαζω και τις σαλατες της εβδομαδας. Και ηλιο στον ουρανο και λιγο θαλασσα στην οθονη του υπολογιστη και γιναμε γαματοι.

Οταν ο πρωτος πολιτης της χωρας ξερει να εμπνεει οι Ελληνες δεν εχουν να φοβουνται κατι. Ασε τους τουρκους και την ανεχεια τους να γρυλιζουν.
 

το θεμα μου δεν ειναι αυστηρα πολιτικο, αλλα κυριως ενδυματολογικο. δηλαδη σακακι και τζοκει μαζι?? αληθεια?
επειδη εχω καταλαβει πως σκεφτεται, θα το προεκτεινω λιγο και θα παρατηρησω οτι ο αθρωπος ζει σ ενα παραλληλο δικο του συμπαν. οτι και καλα θα τον αναγνωρισουν οι Φανς του και θα του κανουν επιθεση αγαπης μεσα στο σταδιο και δεν θελει για να μην διαταραξει τον αγωνα... και γι αυτο φορεσε τζοκει.

τον αγαπω, αληθεια, περα απ την επιφανειακη αντιπαλοτητα, γιατι λατρευω τους αθρωπους που ειναι Αλλού.
 
Back
Top